Van den Boomen: 'Nederlaag niet inwrijven'

BvdPloeg, 21-09-2016 om 07:52, 5901 views, Brabants Dagblad |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Branco van den Boomen heeft na de 1-2 zege van Willem II tegen Ajax in de competitie niet de lollige jongen uitgehangen bij zijn vrienden en oud-teamgenoten van Ajax. In het Brabants Dagblad blikt hij terug en vooruit op het treffen met Ajax.

'We moeten gewoon weer hetzelfde doen: compact spelen en uit de omschakeling toeslaan', vertelt hij in het Brabants Dagblad. Die manier van spelen leverde Willem II in de Eredivisie verrassend drie punten op in de Amsterdam ArenA. Een avond waar bij de Tilburgers veel goed ging en bij Ajax bijna alles fout.

Van den Boomen was in de positie om zijn maatjes Kenny Tete, Riechedly Bazoer, Jaïro Riedewald en Anwar El Gjazi te zieken, maar deed dat niet. 'Met Tete heb ik na onze zege op Ajax nog contact gehad. Dat ging er meer over waarom hij op de bank zat. Het leek me niet nodig om hem die nederlaag nog eens in te wrijven.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mvdk
Die 5-0?
0 0
3*stars*3
Zou mooi zijn als teams als Willem II, ook tegen onze concurrentie zo compact kunnen spelen en focus houden.
0 0
Tpes
Waarom zou hij. Hij heeft er volgens mij ook al meerdere keren van verloren. oa bij Heerenveen.
0 0
Chesterson93
Nou en? Als je dan wint, kan je dat toch inpeperen? Wat denken wij nou, als je 6x verliest en 1x wint van een grote club, blijft die ene winst je erg bij. Dus als hij dat had willen doen, had ik het begrepen.
0 -1
grunnjood
El Gjazi?
0 -1