Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vd Looi: 'Ajax is nu weer anders dan toen'

JipVR, 20-09-2016 om 17:35, 4922 views, Willem II TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Aanstaande woensdag kruisen Ajax en Willem II alweer voor de tweede keer de degens in het nog prille seizoen. De Tilburgers kwamen in de competitie al eens op bezoek en boekten een historische 2-1 zege. Trainer Erwin van de Looi hoopt het kunstje nog eens te doen, maar blijft realistisch.

'Volgens mij zeggen ze dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. Het Ajax van nu is een ander Ajax van toen, al geldt dat natuurlijk ook voor Willem II', zegt de keuzeheer van Willem II op het clubkanaal. 'Ajax uit is op papier altijd een lastige wedstrijd, maar we gaan hoe dan ook proberen het huzarenstukje van laatst te herhalen.'

Het is nog de vraag of ex-Ajacied Dico Koppers en Erik Falkenburg aan de bak mogen tegen Ajax. 'Ze zijn twijfelgevallen voor morgen. Ik wilde vandaag geen risico met ze nemen, vandaar dat ze beide binnen een training hebben afgewerkt', besluit de coach.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Man, man, man. Ajax speelt zijn slechtste wedstrijd van het seizoen, zij schieten 2 keer op doel en die zitten er allebei in. Dat is het hele verhaal van Ajax - Willem II. Maar toch denken ze in Tilburg dat dit op één of andere manier een kwestie van kwaliteit van hun kant is geweest.
0 0
Jilt
Ik Denk dat het een moeizame 1-0 gaat worden of zo'n dergelijke uitslag.
0 0
Ajaciedbrad
Toch wel dramatisch dat je 3 punten verliest bij Willem 2 en 2 punten verliest bij Roda.... Elk seizoen heb je zulke domme wedstrijden. Anders had je gewoon op plek 1 gestaan.
4 0
AFCA0492
ja ach. als het zo simpel was. als je alle wedstrijden wint ben je elk jaar kampioen. het gaat er niet om van wie je niet wint. het gaat erom dat je het vaakst wint.
0 0
blueberry
Je hebt niet helemaal gelijk het waren 2 thuiswedstrijden en tegen die 2 ploegen moeten dat gewoon 6 punten ijn
1 0
Runnerlex
ze zijn zeker anders als toen,namelijk nog slechter..
0 0
Ewald
Is deze wedstrijd op tv te zien?
0 0
Van Reenen
Ewald, stuur mij even een berichtje
0 0
WyZynDeBeste
Fox Sports. Betaalde zender.
1 0
insectenverdelg
Valkenburg?
0 0
JipVR
Thx
0 0