Ex-Ajacied Schilder gaat verder bij Cambuur

BVeenstra, 29-08-2016 om 19:05, 3211 views, SC Cambuur, VI |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voormalig Ajacied Robbert Schilder vervolgt zijn loopbaan bij SC Cambuur in de Jupiler League. De van origine middenvelder, die de laatste tijd voornamelijk als linksback in actie kwam, zat sinds zijn vertrek bij FC Twente zonder club.

Op de officiële website van de Friese club geeft technisch directeur Henry van der Vergt aan blij te zijn met zijn kersverse aanwinst. 'Robbert heeft bijna driehonderd wedstrijden betaald voetbal achter zijn naam staan en kan op meerdere posities uit de voeten. We zien in hem een versterking voor het middenveld met zijn inzicht en passing.'

Schilder begon zijn carrière bij Ajax, maar wist nooit echt uit te groeien tot vaste basisspeler. Daarna kwam hij ook nog uit voor Heracles Almelo, NAC Breda en de laatste jaren bij FC Twente. Ook clubs als NAC Breda en FC Den Bosch zouden interesse hebben gehad in de Amstelvener, die uiteindelijk koos voor SC Cambuur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
talent020
Was bij NAC en Heracles toch wel een leuke speler op het middenveld bij Twente speelde hij vaak linksback en had hij het moeilijk.

Had desondanks verwacht dat een Go Ahead, Sparta of Exelsior zich wel zou melden.
0 0
PetrusKeizer
ooit een veelbelovende speler bij ajax. het is er nooit helemaal uitgekomen. jammer, hoor.
0 0
Daantje Makkes
Schrijnend...
0 0
Ferd
Zou hij echt minder zijn dan dijks in het systeem van Bosz?
0 0
ajax0916
Started from the top now i'm here
1 -1
071Ajacied
great...
0 0