Oud-Ajacieden belangrijk in voorronde CL

BVeenstra, 20-07-2016 om 07:05, 3824 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacieden Mitchell Donald en Jody Lukoki hebben in de tweede voorronde van de Champions League hun waarde bewezen voor respectievelijk Rode Ster Belgrado en Ludogorets Razgrad. Beide spelers wisten dinsdagavond het net te vinden, Lukoki zelfs twee keer.

Rode Ster Belgrado rekende in de tweede voorronde van de Champions League af met Valletta FC uit Malta. Na de eerdere 1-2 uitoverwinning werd er nu ook in eigen huis met 2-1 gewonnen. Valletta kwam nog wel op een 0-1 voorsprong, maar oud-Ajacied Donald zorgde na een halfuur voor de gelijkmaker. Aleksandar Katai maakte uiteindelijk de winnende treffer.

Ludogorets Razgrad was na de eerdere 2-0 thuiszege op Mladost Podgorica al nagenoeg zeker van een plek in de derde voorronde van de Champions League, maar deed het ook in de uitwedstrijd in Montenegro niet rustig aan. Mede dankzij twee doelpunten van Lukoki wonnen de Bulgaren met 0-3. Opvallend: in de derde voorronde van de Champions League spelen Rode Ster Belgrado en Ludogorets Razgrad tegen elkaar.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JordyAjacied
Leuk voor beide jongens!
0 0