Transfer naar Roda JC lonkt voor Lukoki

BVeenstra, 04-07-2016 om 20:35, 4650 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Jody Lukoki zet zijn carrière mogelijk voort bij Roda JC. De aanvaller verliet PEC Zwolle een jaar geleden voor een buitenlands avontuur bij Ludogorets, maar kwam daar amper aan spelen toe. Bovendien kampt de buitenspeler met heimwee, zo schrijft Voetbal International.

De Congolees-Nederlandse aanvaller mist zijn gezin in Nederland enorm, waardoor een (tijdelijk) vertrek naar Nederland uitkomst kan bieden. Technisch directeur Ton Caanen zou al met Lukoki gesproken hebben over een mogelijke overgang, waaruit bleek dat de oud-Ajax-aanvaller open staat voor de Limburgse club. Ludogorets zou volgens VI een transfersom van één miljoen euro verlangen, waardoor een verhuur een meer logische optie lijkt.

Mocht het daadwerkelijk van een transfer komen, zal Lukoki bij Roda JC te maken krijgen met trainer Yannis Anastasiou. Het duo werkte bij Jong Ajax ook al bij elkaar. 'Jody is bloedsnel, een echte buitenspeler', vertelt de Griekse oefenmeester. 'Wij hebben voorin en op de flanken zeker nog versterking nodig. Maar ik heb afgelopen seizoen weinig van Jody gezien, dus we moeten goed beoordelen hoe hij eraan toe is. En het is natuurlijk de vraag wat financieel mogelijk is.' Naar verluidt zouden ook Willem II en NEC interesse hebben in Lukoki.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Had een betere carriere verdiendt.
0 0
Oliveira
Misschien kan hij maar beter atleet worden. Hij heeft een talent voor hard rennen...
1 0
Fredschuit1
Rennen kon ie wel.. (en panna's geven;)
5 -1
GvanderK
Dat minnetje heb je vast van Tim de Cler ontvangen ;)
9 0
Dennisjez
Hahah, ik kwam de cler laatst tegen op een feestje. Moest meteen aan die gruwelijke panna denken
0 0