NAC en GAE winnen, Heracles - Utrecht gelijk

FinnDekker, 19-05-2016 om 22:40, 6285 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

NAC Breda en Go Ahead Eagles hebben goede zaken gedaan in de play-offs om promotie/degradatie. Beide ploegen wonnen hun duel en zijn een stap dichterbij een terugkeer in de Eredivisie. Het duel om Europees voetbal leverde na negentig minuten geen winnaar op, omdat Heracles en Utrecht samen niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel.

FT | NAC Breda - Willem II (2-1)

Opstelling NAC Breda: Ten Rouwelaar, Pedro, Matic, Ars, Verbeek (Brands 59'), Naah (Suk 56'), Seuntjes, Dingsdag (Duarte 56'), Gorter, Van der Weg, Stam

Opstelling Willem II: Lamprou, Kali, Heerkens, Peters, Ojo, Falkenburg, Hupperts, Wuytens, Andersen (Andrade 71'), Van der Velden, Joppen (Achenteh 79')

Doelpunten
0-1 Hupperts 3'
1-1 Brands 61'
2-1 Seuntjes 85'

FT | Go Ahead Eagles - De Graafschap (4-1)

Opstelling Go Ahead Eagles: Zwarthoed, Vriends, Schenk, Teijsse, Duits (Daemen 61'), Wolters, Lambooij (Groenbast 88'), Van der Meer, Ten Den (Van Ewijk 66'), Nieveld, Van Overbeek

Opstelling De Graafschap: Jurjus, Pröpper, Van der Pavert, Bannink (Vida 67'), Tarfi, Vermeij, Smeets, Will, Cicek (Tesselaar 71'), Diemers, Parzyszek

Doelpunten:
1-0 Wolters 17'
2-0 Duits 29'
2-1 Bannink 39'
3-1 Teijsse 45'
4-1 Wolters 91'

FT | Heracles - FC Utrecht (1-1)

Opstelling Heracles: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer (Hoogma 77'), Gosens, Pelupessy, Bruns, Bel Hassani (Van Ooijen 67'), Navratil (Gladon 73'), Weghorst, Darri

Opstelling FC Utrecht: Bednarek, Van der Maarel, Leeuwin, Kum (Janssen 46'), Troupée, Rubin (Boymans 66'), Ramselaar, Strieder, Amrabat, Barazite (Ludwig 77'), Haller

Doelpunten:
1-0 Bruns 40'
1-1 Strieder 51'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
De superboeren hebben zoveel energie verspild om gelijk te spelen tegen een zeer matig spelend Ajax dat ze het komend seizoen het weer opnieuw mogen proberen maar dan wel tegen de beloftes.
0 0
fanvooraltijd
jupiler club kan wel winnen van de Graafschap ,de verwaande boys van Frank de Boer niet .sukkels
0 0
Talent
Schandalige beslissing trouwens om van de Pavert rood en een strafschop te geven....foei Nijhuis, schaam je.
0 0
Bennyben
Waar staan we naar te kijken Willem 2 speelt nergens meer om, ze hadden beter de verliezers van die 2 wedstrijden nog tegen elkaar kunnen laten spelen voor een extra plek in de eredivisie .
0 0
NouriVandeBeek
Mensen juichen hier te vroeg. Als NAC de winnaar wordt van het tweeluik tegen Willem 2, dan blijft De Graafschap erin.
0 0
daniajax1
Snap de vreugde wel in Deventer, maar nu al feesten op het veld en als dolle mensen te keer gaan en vliegende koprollen maken en weet ik het allemaal. Volgende wedstrijd kan het opeens weer helemaal omgedraaid zijn en met een snelle 1-0 voor De Graafschap en het publiek erachter.. 3-0 is niet onmogelijk natuurlijk.
0 0
jollie18
En jij denkt dat de Eagles geen doelpunt maakt. Hoop dat NAC het afmaakt dan is de Graafschap gewoon gedegradeerd. Hoop dat de Eagles eventueel nog in beroep gaat. Nu ben je gepromoveerd en dan zou je over een paar maanden weer naar de JUP moeten. Hoop dat Twente de straf niet behoud om ellende te voorkomen.
0 0
3sterrenAjax1
van je kapot lopen voor een nieuwe iphone naar degraderen en meer dan een ton salaris inleveren per persoon!
7 0
OpNaarNummer4
Persoonlijk vind ik dit juist heel erg tekenend voor Ajax. Go Ahead Eagles (!!!!!!!!) kan met 4-1 winnen van De Graafschap in een duel waar De Graafschap alle belang heeft om te winnen. Het is dus des te pijnlijk dat wij (Het grote Ajax) niet kunnen winnen van De Graafschap die toen nergens voor speelde. Er is dus niks grappigs aan, noch is het karma.
1 -1
Cruyffie
Om te huilen. En toch ben ik er ook blij om: het legt bloot dat jet stiekem al jaren niet goed gaat, qua veldspel. Zoals Cruyff ook steeds zei. Gelukkig gaat daar met Bosz zeker verandering in komen!
2 -2
WyZynDeBeste
Zo kun je niet naar voetbal kijken. Ajax won van Barca en Man City, terwijl die van andere topclubs winnen. Is Ajax dan beter dan Real Madrid? Nee.

De Graafschap is nu ineens favoriet, speelt met bepaalde druk. Go Ahead heeft niets te verliezen als underdog.

Er speelt zoveel mee in een wedstrijd. Geluk, pech, kwaliteit, omstandigheden.
2 0
jollie18
Het is niet goed te praten dat we niet gewonnen hebben. Maar de Eagles deed het wel met 10 tegen 11.
0 0
godenzonensuper
Precies, het wordt na vanavond alleen maar beschamender wat Ajax gepresteerd heeft daar.
1 -1
071Ajacied
hahha heerlijk die Wolters doet het maar mooi weer. Vroeger mee samengespeeld, al was het maar ene half jaartje hahah. Was destijds de allerbeste van het veld. Mooi om hem volgend jaar eindelijke weer in de ED te zien spelen.
0 0
Chesterson93
Hoe sneu is dat: bij een wedstrijd in de finale om de play-offs tegen Heracles moet er gerefereerd worden naar Amsterdam. Hoe bedenken die supporters dat?
0 0
Talent
Wat bedoel je....ik heb het niet gezien/gehoord
0 0
Chesterson93
Rond de 80e minuut werd er iets gezongen dat eindigde met: "Amsterdam". Als ik de wedstrijd terugkijk, laat ik het nog wel vallen.
0 0
JordyAjacied
Die play offs zijn nu zo vaag, het is niet wie wint is door, eigenlijk is het allemaal 1 grote naai streek, dat zelfs de gaafschap kan blijven met een verlies is belachelijk, de KNVB maakt zich belachelijk door onderin te schuiven en verder nergens.
0 0
footietsar
Het is inderdaad allemaal heel vaag. En nu dat Twente in beroep is gegaan is het de vaag hoe lang het zal duren voordat er duidelijkheid komt. Ik denk wel dat als Willem II verliest van NAC dat de Graafschap er niet in kan blijven. Het lijkt me dat Willem II er dan in mag blijven omdat zij boven de Graafschap eindigden.
0 0
Fredschuit1
Haha.. die zijn bijna de sjaak! Lekker voor ze! Het blijft wel beschamend dat go ahead er wel 4-1 van kan winnen..
0 0
amthree
uit of thuis is toch een ander verhaal en gae is geen ajax...
0 -2
Nabil
Allemaal karma.
Twente:
https://pbs.twimg.com/media/Ch8l5jLXIAE0HrG.jpg

FC Utrecht achter, Grafschaap naar de Biercompetitie.
0 0
3*stars*3
Hahaha die loser liet zo'n shirt waarschijnlijk 1 dag na die zwarte zondag drukken en was een paar dagen de bink in Enschede, wat hadden ze een lol, wat hebben ze gelachen!
Karma is een bad bitch, een gevaarlijke en nu maar toeleven naar duels op de Toekomst en op maandagavonden naar Den Bosch of Telstar...
0 0
Nabil
Jong Ajax - FC Twente word de wedstrijd met de meeste toeschouwers en spandoeken. Heel VAK410 zal aanwezig zijn haha.
1 0
Boer Gijs
De Graafschap maakte wel een uitgebluste indruk zeg, hoe zou dat nou komen? De eerste wedstrijd van de nacompetitie, bij MVV uit, vielen er al 2 spelers uit met klachten. Die confrontatie hebben ze maandag nog net overleefd, Maar nu zie je toch dat de koek op is. Rara, hoe zou dat komen. Ik vind het zo dom van ze. DIe wedstrijd tegen Ajax was het gewoon heel warm, dan moet je sparen. Blijkbaar waren ze niet zo slim zich te sparen. Nu hebben ze anderen geholpen, maar zichzelf in de voet geschoten. Mooi dat ze zijn afgestraft voor dit ondoordachte strijdplan.

PS Het kromme is nu dus, mocht er geen 2e wonder van Doetinchem komen, Willem II nu de Graafschap kan redden van degradatie door op eigen kracht te handhaven. Waarna de rechter kan beslissen dat alles toch nog anders is. Lekker gedaan KNVB
9 0
3*stars*3
Helemaal met je eens over de Graafschap en over een bizarre scenario door rare shit van KNVB ben ik ook eens.
Ze hadden het makkelijk gemaakt om de nr2 van Jup league, VVV dan maar te laten promoveren of 1 beslissingswedstrijd tussen Cambuur-VVV.
3 0
Boer Gijs
Hoe langer je erover nadenkt hoe belachelijker het wordt. Zo dom van de Graafschap. Ik heb best sympathie voor ze (al heeft dat niets met mijn naam te maken) maar ze weten toch dat je in de nacompetitie in korte tijd 4 wedstrijden speelt? En ze weten toch dat ze het vooral van hun kracht en strijdlust moeten hebben? Hoe kun je dan in een wedstrijd die er voor jou club niet te doen je kruit verschieten?

Dat ze het er bij uitschakeling toch nog in kunnen blijven is helemaal belachelijk. De KNVB had veel eerder moet beslissen over Twente. Bij intrekken licentie had dan Cambuur nacompetite kunnen spelen of een extra promotie plek kunnen doen.
0 0
3*stars*3
KNVB loopt maar aan te kloten en te kloten, kloten, kloten.
Lijkt wel op een bond uit een vaag oost EU land of Afrika.

Pijnlijk om te zien hoe NL voetbal aan het afglijden is en ons bond ook...
0 0
JordyAjacied
Haha door Willem 2 kon de graafschaap nog blijven, maar die winnen misschien ook niet.
0 0
3*stars*3
Ben helemaal in de war nu, met al die kutscenario's.

Dus De Superboeren kunnen 4-1 verliezen en volgende wedstrijd bij wijze van, gelijkspelen of weer verliezen maar dan toch erin blijven?
Snap er helemaal niks meer van...
0 0
..::Rootje::..
Degradeert FC Twente, dan is Willem II sowieso veilig ongeacht stand.
NAC Breda daarentegen moet wel winnen over twee wedstrijden om te promoveren.

De Graafschap degradeert, als ze over twee wedstrijden van de Eagles verliezen, MAAR wint Willem II over twee wedstrijden van NAC Breda, dan behoudt De Graafschap haar plek in de Eredivisie, ongeacht winst of verlies.

Cambuur dat eigenlijk officiëel gedegradeerd is maakt nog steeds kans op lijfsbehoud in de Eredivisie, ALS Willem II en De Graafschap over twee wedstrijden van hun opponenten winnen.
0 0
3*stars*3
Aha simple as that, thanks maar blijft natuurlijk een belachelijke scenario, uitgestippeld door onze mannen bij de koninklijke voetbalbond, smh...
0 0
Suarez16_
VOLGEND JAAR JONG AJAX OHOHOHOHOOOOHH
4 0
Runnerlex
hoppa
1 0
afcano1
jaaaaaaa daggg graafschap
1 0
Redrum
Lachen om Ajax is bad karma.
2 0
Starkoo
Tot nu toe boontje komt om zijn loontje!
1 0
TRAjax2
Ik zou me eigenlijk wel verrot schamen als Jong volgend jaar 6 punten tegen ze pakt. Dan speelt de graafschap natuurlijk wel met een andere instelling, maar het lijkt me zo bizar
0 0
jollie18
Word een leuke competitie in de JL als het allemaal door gaat Twente, Cambuur, de Graafschap.
3 0
..::Rootje::..
Het is allemaal nog niet officiëel, he. Ff afwachten.
0 0
jollie18
als je goed hebt gelezen heb ik dat er ook neer gezet.
0 0
..::Rootje::..
Je hebt het aangepast, Jollie.
0 0
afcano1
vindt ook wel jammer twente in die jl die knvb geilt er alleen maar op omdat te doen
0 0
afcano1
vindt dit trouwens leukere dan die zielige play offs om europees voetbal waar je weet dat ze toch niet de poule van de europa league halen
1 0
Redrum
Ja dat is echt spelen voor jan lul. De winnaar krijgt de kans om zich te laten uitschakelen in de voorrondes EL door een ploeg uit Kazachstan of Luxemburg.
3 0
afcano1
inderdaad
0 0
IslandBwoy
Ik zag gisteren een playoff wedstrijd in Engeland League 2 promotion. Accrington Stanley tegen AFC Wimbledon dat was pas echt gaaf om te zien. Wat een passie en strijd.
0 0
3*stars*3
Heb het niet gezien maar zag op Youtube bij aanbevolen video's, die powerhouse van Wimbeldon.
Die gaan nu naar Wembley maar vraag me af hoeveel mensen dan in stadion zitten.

Over passie en strijd heb je trouwens gelijk en daar staat Engels voetbal, ver boven de rest.
Alleen technisch en vooral tactisch is het vaak belabberd en dan ook gewoon in PL.
0 0
IslandBwoy
Tactisch en technisch was het wel erg pover. en dat is pas zacht uitgedrukt haha
0 0
IslandBwoy
Klopt 30 mei tegen Plymouth Argyle mooie pot gaat het worden, ik ga het kijken om 3 uur onze tijd in Wembley. Geweldig stadion zal vol zitten met Wimbledon fans ik weet het zeker:)
0 0
3*stars*3
O ok, woon je in Engeland?
0 0
IslandBwoy
Haha nee man ik bedoel ik kijk het via een stream Skysports, ik ben wel Fan van AFC Wimbledon 2002 opnieuw een doorstart gemaakt en bij de Amateurs begonnen met niks geen geld en nu op de drempel van de derde niveau, erg knap. MK Dons zijn hun grote rivalen die spelen in League one.
0 0
3*stars*3
O je zei, om 3 uur onze tijd in Wembley vandaar.

Persoonlijk heb ik niks met Wimbledon maar meer met een Middlesbrough en Leeds United, kijk vaak wel naar hun uitslagen maar vooral Leeds, is zo ver weggegleden...
Kan mij hun ploeg nog herinneren met mannen als Ferdinand, Viduka, Smith, Kewell, Robbie Keane etc.

Die schopten het tot halve finale CL....
1 0
TikkieTerugJaap
Haha met Akinfenwa, geweldig
0 0
IslandBwoy
Haha THE BEASTTTTTT bonkig maar niet van de bal te krijgen, ik zal hem niet tegen willen komen in een steegje haha
0 0
afcano1
ja vergeet afgelopen maandag niet brighton sheffield was ook waanzinnig dat tempo
0 0
IslandBwoy
Ai die heb ik niet gezien man. Ik zag wel Derby tegen Hull wat een tempo in de wedstrijd en dat voor Championship niveau in Engeland.
0 0
afcano1
ja hoop dat sheffield promoveerd vindt maar niks dat hull
0 0
IslandBwoy
Shefffield United mooie club, toch een van de oudste club in Engeland toch? Ik hoop op AFC Wimbledon man zal geweldig zijn. Als ik aan Wimbledon dan denk ik aan de Crazy Dons met Vinny Jones onder andere:)
1 0
Chesterson93
Ik kan misschien nog naar Wembley voor AFC Wimbledon. Een vriend van mij is keeper daar, op huurbasis van Derby County. Krijg ik nog te horen, maar either way; ik ga die wedstrijd zien!
1 0
IslandBwoy
Nice Kelle Roos, goede keeper.
0 0
Chesterson93
Moet je eerlijk zeggen: ik was al bang dat het er niet uit zou komen, aangezien hij in de eerste seizoenshelft keepte bij Rotherham keepte en zij alles verloren en hij na een blessure (en zij haalden een nieuwe keeper) weer geen uitzicht op minuten kreeg. Rotherham begon na hem te winnen, dus die kreeg allerlei verwijten. Maar mooi dat hij nu in de finale staat bij Wimbledon, want sinds hij keept hebben zij 33 punten uit 18 wedstrijden gehaald, daar waar zij 42 punten hadden uit 28 wedstrijden. En hopelijk kan hij naam maken en op die manier natuurlijk Nederland op de kaart zetten. Want opklimmen van zulke regionen is natuurljk heel mooi als er een goed verhaal in ziet(lees: Jamie Vardy).
1 0
TikkieTerugJaap
Sjaakieee
2 0
Redrum
Laat de Grafzak er maar lekker uit vliegen. Dan zijn er vast 2 clubs gestraft die ons hebben uitgelachen. De rest pakken we zelf volgend jaar wel!
7 0
jollie18
Dit zet de Graafschap niet meer recht thuis
0 0
vak114
3-1 Go Ahead,daar kan ons armetierig alleen maar kwijlend naar kijken.
1 0
Redrum
Dit zijn natuurlijk ook volledig vergelijkbare omstandigheden! Go Ahead doet volgend jaar mee voor de titel dus.
0 -1
Dwergje48
Ik vind het vrij zielig dat een paar mensen hier geniet van de achterstand van De Graafschap, alleen maar omdat Ajax tegen hun faalde.

Wij waren toch geen Calimero's?
1 -12
Talent
Je hebt volkomen gelijk.
Ik moet echter wel bekennen, ik vind dat Vreeman, de coach v d Graafschap gefaald heeft.
Driver, 1 v d beste spelers v d Graafschap is de hele na competitie al geblesseerd aan zijn lies...hij had deze gozer, die ongrijpbaar was voor Veltman, rust moeten geven.
Ook andere spelers lopen op hun tandvlees, belachelijke beslissing dus van Vreeman.

Als je bedenkt hoeveel mensen nu bij De Graafschap hun baan verliezen achter de schermen....een beslissing van Vreeman die zeer grote gevolgen heeft .....Vreeman, trek je conclusie ....je hebt je laten leiden door de Media.

Een Propper die staat te juichen omdat zijn broer kampioen is...belachelijk...nu zelf in de eerste divisie
0 0
afcano1
wat een achterlijke opmerking ga lekker buiten spelen
5 -1
3*stars*3
En dan nog ''WIJ'' roepen.
Tis gewoon een lampje joh en superboeren en de boeren, hadden ff hun pret en heel veel leedvermaak.

Hopen dat PSV in de CL, nu wel een dominante grootmacht loot en dan denk ik aan een Barca/Bayern/Real/Dortmund en de superboeren lekker ballen tegen jong Ajax en Almere City.
0 0
IslandBwoy
So what? Mag het een keer? Die boeren juichte tegen ons alsof ze de Championsleague hebben gewonnen, mogen we een keer vitten op ze?
9 0
Runnerlex
ja
2 0
Dwergje48
Je mag best op ze vitten maar dan moet je niet gaan zeuren als dat andersom gebeurt. Just saying.
1 -3
SnakeDoc
Sjaak heeft een top avond denk ik zo.
1 0
Talent
Sjaak moet zich schamen. Ajax heeft niet van De Graafschap verloren, maar van zich zelf
1 0
afcano1
godthank anders krijgen we cambuur weer terug wat een bullshit zou dat zijn
1 0
Runnerlex
lekkerrrrr
1 0
afcano1
jaaaaaaaaa zo doe je dat ajax pfff schaam me nog
2 0
Chesterson93
Doei de De Graafschap
1 0
MS22
Sjaak zal aan het genieten zijn.
3 0
3*stars*3
Hahah dacht ik ook ff, toen ik 2-0 zag maar het veranderde binnen paar seconde naar 2-1 en nu hebben die Superboeren een belangrijke uitgoal.
Ajax moest het zelf afmaken in Doetinchem maar ik zal toch wel lachen als die gasten eruit liggen, alleen al omdat ze te happy deden na die 1-1 en die ''helemaal niets in Amsterdam'' dreunde nog hard na.....

O, leuk 3-1!
1 0
afcano1
pfff schijt graafschap
0 0
Juichtoon
Morgen allemaal even bellen met De Graafschap en ze feliciteren met de aanstaande degradatie.
2 0
Runnerlex
niet te vroeg juichen. .2-1
0 0
Suarez16_
3-1
3 0
Runnerlex
yesssss
0 0
Chesterson93
Voor het voetbal hoop ik dat Willem II erin blijft, want dat voetbal dat NAC speelt .. Dramatisch. Supporters te over, dat dan weer wel. Maar wat een manier van voetballen zeg.
0 -1
Suarez16_
Hahahhahahah lekker go ahead
0 0
Chesterson93
Gaat Sjakie toch gelijk krijgen
0 0
Runnerlex
die is uit zijn stoel gepleurt. .
0 0
Runnerlex
2nul
0 0
Runnerlex
haha pavert rood...pingel....
0 0
Runnerlex
graafschap 1 nul achter...
0 0
Suarez16_
Volgend jaar de grolsch veste ;)
0 0
3*stars*3
Duarte bankzitter bij NAC...Dat die gozer werd gehaald als opvolger van Eriksen -_-
5 0
AFCA.
Ik denk dat Andersen onder Bosz zomaar eens een hele belangrijke speler kan gaan worden
3 0
Maxwell_5
Mijn complimenten voor de grasmeester in Breda.
3 0
Suarez16_
Liever nac of gae dan cambuur.
4 0
J00DT0TMIJND00D
Hoop op NAC, mooie grote club.
3 0