Kane: 'Eerbetoon aan Cruijff? Misschien'

BVeenstra, 26-03-2016 om 23:35, 4655 views, BBC Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Engeland heeft zaterdagavond een knappe 2-3 zege geboekt op Duitsland. In het Olympia Stadion in Berlijn kwamen de Duitsers op een 2-0 voorsprong, maar in de tweede helft bogen de Britten de achterstand dankzij doelpunten van Harry Kane, Jamie Vardy en Eric Dier om in een zege.

Bij de 2-1 van Kane ging een prachtige beweging aan vooraf, die deed denken aan Johan Cruijff. 'Of het een eerbetoon was aan Cruijff? Misschien', vertelt hij tegenover de BBC. 'We hebben vandaag geweldig gespeeld, veel kansen gecreëerd, we hadden er nog meer kunnen scoren. Wat een avond. We moeten nu kalm blijven. Het is een vriendschappelijke wedstrijd, maar het is wel een geweldige avond voor Engeland en het laat zien wat voor team wij zijn.'

Aankomende dinsdag speelt het Nederlands elftal op Wembley tegen de Engelsen. De spits van Tottenham Hotspur blikt alvast vooruit op die wedstrijd. 'We moeten doorgaan met waar we mee bezig zijn. Dinsdag hebben we opnieuw een belangrijke wedstrijd, dan tegen het Nederlands elftal.'

Bekijk hieronder de goal van Harry Kane waar een prachtige 'Cruijffiaanse' beweging aan vooraf ging:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A-west

Jongens, jongens, ik heb gisteren Duitsland Engeland zitten kijken. Man , man , kijk eens hoe zij die wedstrijd benaderen. Met volle energie, al was het maar vriendschappelijk. Vol overgave, wat een drive en wat een energie leggen spelers van deze landen in deze wedstrijd. Neem nou zo,n Willems. Staat rare malle acties te maken als ware het een circus, totaal niet gemotiveerd, wat een grote onbenul. En dat bij een 2-0 achterstand Volgens mij had Low hem uit het elftal gesodemieterd, en snel ook. En dan die Depay, geen knikker goed geraakt. Stelletje ego,s, daar schort het toch echt aan.
Met zo,n instelling van deze heren hoop ik dat ze op Wembley een gigantische draai om de oren krijgen. Vreselijk die Willems een ongelofelijke eikel. Die begrijpt dus echt niet waar het om draait.
Lever vooral geen kritiek want dan is mijnheer op zijn pik getrapt. Deze gast begrijpt niets van topsport. Geldt ook voor dePay.
2 0
ibrahendriks
Achterin kwetsbaar, missen die super verdediger Boateng.
0 0
3*stars*3
We denken vaak aan Afrikanen als we denken aan kerels die ouder zijn dan in hun paspoort zijn vermeld maar als je Kane en een Milik ziet denk je vaak ook dat die richting de 30 gaan maar beide zijn gewoon 22!

Sowieso neem ik de Britten niet al te serieus met hun gehype want hun zijn snel met hun ''producten'' omhoog schrijven want al is het Shearer, ''boy wonder'' Owen of Rooney, ze hebben altijd een wereldtopper klaar maar deze Kane kan wel een hele grote worden.
Niet altijd mooi wat hij laat zien maar hij knalt ze er in alle hoeken erin.

Owja, de Hollanders moeten oppassen want de Engelsen hebben aardig wat vertrouwen getankt...
0 0
davidodo98
die goal van vardy mag er anders ook zijn hoor. mooi achter t standbeen
0 0
gi0vanni
Die van Vardy was natuurlijk de mooiste en die van Gomez had moeten tellen. Dat was ook niet slecht geweest terug met 2 goals.
0 0