Sanogo in de fout met rode kaart

BVeenstra, 09-03-2016 om 08:25, 3538 views, Daily Mail |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Voormalig Ajax-aanvaller Yaya Sanogo is dinsdagavond zwaar in de fout gegaan in het shirt van Charlton Athletic. De spits, die in de eerste seizoenshelft nog door Ajax gehuurd werd, kreeg namens de Engelse club diep in de blessuretijd van de wedstrijd een rode kaart.

De reden voor de rode kaart was een uitgedeelde elleboogstoot aan MK Dons-speler Antony Kay. Het meest opvallende van alles was nog dat de bal niet eens in de buurt van het incident was. MK Dons-trainer Karl Robinson sprak na afloop schande uit over het voorval. 'Het was verschrikkelijk. Hij zou voor de rest van het seizoen geschorst moeten worden', tekent de Daily Mail op. 'Hij had zijn kaak kunnen breken. Hij deed het een keer en daarna nog een keer.'

Sanogo begon zijn avontuur bij Charlton Athletic nog goed. Ondanks dat er met 3-4 verloren werd van Reading, maakte hij in die wedstrijd een hattrick.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Geweldig gescout.. Onbegrijpelijk dat hij het niet gehaald heeft bij Ajax.
0 0
Oliveira
Beste Ajax spits sinds Gabrich. Zo zonde dat hij er niks van bakt in Engeland, gelijk terug halen!
0 0
ibrahendriks
Dat is toch het echte Wimbledon, volgens vele fans? Die zijn wel wat gewend met Vinnie Jones etc.
0 0
A'dam Oud-West
Met alle respect en waardering voor de doorgaans prima content/artikelen op deze site, vind ik Sanogo toch echt een gepasseerd station. Prima dat bepaalde ex-spelers als Van der Vaart, Sneijder of Zlatan af en toe nog onder de aandacht komen, maar een passant als Sanogo is verre van die orde.
6 -1
Jornnn
Hij wil gewoon geen minuten maken!
0 0
MokumInMeHart
Vind je t gek met deze statistieken? Hij loopt keuring 1 op 1 ;)
0 0
talent020
Ik blijf me afvragen wat Wenger ooit in hem gezien heeft, is werkelijk waar de slechtste spots die ik ooit in Ajax 1 gezien heb,( alhoewel Gabrich naar wat ik gehoord heb ook niet zo best was)

Zegt veel dat zijn belangrijkste wapenfeit voor Ajax een duik naar de grond was in Enschede.
1 0
Stuyvesant
Gabrich was vele malen slechter.

Deze jongen heeft de grote pech gehad dat hij geblesseerd bij Ajax kwam en pas in de winterstop weer echt fit was. Als hij gelijk fit was geweest, dan had ik het nog wel willen zien.
1 0