Bojan verlengt contract bij Stoke City

BartVeenstra, 11-02-2016 om 16:15, 2527 views, Stoke City |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Bojan Krkic heeft zijn contract bij Stoke City verlengd tot de zomer van 2020. Dat maakt de Engelse club bekend via de officiële kanalen. De aanvaller staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij de middenmoter uit de Premier League.

'Ik ben erg blij en gemotiveerd. Stoke City heeft mij de kans gegeven om in de meest concurrerende competitie te kunnen spelen', geeft de Spaans-Servische ex-Ajacied aan. 'Ik ben Stoke City enorm dankbaar voor het vertrouwen dat zij in mij hebben en voor de manier waarop zij mij hebben behandeld sinds ik hier ben gaan spelen.'

Bojan speelde gedurende het seizoen 2013/2014 voor Ajax, maar een groot succes werd het niet. In 24 competitiewedstrijden kwam de aanvaller tot vier treffers. Verder kwam hij in zijn loopbaan uit voor FC Barcelona, AC Milan en AS Roma.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
De Boer, Faler.
0 0
Amsteraaij
Eeuwig zonde. Hij wilde gewoon naar ajax. Van barca mocht hij gratis naar ajax. Voetballen dat kan ie zeker. Meer talent in zn kleine teen dan Milik in zijn hele lichaam. Deze jongen had gewoon vertrouwen nodig van de coach. En steun van het publiek.

Bovendien een spits die zijn eigen kansen creeert. Hier op AS wordt er dan gezeken dat ie weinig heeft gebracht. Dat seizoen was het voetbal niet om aan te gluren. Omdat Frank continu die houten klaas van een Sigthorson in de punt van de aanval bleef zetten. Bojan mocht als linksbuiten of rechtsbuiten.. De paar wedstrijden dat hij de kans kreeg in de spits, door blessure van die ijslander, ging het hele elftal beter draaien. Er werd weer gevoetbald. Zoek de wedstrijden maar op.

Ik vind zoals ik hier wel vaker te kennen geef, dit echt een van de grootste blunders van de laatste jaren. Deze gozer laten gaan.

Eeuwig zonde
2 0
Mats
Ik ben het helemaal met je eens. Echt bizar dat hij de concurrentiestrijd van Sigthorsson verloren heeft onder De Boer.
0 0
Simon1
Jammer dat hij niet meer bij Ajax speelt.
5 0
BaaszoeRoermond
:-( zou de perfecte spits geweest zijn voor ons.
1 0
flasher93
Zo makkelijk praten. Hij is een keer fit voor een langere tijd, heeft hier maar weinig laten zien. Kon voetballend prima mee, maar moet je wel fit zijn. Hetzelfde geld voor Cuenca.
1 -3
ST
Zoveel geblesseerd is hij niet geweest
0 0
Ajacied1989
Omdat-ie zo lekker kopsterk is zeker?
Kijk je wel eens een wedstrijd van Stoke? Bojan is vaak de slechtste van de aanvallers.
0 -5
TOOL
Die twee hoge ballen in een seizoen kunnen we wel laten voor wat het is.
2 0
Ajacied1989
70 lange ballen per wedstrijd, gemiddeld. Dat is wel iets meer dan twee.
0 -1
BaaszoeRoermond
Die 2 hoge ballen? zie de laatste niks anders dan hoge ballen.
0 -1
BaaszoeRoermond
Die 2 hoge ballen? zie de laatste niks anders dan hoge ballen.
0 -1
Lazell
Hij zou denk ik de perfecte spits voor Ajax zijn. Ajax wil toch zo graag het Barcelona spelletje spelen? Bojan kan net als Messi zich laten inzakken voor lopende middenvelders/vleugelspelers, heeft snelheid en passeert makkelijk, scorend vermogen, spelinzicht, positiespel beheerst hij als een van de besten. Hij zou ontzettend veel dynamiek aan ons statische spel toevoegen.

Het artikel zegt leuk: bij Ajax was het geen succes. Dat was misschien wel zo, maar je moet wel blind zijn om niet te zien dat hij goed kan voetballen. Hij wilde dolgraag voor Ajax spelen, Ajax had wat meer geduld moeten hebben. We kunnen nou niet zeggen dat Ajax wat betreft spitsen goede keuzes maakt.
4 0
Ajacied1989
Hij kan ook wel goed voetballen. Maar als spits is hij van te veel net-niet. De praktijk heeft uitgewezen dat Ajax altijd gebaat is bij een fysiek sterke spits die ook nog eens kan voetballen. Bojan is fysiek niet sterk en elke bal die boven de 1.80m komt is verloren. Je mist gewoon teveel om hem te laten staan voor waar hij wel goed in is.
0 0
Lazell
Kwaliteit. Er zijn meer dan genoeg kleine spitsen. Ze zijn dan niet groot en kopsterk, maar maken dat 2x goed met techniek. Daarbij is, wat in de Premier League, Primera Division en Bundesliga vaak net niet is, is dat in de ED vaak net wel. Ook nog eens betaalbaar.
0 0
Ajacied1989
Maar wat heb je aan alleen een uitmuntende techniek als je maximaal(!) 10 bruikbare ballen in een wedstrijd krijgt? En dan overdrijf ik niet, want onze spits krijgt echt nauwelijks bruikbare ballen over de grond. Het is niet zozeer dat Bojan een heel slechte aankoop zou zijn, maar in combinatie met de rest van het team heeft het geen enkele zin. Daarom begon ik over de kopduels. Onze spits is vooral belangrijk als degene die duels aangaat en het de verdedigers van de tegenpartij lastig maakt door de lucht. We hebben nog nooit zo veel door de lucht gespeeld als dit seizoen.
0 0
Lazell
Bojan moet je ook niet gebruiken als targetman. Veel te klein. Aguero kan geweldig koppen voor zijn lengte, maar die ga je ook niet constant door de lucht aanspelen.

Bojan moet spelen zoals Messi bij Barca speelt. Alleen is Barca in dat geval Ajax en Messi in dat geval Bojan. Juist nu er geen bruikbare ballen komen is een spits die zijn eigen kans creëert meer dan welkom.
0 0
Ajacied1989
Ik heb het ook nergens over Bojan als targetman, maar over het spel dat Ajax speelt. Die experimenten met Fischer, Schone en Klaassen als spits waren desastreus, terwijl zij zich bij uitstek in het middenveld lieten zakken.
Ik weet echt niet waar je vandaan haalt dat Bojan zo goed kan voetballen, dat is mij echt een raadsel. Hij heeft een goede techniek, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Het is echt totaal geen dribbelaar, anders was hij vanaf de flanken een veel groter wapen geweest toen hij bij ons speelde, en heeft nog niet eens een klein beetje het fysiek van iemand als Aguero.
0 0
BaaszoeRoermond
Nee,goed aanspeelpunt, technisch in de kleine ruimtes, goede pass in de benen etc...
0 0
insectenverdelg
Tja frank dacht dat hij zijn rechtsbuiten in huis had gehaald.
1 0
Ajacied1989
Dat is waar. Maar goed. Dat spel speelt Ajax niet. Of is het niet in staat om te spelen. Onze spits krijgt geen bal over de grond.
0 0
BaaszoeRoermond
Dat is helaas waar.
0 0