Sanogo is blij met overstap naar Charlton

SJvanveen, 04-02-2016 om 13:23, 5535 views, Charlton Athletic |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In een eerste reactie na zijn vertrek bij Ajax, heeft voormalig Ajax-huurling Yaya Sanogo verteld dat hij blij is met zijn overstap naar Charlton Athletic. 'Voor mij is dit en goede ervaring in mijn carrière en ik wil heel graag het team helpen om in de Championship te blijven', aldus de spits op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever.

'Ik wil heel graag hard werken', vervolgt Sanogo, die tips kreeg over zijn overstap van Arsenal-middenvelder Francis Coquelin. 'Hij heeft mij veel verteld over de club en ik heb er nu een goed idee bij. Daarom ben ik ook heel blij om hier te zijn.' 

Sanogo werd aan het begin van het seizoen gehuurd door Ajax van Arsenal, maar de verhuurperiode bleek op zijn zachtst gezegd geen groot succes. De Fransman raakte in zijn hele dienstverband bij Ajax de bal maar dertig keer aan in het veld en scoorde nul keer. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Het zou Ajax sieren als ze een manifest schrijven over deze aankoop en aan de supporters uitdelen om het inzichtelijk te maken. Ik ben zo benieuwd naar het hoe en waarom....
0 0
PetrusKeizer
hij is blij met Charlton, Afgaande op onze ervaringen met deze klassespeler mogen wij ons misschien hardop afvragen of het genoegen ook wederzijds zal blijken te zijn......
0 0
Truth
"ik wil heel graag het team helpen". Dan moet moet je maar veel tijd op de bank doorbrengen, kerel!
0 0
pinballmagic
Als hij ze wil helpen blijft hij weg
Beter kan hij ze niet helpen
0 0
EVH
Ik lach me slap als ie er daar een vracht inschiet
0 0
ajacied277
Ik hoop echt dat zijn naam met koeieletters in het cv van onze Marc staat.
2 0
RusselWestbrook
Die komt op het CV Wenger.
0 0
3sterren
Hoezo is hij blij met de overstap naar Charlton?...
Bestaat de medische staf daar uit lekkere meiden.
En eindigt elke behandeling met een ’happy end’?
1 -1
Keizer020
Het is gewoon triest dat zelfs Heitinga dit seizoen meer heeft gescoord in officiële duels dan Sanogo
8 0
Lekiam
Je was bij ons het eten dat je kreeg van de club niet waard. Dus iedereen is blij, behalve de supporters van Charlton.
0 0
A Cohen
Ik/wij zijn erg blij dat Neenee SaNOGOAL is opgerot.

Hij kwam op 0 en is op 0 weggegaan. Zijn naam snelt zijn kwaliteit vooruit.
Hij heeft een strafschop versiert, waaruit werd gescoord.
Hulde voor het scoutingsapparaat.

Hadden ze Ziyech maar gehaald, de klootzakken.

Maar als hadden komt is hebben te laat.
Schaal gaat nu naar de schemerlampen.
5 -6
AJAX1996
Wat bezielt je toch als Charlton dat je deze clown haalt. Toch nog een club met een net zo'n slecht aankoopbeleid als ajax
2 0
Ajax meister
De hele voetballerij is 1 grote vriendenkliek. Als je met je vingertje in het achterste zit kom je bij een amateur club. Zit je hele hand erin kom je bij een subtop club en zit je er met je hele arm lichaam erin kom je bij een topclub.
De hele Europeesche markt is verzadigd. Nu komen de Chinese, Amerikaanse en midden oosten er ook nog bij. Let maar op dat die met geld gaan smijten. Prof voetbal staat echt onder druk, misschien wel een voordeel voor het Nederlandse voetbal, maar voordat Nederland daar van kan profiteren zijn we waarschijnlijk wel 20 jaar verder.
5 -1
Lazell
Als je ziet wat die Chinezen kunnen uitgeven aan één speler, dat is belachelijk. Dat zijn clubs die niets waren, geen historie hebben, geen kennis. Het enige wat ze hebben is geld om kunstmatig een zwakke club omhoog te pompen. Het doel van de investeerders: aanzien van de wereld en ego. Dit heeft niets meer met de pracht van de sport te maken. Als de landen die jij noemt echt aan gaan haken, dan krijgen we nog veel meer Chelsea's, PSG's en City's.

Het is dat ik de sport zo geweldig vind en dat ik gek ben op Ajax, want samen met de FIFA stinkt tegenwoordig bijna het gehele moderne voetbal.
2 0
RusselWestbrook
Dit vind ik walgelijk om eerlijk te zijn.

Geen historie... nou en? Je mag dus alleen maar een goeie club hebben als die voor 1950 opgericht is? Of 1925? Waar ligt de grens? 1960? Voetbal mondialiseert, dat betekent automatisch dat er meer grote clubs gaan komen en dat het voetbal naar een nóg hoger niveau getild wordt. Dat zijn volgens mij louter goede zaken, maar dan ga jij lopen emmeren over historie.

En dan geld. Pff. Dan ben je supporter van Ajax, zo'n beetje haar hele bestaan de rijkste club van Nederland en mede daarom recordkampioen van Nederland. En dan is het een probleem dat er nóg rijkere clubs zijn?

Jouw hele post is zo'n beetje de definitie van standplaatsgebondenheid.
0 -4
Lazell
Nee, je mag niet alleen een goede club hebben als die voor 1925 is opgericht. Waar precies zeg ik dat? Ik zeg alleen dat ze niks zijn en niks voorstellen, totdat er een rijke vent komt die de club als zijn speeltje en statussymbool gaat zien. Want dat is het gewoon voor die mensen. Als het verkeerd loopt is de hele club kapot, maar denk je dat die eigenaren het iets interessseert? Natuurlijk niet.

Dat is heel wat anders dan Ajax, dat op eigen kracht de rijkste club van Nederland is geworden en op eigen kracht enkele CL finales won. Amsterdamse jongens uit de eigen jeugd, aangevuld met een paar goed gescoute spelers en enkele ervaren rotten. Dat was een sterke visie die tot succes leidt en dat vind ik als voetbalsupporter prachtig om te zien. Een paar verveelde miljardairs die met geld strooien vind ik oerlelijk, saai en vereist geen enkel innovatievermogen of creativiteit.

Dat mag je walgelijk vinden, maar naar mijn mening volledig misplaatst. Heeft verder ook vrij weinig te maken met standplaatsgebondenheid.
2 0
RusselWestbrook
Je snapt echt niet hoe dit met standplaatsgebondenheid te maken heeft? ok.

Voetbal was tot voor kort een nietszeggende sport in China. Bijzaak, dat niet eens. En dan ga jij de focus leggen op historie... iets wat Ajax wel heeft omdat voetbal hier al heel lang een grote sport is, en Chinese clubs niet want dat kunnen ze gewoon niet hebben. Net zoiets als zeuren op dubbele nationaliteit van Turken en Marokkanen: kunnen ze niks aan doen maar er toch een probleem van maken.

Dan over geld zeuren. Vooral omdat ze meer geld hebben dan Ajax. Dan is het fout.

Kortom, als ze niet de historie van Ajax hebben maar wel de poen zijn ze verschrikkelijk. Eigenlijk wil jij de hele geschiedenis van Chinese clubs anders zien, alleen dan zijn echt.
0 -1
Lazell
Je begrijpt me blijkbaar niet. Je blijft hameren op dat historie gebeuren, negeert mijn andere punten, en mist de essentie van mijn post. Dat succesverhaal van Dortmund, van de bodem naar de top in de CL (tijdperk Götze, Lewa). Dat vind ik knap, ook al hadden ze geen historie. Verder Leicester City, geweldig om te zien hoe ze zo de BPL bestormen. Of Atletico Madrid dat landskampioen werd en bijna de CL won. Geweldig!

Daar is kwaliteit voor nodig. Dat vind ik mooi aan voetbal. Ik haat het als clubs alleen maar goed zijn omdat er een rijke vent is die besluit van een club zijn vrijetijdsbesteding te maken.

Daar kan je het mee eens zijn of niet. Jij niet, dus prima.
1 0
RusselWestbrook
Atlético: terug met hulp, heel veel hulp van externe geldschieters. 3e grootste media inkomsten van Spanje. Terug met poen!
Leicester: bijna net zoveel media geld als Ajax aan begroting heeft. Aan de top gekomen met poen!
Dortmund: die mag je van me hebben, weet ik niet genoeg van, maar ook hier zal poen een rol gespeeld hebben.

Dus ja, het enige verschil met die Chinese clubs is geschiedenis, want de anderen doen het ook met geld.
0 0
Ajax meister
Iedereen haalt hier een paar dingen door elkaar. Het is en blijft een sport he. In de sport moet je het verdienen en niet kopen. Dat is hetzelfde als 1 man 20 jaar lang traint om goed en mooi gespierd te zijn. 20 jaar lang gedisciplineerd geleefd. Nu komt er 1 snotaap van 17 jaar en traint een half jaar en doet 10 spuiten in zijn reet. Waarom omdat hij niet diezelfde history heeft als die man die 20 jaar keihard voor gewerkt heeft.
Of dat een knulletje een rijke pappie en mammie heeft en op zijn 18e een ferrari koopt, terwijl zijn buurjongen er hard voor heeft gewerkt om diezelfde auto te kopen.
Het is een sport, prijzen moet je niet willen kopen.
1 0
RusselWestbrook
Leuk hoor, maar dan moet je van voetbal weer een amateursport maken.

Van alle sporten eigenlijk. Want met uitzondering van slechts een paar sporten (atletiek, bijvoorbeeld, vooral lange afstanden en wielrennen) wint de rijkste bijna altijd. Want de rijkste kan beter personeel aantrekken (zowel spelers als andere staff) en betere apparatuur aanschaffen, waardoor er ook beter getraind kan worden waardoor ze als geheel weer beter worden.
0 -1
Oliveira
Creëer voor je zelf geen illusies. Elke club is opgepompt met geld.
0 -2
Ajax meister
Ajax probeert altijd nog zonder geld te doen. En als we een leuke speler hebben opgeleid dan zijn ze ook zomaar weg. Ik weet bijna haast zeker als wij Ajax de spelers die de afgelopen 10 jaar bij ons gespeeld hebben we zeker 100% in de top 10 van europa zaten. Spelers als Stekelenburg, Maxwell Verthonghen, Alderwereld, Heitinga in zijn goede tijd en Vermalen dan heb je 1 van de beste verdedigers in de wereld, Middenveld met Sneijder, van der Vaart Nigel de Jong, Eriksen en ik zal zeker weten nog wel een paar vergeten. Dan in de spits Huntelaar, Suarez en Ibrahimovic kan je hoge ogen scoren zonder dat het Ajax qua transfers echt super veel geld zou kosten. En aankomende talenten kunnen dan vele malen makkelijker instromen. Spelers als Bazoer, Tete, el Ghazi zouden op dit moment 50% verder zijn in hun ontwikkelingen.
Maar helaas is ons werkelijkheid anders.
Nu ik er eigenlijk zo over nadenk hebben wij toch mooi aardig wat leuke spelers in ons elftal gehad. Wat heeft psv en feijenoord eigenlijk in Europa lopen. Volgens mij helemaal niemand.
1 -1
Oliveira
En stadion, contracten, georganiseerde trainingen, coaches, etc. Dit zijn maar en handvol dingen die worden gefinancierd door onder andere de winst dat wordt gegenereerd door de naam Ajax, sponsoren en de spelers.
0 0
Bensco
wij ook
1 0