Koeman: 'Kunnen Man United verslaan'

BVeenstra, 21-01-2016 om 17:30, 2096 views, Southampton FC |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Aankomende zaterdagmiddag staan twee voormalig Ajax-trainers tegenover elkaar in de Engelse Premier League. Ronald Koeman, trainer van Southampton, gaat dan namelijk op bezoek bij Manchester United, waar Louis van Gaal de manager is. Volgens Koeman kunnen The Saints zeker gaan winnen op Old Trafford, zo vertelt hij tegenover het digitale kanaal van zijn club.

'Natuurlijk kunnen wij winnen van Manchester United', vertelt de oefenmeester. 'In de vorige ontmoetingen waren wij ook de betere partij. We weten dat we ze kunnen verslaan, maar dan moeten we wel een hoog niveau halen', aldus Koeman, die verder erg tevreden is met zijn nieuwe aanwinst Charlie Austin (overgekomen van QPR, red.). 'De komst van Charlie is sowieso goed voor de onderlinge concurrentie bij ons.'

Southampton staat op dit moment op de tiende plek in de Premier League, terwijl Manchester United met een vijfde positie in de competitie de drie punten goed kan gebruiken. Eerder dit seizoen wist de ploeg van Van Gaal met 2-3 te winnen in het St. Mary's Stadium.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
Hoop dat van Gaal gaat winnen!!!
2 0
swing
idd ...Koeman is een lul
0 0
fuark
Tuurlijk kunnen ze dat. Het lek lijkt boven bij Southampton en zelfs die laten met hun beperkte begroting veel leuker voetbal zien dan van Gaal.
0 0
3*stars*3
Word een leuke pot maar Koeman heeft weer eens een grote bek.
Southampton doet het laatste tijd (nou nou 2 wedstrijden) ''goed'' door hun 2 gewonnen THUISduels.
Uit kunnen ze al een lange tijd geen potten breken, hun laatste uitoverwinning was vorig jaar november in Sunderland (waar bijna elk club wint)....
2 -2