'Veel interesse voor Van der Wiel'

SJvanveen, 28-11-2015 om 16:34, 5081 views, Calciomercato |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Gregory van der Wiel speelt steeds minder bij zijn club Paris Saint Germain. Er doen veel geruchten de rondte over een vertrek van de oud-Ajacied uit Parijs. Mino Raiola, zaakwaarnemer van Van der Wiel, wakkert die speculaties nog meer aan. 'Niet alleen Inter is geïnteresseerd', vertelt Raiola tegen Calciomercato. 

'Inter in januari? Niet alleen die club is geïnteresseerd in hem', aldus Raiola. 'Er zijn diverse clubs geïnteresseerd in hem.' Een vertrek van Van der Wiel uit het Parc des Princes lijkt dan ook zeer waarschijnlijk. De Nederlander heeft zijn basisplek verloren aan de Ivoriaan Serge Aurier. 

Van der Wiel vertrok in 2012 bij Ajax na het behalen van twee landstitels onder Frank de Boer. De international speelde 130 wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax en kwam daarbij tot 12 goals. Voor de Franse topploeg scoorde Van der Wiel nog niet. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Hoe is het mogelijk dat er veel interesse is voor zo'n voetballer. De voetbalwereld is krankzinnig.
1 -1
MankeNeliss
Rioala is een goede verkoper. Die stalt zijn schoonmoeder nog bij Inter.
0 0
3*stars*3
Die Raiola heeft wel aardig wat talenten/toppers/grote namen in zijn stal hoor; Ibra, Maxwell, Pogba, Donnaruma, Balotelli, Kishna, Tete, vd Wiel, Lukaku en dan vergeet ik nog een paar.

Maar blijft een rat...

http://www.ibtimes.co.uk/manchester-united-sir-alex-ferguson-blames-agent-mino-raiola-paul-pogbas-old-trafford-exit-1520649
1 -1
flasher93
Oud nieuws van Pogba. Hij flikt dat bij elke club. Ook al heeft de club vertrouwen in de speler of soms krijgt hij zelfs al kansen in het eerste. Dan zit er hele tijd z'n klein duivel pizzapersoontje in zijn oor te fluisteren dat hij meer kan verdienen, dat de club geen vertrouwen in hem heeft, dat de club niet past bij de speler en weet ik veel wat voor dingen nog meer. Kijk Bouy, Kishna en Pogba. Jongens op 18/19 jarige leeftijd zijn gewoon heel kwetsbaar.
1 0
3*stars*3
Oud nieuws van Pogba ja maar las pas geleden Fergusons reactie en daarom plaatste ik het.
0 0
flasher93
Ja okee, eigenlijk ongelofelijk hoe iemand zoveel invloed kan hebben op het voetbal, zonder zelf ooit een bal getrapt te hebben
0 0
A Cohen
Minkunkel ruikt weeeeeeeerrrr geld!!!!!!!!!!
0 0
HeinJan
Van der Wiel lijkt juist zijn basisplek te hebben heroverd. Afgelopen 4 wedstrijden in de basis gestart en in 3 wedstrijden een assist gegeven, terwijl Aurier op de bank zat.
0 0
JPC40
Als Gregory nog iets wil gaan betekenen bij Oranje dan is het zeker verstandig om weg te gaan bij PSG .
0 0
flasher93
Hij maakt nog steeds minuten, maar je hebt zeker waar. Bij PSG heerst er geen club gevoel. Het is een bij elkaar gekocht zooitje. Hij verdient een mooie club. Zou toch geweldig zijn als hij bij Eriksen, Vertonghen en Alderweireld gaat spelen of bij Stekelenburg.
2 0
wladimir
Het zou inderdaad heel tof zijn wanneer hij ook bij Tottenham terechtkomt. Eriksen, Vertonghen en Alderweireld spelen daar regelmatig goed. Blind maakt ze minuten dankzij van Gaal.

Desalniettemin kunnen we vaststellen dat er maar heel weinig spelers van Ajax echt slagen in Europa.

Emanuelson heeft geen club, Stekelenburg zwerft wat rond, Siem de Jong is geblesseerd of zit op de bank, Anita is ook niet de beste bij Newcastle, Babel speelt in de woestijn, Sigthorsson in Nantes, in Boilesen is niemand geïnteresseerd.
0 0
flasher93
Basis bij Southampton en doet het niet onaardig. Sigi komt natuurlijk niet uit de opleiding, van de andere ben ik toch wel een beetje verbaast.

Babel is een verhaal op zich zelf natuurlijk. DIe verdient bakken met geld nu. Anita speelt nog best vaak in de basis hoor, was zelfs even bij Oranje daardoor. Emanuelson heeft een goede periode gehad bij Milan, maar daarna teleurstellend. Hoop dat hij een contract kan afdwingen bij AC Milan weer. Die willen weer omhoog klimmen als club zijnde.
0 0
rss-dion
tete is nu al beter. wat een genot om naar te kijken
7 0
JohnDylan
Vd Wiel moet naar een ploeg die 5-3-2 speelt zodat hij de vrijheid krijgt om veelvuldig mee naar voren te gaan zonder dat hij te veel aan het verdedigend hoeft te denken. Voor zo'n systeem is een type Vd Wiel ideaal aangezien hij aanvallend veel kwaliteiten heeft.
2 -2
Kikke
5-3-2 systeem vind ik echt een opstelling van de armoe, dat van Gaal dit deed bij het Nederlands elftal was puur omdat de achterhoede zo slecht was en je twee topspelers in de voorhoede had spelen... je kan het met een goede achterhoede en middenveld opvangen door rugdekking te geven als een achterhoede speler naar voren komt.. middenvelder moet dan terug.. dat kan prima als je 3-4-3 speelt. Cruijff ziet dat heel goed, je hebt met deze opstelling genoeg mensen voor die compact kunnen spelen maar ook bij de verdediging moeten de middenvelders eerder terug, tackleback... Ik hoop echt dat Ajax en het Nederlands elftal nooit meer zo gaan spelen!
1 -1
JohnDylan
Ik ben ook geen fan van een 5-3-2 systeem, ik zeg alleen dat Vd Wiel er perfect voor geschikt is.
0 0