Vermaelen: 'Verrast door Barça én Ajax'

Thomas Vermaelen beleeft een droom als profvoetballer. De Belgische verdediger laat in gesprek met FourFourTwo weten dat hij steeds maar weer verrast wordt door de wereld die hem door blessureleed ook lang niet goed gezind was. 

'Ik was verbijsterd, om eerlijk te zijn', reageert Vermaelen op de vraag wat zijn reactie was toen Barcelona vorig jaar belde. 'Ik was net zo verrast door het feit dat ik een kans kreeg in het eerste elftal van Ajax als jonge speler en toen Arsenal een paar jaar later belde.'

'Het is de droom van iedere voetballer om voor zulke grote clubs te spelen', vervolgt de oud-Ajacied. 'Dat ik bij Arsenal nog maar één jaar onder contract stond, versnelde de onderhandelingen met Barcelona, het was Arsenals laatste kans op een transferbedrag.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Over alles uit je carriere halen gesproken. Heb hem altijd wel een nuttige verdediger gevonden, maar geen topper die we heel erg gemist hebben toen hij wegging. Hoop dat hij snel weer fit wordt en ook voor Barca nuttig gaat worden.
0 0
JohnDylan
Bij Ajax was hij inderdaad nog geen topper maar hij was in een periode bij Arsenal een van de beste centrale verdedigers van de Premier League. Het is ongelofelijk jammer dat hij daarna weer met veel blessureleed te maken kreeg.
0 0
Starkoo
Kom van de zomer maar terug, met Huntelaar!
1 -1
De_Realist
Hij is al tijden geblesseerd, laat hem eerst maar weer eens spelen voordat we weer een nutteloze aankoop gaan doen.
1 0
ambtenaar
Ajax, Arsenal, Barcalona........een veel mooier rijtje bestaat niet.
1 -1
Ewald
Als hij nog naar Bayern zou gaan misschien ;)
2 0
Ajax-Amsterdam
En daarna weer terug naar Ajax, dan is de cirkel weer rond!
0 0
Lazell
Komt te kort voor het niveau Barca en misschien zelfs voor het niveau Arsenal. Kom maar lekker terug naar Ajax, we zoeken nog een LCV of LB voor vanavond!
1 -1
Ajax-Amsterdam
Ja hoor, alsof hij de kans heeft gehad zich te bewijzen bij Barca. Bij Arsenal deed hij het naar behoren, maar raakte toen geblesseerd. Echt oordelen die nergens op gebaseerd zijn.
0 0
Lazell
Mede dankzij die blessures kwam hij tekort ja. Wie weet waar hij stond zonder die blessures. Maar ga me nou niet vertellen dat jij Vermaelen niet tekort vind komen voor Barcelona, m.a.w. Vermaelen hoort bij de beste CV's ter wereld. Ik kan zo 10 betere opnoemen.
0 -1
Ellende
Bijna alle cv komen te kort voor Barcelona. Ook die er nu in de basis staan. Ze bewijzen zich echter wel. Dat is ook mede omdat ze die kans krijgen. Vermalen heeft dit nog niet kunnen proberen.
0 0
Lazell
Ze komen dus te kort, maar bewijzen het niveau aan te kunnen. Dan komen ze toch niet te kort? Aparte logica.
0 0
Ellende
Bedoel ook dat iedereen zegt dat ze te kort komen tot ze het mogen bewijzen.
0 0
Ajax-Amsterdam
Mijn punt is eigenlijk juist dat hij dat nog moet bewijzen. Hij heeft altijd wel de potentie gehad om een uitstekende CV te worden. Het is nu afwachten wat het gaat worden, nu hij eindelijk fit is!
0 0
Lazell
Uitstekend, ja. Wereldtop, nee.
0 0