Bergdølmo: 'Verwachtten misschien walk-over'

SamVR, 12-10-2015 om 16:42, 3852 views, ViaSat |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Andre Bergdølmo denkt dat het Nederlands elftal zichzelf overschat heeft toen het groep A van de EK-kwalificatie in ging. Dat heeft de ex-Ajacied laten weten op de Noorse televisie. 'Ik denk dat de kans nu groter is dat Noorwegen zich gaat plaatsen', zegt Bergdølmo.

Noorwegen zit in groep H en bezet daar momenteel de tweede plaats achter koploper Italië. Zelfs als de Noren in de laatste speelronde ingehaald worden door Kroatië, blijft het EK haalbaar. Voor Oranje ligt dat anders in groep A. 'Nederland zit niet in een moeilijke groep. Het moest een walk-over worden voor hen. Misschien verwachtten ze dat zelf ook', aldus Bergdølmo.

Zoals bekend bevindt Oranje zich in een bijzonder benarde situatie. Alleen als de ploeg van Danny Blind dinsdag thuis wint van Tsjechië en Turkije thuis verliest van IJsland, blijft het EK een mogelijkheid.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godofajax1900
En als de Turken gelijk spelen hebben we toch nog qua doelsaldo of geld dat niet voor ek
0 -1
ajaxfan4life82
Bij gelijkspel gaat Turkije door, op basis van onderlinge resultaat
1 0
Van Reenen
Dromen zijn bedrog. Turkije speelt thuis met een zeer fanatieke aanhang en gaat echt niet verliezen van IJsland. Hiddink had eerder vervangen moeten worden en niet nu het kalf al bijna verdronken was?
3 0
gi0vanni
Achteraf makkelijk praten maar heeft in het verleden wel geweldige resultaten behaalt o.a. op het WK. Nederland moet opgebouwd worden en dat kost tijd. Kan me nog goed voor de geest halen dat Duitsland werd omschreven als een team dat af en toe leuk voetbal liet zien maar geen prijzen won.
0 0