Van der Wiel: 'Wil vechten voor plek bij PSG'

KoenWeijland, 02-09-2015 om 08:09, 2805 views, But Football Club |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Gregory van der Wiel wil voor zijn kans blijven gaan bij Paris Saint-Germain. De voormalige Ajacied, die in 2012 vertrok naar de club uit de Franse hoofdstad, wil niet opgeven nu het even tegenzit.

Dat zegt hij dinsdagavond tegen But Football Club, dat hem aan de tand voelt nadat Van der Wiel door PSG is gestraft om disciplinaire redenen. De rechtsback geeft graag tekst en uitleg over een voorval dat zich voordeed na het duel met Ajaccio van 16 augustus, waarin Van der Wiel niet in actie kwam. 'Ik had de hele week al last van mijn achillespees en toen kreeg ik opnieuw last. De technische staf vroeg me na de wedstrijd wat oefeningen te doen, maar het leek mij het beste om rust te nemen. Ze zagen het als werkweigering en daar ben ik voor gestraft.'

Op de rechtsback positie is Van der Wiel inmiddels voorbijgestreefd door Serge Aurier, maar de Oranje-international geeft niet op. 'Ik heb de laatste drie jaar alles gegeven voor de club. Dit seizoen speel ik niet veel, maar dat is de afgelopen twee jaar wel anders geweest. Iemand de schuld geven of boos worden heeft geen zin, maar ik ben een winnaar en wil spelen. Ik moet vechten voor mijn plek en dat is ook wat ik wil doen. Mijn achillespees is gevoelig, maar ik kan gewoon spelen. Ik ben fit', zo laat hij aan duidelijkheid niets te wensen over.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liefhebber61
Daar hebben we wederom niets van gezien, Gregory.
0 0
geronimo
gewoon cachen Gregory ,lekker niets doen
0 0
wladimir
Ik wil volgend jaar als transfervrije speler mijn zakken vullen. Kenny Tete in de basis.
0 0