Verhoeven: 'Ik heb de hele zomer gefietst'

LeonardoAjaxx, 27-08-2015 om 07:58, 4442 views, Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jeroen Verhoeven keert terug bij FC Volendam en de doelman is daar zeer blij mee. De oud-keeper van onder meer ook Ajax kende een zware zomer waarin hij goed voor zichzelf zorgde.

'Ik heb de hele zomer dertig kilometer per dag gefietst en zeker drie keer per week hardgelopen', vertelt Verhoeven, die nog altijd iets te zwaar is. 'Hoeveel dat is, weet ik zelf niet eens. Maar ik heb mezelf er inmiddels bij neergelegd. Ik train ongelooflijk hard en eet goed. Op een gegeven moment moet je het zo laten.'

Verhoeven speelde drie seizoen in dienst van Ajax en won in die tijd ook twee keer de landstitel. De doelman krijgt vaak te horen dat hij te dik maar geeft wel aan topfit te zijn. 'In de afgelopen vijftien jaar ben ik slechts één keer geblesseerd geweest.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chesterson93
Dat niemand accepteert/snapt dat hij veel harder traint dan menig voetballer .. Hij traint echt heel veel, dus dit is niet zomaar iets.
0 0
AFCA.
Heerlijk om hem als 2e/3e doelman te hebben. Stiekem toch een best redelijke keeper, en ligt volgens mij ook altijd goed in de groep.
0 -1
Ajax meister
Moet je nagaan als deze man geen topsporter was. Dan had hij echt wel richting de 200+ gegaan. Maar cardio alleen is nooit goed.Krachtsport moet je er bij doen om goed fit te blijven, anders blijft hij zo dik.
0 0
BvZ<3FdB
30 km per dag fietsen is helemaal niks voor een topsporter. Op een racefiets is dat een uurtje rustig trappen.

Daarnaast snap ik niet dat hij zelfs te zwaar blijft als hij wel de hele week hard traint. Zou wel bijna iets moeten zijn met z'n schildklier ofzo.
2 0
Oliveira
Of hij eet gewoon slecht. Er wordt altijd gezegd dat Verhoeven zo dik is omdat hij pizza's eet. Maar als je veel brood eet en weinig groente en fruit dan heb je alsnog de zelfde resultaat.
0 0
Simon1
Iedere dag op de fiets voor een pizza. Zonder dolle vond ik hem een hele sympathieke man. Zonde dat hij weg is, want hij voegde wel iets toe aan het team.
2 0
Jesper Olsen #1
inderdaad.. no nonsens professional...
0 0
JOOPJOOST
Slimme reactie weer om 9:41. Wanneer je op de bank zit train je nog 5 a 6 keer per week. Daarnaast is 30 km per dag en een paar keer hardlopen zat voor een keeper
0 0
davidodo98
slechts 1 keer geblesseerd in 15 jaar?
best logisch als.je altijd op de bank zit
0 -3
Cesc87
30 km per dag stelt weinig voor als je een professioneel sporter bent.
4 -1
Chesterson93
Ja? Zullen "onze" spelers 30 km per dag maken? Hou toch op met dat bagatelliseren van prestaties. Een Schöne, Veltman of Fischer fietsen in hun vrije tijd niet iedere dag 30 km en daarnaast hardlopen. Dit is iemand die wil laten zien dat hij er alles aan doet om, ondanks zijn tegenstrijdige gewicht, fit te zijn/blijven. Respect is niet te veel gevraagd.
0 0
Rogyros
En die keer per week hardgelopen. Dat is om de dag. Zo slecht is dat niet. Dat is gewoon goed.

Sommige mensen hebben nu eenmaal de bouw waarbij ze altijd dik blijven, wat ze ook doen. Verhoeven heeft geen echt sport lichaam, maar hij is wel een goeie keeper.
2 0
Raydo
Ook met die drie keer per week hardlopen (hoeveel zegt hij er niet bij) is het echt peanuts.
0 0
Damsco2008
Mooie kerel, gun hem het beste!
9 0