Poulsen stopt mogelijk met profvoetbal

KoenWeijland, 30-07-2015 om 20:57, 4080 views, EkstraBladet |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Christian Poulsen overweegt zijn schoenen aan de wilgen te hangen. De oud-voetballer van Ajax heeft nog geen concrete aanbiedingen van clubs die hem bevallen en dus denkt hij serieus na over een exit uit het profvoetbal.

'We wegen de opties tegen elkaar af, maar er is op dit moment nog niet veel te vertellen. Verschillende clubs weten namelijk nog niet precies wat te doen en daar moeten we het met Christian over hebben', zo vertelt de zaakwaarnemer van Poulsen, Jörn Bonnesen, donderdag tegenover het Deense Ekstra Bladet.

Poulsen streek in 2012 neer bij Ajax om er twee jaar te blijven. De club besloot hem in 2014 geen nieuw aanbod te doen. Hij werd tweemaal kampioen in Amsterdam. Verder kwam de Deense routinier onder meer uit voor FC Kopenhagen, FC Schalke 04, FC Liverpool, Juventus en Sevilla. Voor eerstgenoemde club speelde hij vorig seizoen nog zestien wedstrijden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
The Future
Poulsen mag van mij nog wel terugkeren. Ook weer in een Ooijer rol en langzaamaan steeds meer bij de technische staf betrokken worden. Hij heeft nog steeds voldoende ervaring en kennis om over te brengen op deze groep.
0 -1
JPC40
dat was wellicht beter geweest hier blijven carrier afsluiten opleiding voor coach gaan halen misschien dan een jaar of twee ervaring op doen en dan terug naar huis.
0 0
FlyingDutchMan
Mensen hebben hun trots
0 0
JPC40
klopt maar soms is het verstandig om die trots even op de lange baan te schuiven, het verstand de boventoon te laten voeren.
0 0
JPC40
En nu staat dat Ajax hem geen nieuw verlenging wilden geven , vorige keer werd er gezegd dat hij geen verlenging wilden ???.
1 0
TheRiviera
Ajax wou hem binden voor een extra jaar maar Poulsen wou minimaal 2 jaar zodat hij zekerheid had voor zijn familie want hij zag zichzelf wel zijn Carriere afsluiten bij AJax.Maar Ajax wou niet verder dan een contract voor een jaar wat naar mijn mening een domme zet was want Poulsen was simpelweg een BAAS
2 0
JPC40
Poulsen had ook gewoon voor nog 1 jaar kunnen bijtekenen om daar na zijn carrrier af te sluiten in plaats van nu beetje rond te hangen.
0 0
samfromamsterdamxxx
Geef m een contract voor een jaar, al is het maar voor \"in de kleedkamer\"
1 -1
Rayno95
Denk dat als hij ergens tekent, wel op z'n minst bij de selectie wilt zitten, nu is er eigenlijk geen plek meer, kan je hem beter een contract als jeugdtrainer aanbieden ;)
3 0
Ganggino
Zoals ik bij een ander bericht al aangaf, misschien nog een jaartje puur voor in de kleedkamer om hem vervolgens mogelijk een baan als trainer ergens aan te bieden op de Toekomst.
1 -1
Ajax meister
We hebben Heitinga al. Je moet niet teveel van dat soort jongens hebben. Dan weten die broekies ook niet meer naar wie ze moeten luisteren.
1 0