Ten Cate baalt van vertrek Babel naar Al Ain

BvdPloeg, 06-07-2015 om 07:45, 6079 views, Brabants Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Henk ten Cate vindt het jammer dat Ryan Babel de komende twee jaar voor Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten speelt. De aanvaller koos na een contract bij Kasimpasa voor de woestijn en dat is zonde van zijn kwaliteiten, stelt Ten Cate. 

'De competitie in de Emiraten is te vergelijken met de topklasse. Wat spelers betreft heb je een aantal uitschieters. De buitenlanders maken het verschil, maar de ploeg met de beste lokale spelers maakt het meeste kans op de titel', legt de oud-trainer van Ajax en Babel uit aan het Brabants Dagblad.

De coach zag het talent van de aanvaller, die zijn belofte nooit echt kon inlossen. 'Ik vind het jammer dat hij daar gaat spelen, want hij is een begenadigde voetballer. Er zijn er niet zo veel die op hun 17e al een basisplaats hebben bij Ajax.' Ook Foppe de Haan baalt. 'Ryan was anderen vooruit. Hij was sterk, snel en had ook uitstraling. Maar op een gegeven moment raakte hij zijn voorsprong kwijt. Hij moest het hebben van zijn fysiek en anderen werden ook sterker. Ryan maakte een hele snelle start, maar heeft zich niet doorgezet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
klaas
binitez nu real is de grote boosdoener in dit verhaal geweest in zijn sterke periode liet deze maloot
hem gewoon op de bank een vorm van een speler final kapot maken,de zaak waarnemers destijds in dit verhaal hadden moeten ingrijpen,het had eigenlijk nooit zo ver moeten komen.
0 0
gras
Hij had gewoon een basisplaats moeten krijgen op 9 van frank. Maar die zette hem op linksbuiten, wat gewoon niet zijn plek is. Ik vond hem tegen Dortmund uit een van de beteren. Eindelijk eens een balvaste spits met een actie, maar dat ziet de Boer gewoon niet. Die gaat dan weer voor Siggie, terwijl hij zelfs een Schone daar heeft geprobeerd.
1 -1
gusanito
Inderdaad erg jammer. Hij leek zijn carrière nieuw leven in te blazen toen hij terug kwam naar Amsterdam, maar ging meteen weer in de fout door bij Kasimpasa te tekenen. Dat hij nu voor het geld kiest begrijp ik volledig. Een paar jaar daar voetballen en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over je portemonnee.
8 0