Lukoki definitief naar Bulgaarse landskampioen

SamVR, 26-06-2015 om 16:14, 3152 views, PEC Zwolle |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PEC Zwolle maakt vrijdag officieel melding van de transfer van Jody Lukoki naar PFC Ludogorets. De ex-Ajacied verruilt de Zwolse club na een jaar voor de Bulgaarse landskampioen. Voor zowel Lukoki als PEC Zwolle is het een zeer lucratieve transfer.

'Jody heeft het afgelopen seizoen een goede bijdrage geleverd aan het meest succesvolle eredivisieseizoen uit de clubhistorie', zegt Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle. 'Het is voor ons sportief gezien jammer dat hij vertrekt, maar aan de andere kant moeten wij als club, willen we de stap maken naar een stabiele middenmoter in de Eredivisie, ook spelers durven te verkopen om te groeien. We bedanken Jody voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij PFC Ludogorets Razgrad.'

Lukoki treft in Bulgarije de Portugees Bruno Robeiro als hoofdtrainer. De 22-jarige buitenspeler is een product van de jeugdopleiding van Ajax. In Amsterdamse dienst kwam hij tot 24 eredivisiewedstrijden, waarin hij vijf doelpunten maakte.

De nieuwe shirts van Ajax van het nieuwe seizoen zijn nu ook te bestellen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oliveira
Zonde. Lukoki is geen Ajax materiaal maar hij is voor Eredivisie begrippen een goede speler. Stom van hem om naar Bulgarije te gaan.
0 -2
DemBaBa
Daar speelt hij wel champions league en kan hij best wel wat money verdienen, wat yugoboss ook zegt.
1 0
Rouwdouwer
Serieus... wat een prachtige carriere... voorbeeld voor de jeugd. Veel succes Jody!
1 -1
RH1900
Jody gaat daar misschien wel Champions League spelen en ben eerlijk, binnen de Eredivisie was er immers geen interesse. Bij PEC zijn de salarissen niet geweldige hoor. Geef hem geen ongelijk, toch redelijk beperkte speler die toch leuk opgebloeid is. Misschien once in a life time opportunity van een speler die het vooral van zijn snelheid moet hebben en niet balbehandeling. Deze zijn ook sneller over de datum.
1 -1
RH1900
Lijk wel stoned hoe ik typ. Sorry voor de taalfouten, maar zit op m\'n telefoon.
2 -1
T to the M
Telefoons zijn ook niet om op te zitten ;)
1 0