Lukoki heeft 'goed gesprek' met Ludogorets

KoenWeijland, 24-06-2015 om 13:18, 3466 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jody Lukoki is in gesprek met de Bulgaarse topclub Ludogorets. De aanvaller, die de gehele opleiding van Ajax doorliep, was woensdag in Sofia met zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker. De eerste gesprekken tussen club en speler verliepen positief.

Dat zegt de agent van de man met Congolese roots op Twitter. 'We verlaten Sofia na goed gesprek met Ludogorets. Wordt vervolgd!', zo valt te lezen. Lukoki speelde het afgelopen seizoen voor PEC Zwolle, dat de bekerfinale haalde en tot de play-offs om Europees voetbal reikte. Daarvoor werd de rechtsbuiten door Ajax verhuurd aan SC Cambuur. Voor Ajax speelde Lukoki in totaal 23 wedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde.

Ludogorets speelde het afgelopen seizoen nog Champions League voetbal. In een poule met Real Madrid, Liverpool en FC Basel eindigde het als laatste, maar de vier punten die de club behaalde waren er meer dan werd verwacht. Bij de Bulgaren staat het Nederlandse sprintmonster Virgil Misidjan onder contract. In Nederland speelde hij eerder voor Willem II.

De nieuwe trainingslijn thuis is nu te bestellen in de Ajax-shop.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tyronetjonaloi
Lukoki speelt toch op dezelfde positie als Misidjan?
0 0
JohnDylan
Dit is goed nieuws voor Ajax want behalve het feit dat Ajax een kleine opleidingsvergoeding zal krijgen zal dit ook betekenen dat Becker minder concurrentie heeft.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Ja klopt, Becker moet daar eigenlijk gewoon 34 wedstrijden spelen. Ik vond hem vorig jaar wel goed toen hij speelde en in Jong Ajax liet hij wel leuke dingen zien. Toch verwacht ik dat hij niet zo snel basisspeler bij ons wordt.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Misidjan en Lokoki in de aanval. Ludogorets komt in ieder geval geen snelheid tekort dan. Zal op FIFA ook een combinatie worden die geliefd is.
0 0
OKP-AFCA
Alleen ontbreekt Ludogorets in FIFA?
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Ohja dat zou kunnen. Fifa 15 heb ik niet gekocht en FIFA 14 heb ik nauwelijks gespeeld dusja
0 0