Lukoki: 'Als mens en voetballer beter geworden'

LeonardoAjaxx, 31-05-2015 om 09:09, 3907 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jody Lukoki kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste seizoen in het shirt van PEC Zwolle. De jonge aanvaller vertrok afgelopen zomer vanuit Amsterdam naar Overijssel en speelde bijna alle duels in de Eredivisie en de bekerfinale.

'Ik zit op mijn plek, ben tevreden. Ik ben jong en moet dus veel wedstrijden spelen en dat heb ik dit seizoen gedaan. Ik heb eigenlijk alles wel gespeeld', vertelt de ex-Ajacied tegenover de camera van FOX Sports. 'Ik heb veel geleerd en ben als mens en voetballer beter geworden.'

Het seizoen van PEC Zwolle was net als het jaar daarvoor indrukwekkend, zo weet ook Lukoki. 'We hebben een goed seizoen gedraaid. We hebben de play-offs en de bekerfinale niet gewonnen, maar kunnen al met al heel tevreden zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
LammertAlbertus
Mooi goed gedaan Lukoki , met dank aan PEC met dank aan vakman
1 0
Bensco
Ze mogen van mij wel wat intensiever samen gaan werken met pec, daar maken ze tenminste een beetje goed gebruik van huurlingen. Becker en lukoki opnieuw verhuren en vd hart en andersen meenemen.
0 0
davidodo98
lukoki is niet verhuurt
0 0
Bensco
o fuck, ben effe in de war

desalniettemin ;)
1 0
davidodo98
Ik vergeet de huldiging van de 31 landstitel nooit meer. toen ging hij dansen met ebicilio.
0 0
vd.Vaart
Ik vergeet zijn debuut in de Amsterdam Arena niet met zijn geweldige ´pana´ bij Tim de Cler in de Klassieker. Geweldige mannetje was het en nog steeds. Het is alleen jammer dat hij fysiek op dit moment niet mee heeft, wat zijn broertje Madjer Lukoki wel heeft.
1 0