PSV vergroot voorsprong op Ajax

Lisanne, 07-03-2015 om 22:34, 14293 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dit is het live-topic voor de wedstrijden in de Eredivisie van zaterdagavond. In totaal zijn er vier wedstrijden. PSV begon om 18:30 uur aan de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles. Door drie goals in de eerste helft zegevierde de Eindhovense koploper met eenvoudig met 0-3, ondanks een aantal fraaie reddingen van Ajax-huurling Mickey van der Hart. 

Go Ahead Eagles - PSV 0-3

Doelpunten:
22' Depay 0-1
39' Van der Linden (ED) 0-2
44' Guardado 0-3

Heracles Almelo - Vitesse 1-1

Doelpunten:
22' Traoré 0-1
90+4' Avdic 1-1

ADO den Haag - SC Heerenveen 0-1

Doelpunten:
78' Slagveer 0-1

20.45 uur

PEC Zwolle - SC Cambuur 6-1

Doelpunten:
30' Drost 1-0
35' Van der Werff 2-0
63' Thomas 3-0
71' Nijland 4-0 (pen)
76' Rosheuvel 4-1
80' Nijland 5-1
89' Nijland 6-1

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mlku
Het is altijd zo geweest, bij welke tegenstanders dan ook, wanneer ze tegen ajax moet spelen zijn ze 200% gemotiveerd om van Ajax te winnen...........!!
0 0
Cello
Als de rollen omgedraaid zouden zijn en Ajax zou een dag eerder spelen (en winnen), zou dan de media ook reppen over dat Ajax 3 punten zou zijn ingelopen??. De achterstand zou hebben verkleind tot 8 punten?.
0 0
AFCAjax
Titel gaat ervan uit dat Ajax verliest?
0 0
Daneman
Hopelijk mag ik dit schrijven hier, ik ben toch echt voor ajax. Maar PSV is wat "volwassener"dan ajax. Het beleid is in sommige opzichten beter. Als PSV dadelijk twee sterkhouders verkoopt. Zorgt PSV Durft PSV geld uit te geven. Soms goed en soms iets minder. Die mexicaan had dit Ajax veel beter gemaakt. Luuk prima aankoop. Denk dat Ajax een kanjer moet halen voor als Moisander vertrekt. Sterker nog: een ervaren verdediger die Moisander snel doet vergeten had deze winter gehaald dienen te worden. Viergever doet het best goed. Maar viergever/vd Hoorn/Veltman is niet goed genoeg tegen de betere tegenstanders. Verder nog een ervaren verdedigende middenvelder en een ervaren LB. Ook dient ajax beter de markt op te gaan om de "net nie" jongens te verkopen/verhuren gratis weggeven. Soms kun je zelfs beter een speler gratis weggeven. Om te besparen op loonkosten. Als die jongen het duidelijk niet gaat redden
0 0
klopper
Hahaha...beleid? Sorry...maar hier moet ik toch schromelijk om lachen. In 2016 neemt de EU een beslissing over de verkoop van de grond onder het stadion. Er wordt vrij weinig ondernomen in Eindhoven, lijkt het. Ze blijven maar geld uitgeven...wat vaak mislukt...Maher/Narsingh/Ruiz. Tuurlijk is Guardado voor PSV belangrijk, maar dat was Poulsen ook voor Ajax en Ajax heeft Zimling gehaald. Zimling blijkt echter het niveau niet aan te kunnen...dat is een fout inschatting...dat kan wel eens gebeuren. Ook De Jong is een prima aankoop, maar tegelijkertijd vermoord PSV hiermee haar eigen nieuwe weg op jeugd in te laten stromen. Net als met Guardado, Rekik, Bruma, Maher en Narsingh word gedaan. Op langere termijn gaat PSV dit echt opbreken...je kan ht namelijk niet meer blijven volhouden 'de beste' spelers bij Eredivisieclubs weg te kopen. PSV heeft hiermee weer eend mazzel dat FC Twente uitverkoop gaat houden, maar je moet altijd afwachten hoe dat valt.

Het ultieme voorbeeld dat er geen enkele vorm van beleid wordt gevoerd kun je zien in hun selectie. Ik denk dat PSV kwalitatief het beste elftal heeft, maar als je kijkt wat er op de bank zit dat moet ik eigenlijk alleen maar lachen...zo matig. Kijk bijvoorbeeld naar de bank van beide teams bij PSV-Ajax werd van verschil. Ook heeft PSV natuurlijk alles meezitten dit seizoen en zijn ze absoluut niet dominant in de wedstrijden die ze spelen, ja een keer tegen Ajax en gisteren, maar voor de rest valt dat bitter tegen.
0 0
omisom
Wat een onvoorstelbaar laf spelletje speelt dat P=V vrij schop versieren voor de 16 meter van de tegenstander en dan uit een vrije trap scoren bleg!!! Overigens valt het wel op dat GEA tegen ons en 010 super speelde en nu .... alle kansen aan dat P=V gaf leek wel matchfixing.
0 0
klopper
Het is precies zoals ik dacht. Tegen PSV moet je heel compact spelen, zoals Ajax deed...maar Booy is een ongelofelijke prutser en een echte Utrechter geworden...
0 0
jollie18
Wat een titel zeg Ajax speelt morgen nog hoor.
0 0
gi0vanni
titel morgen: Ajax verkleint achterstand op PSV.
0 0
Scottish_Fan
deze titel bevat nog een kern van waarheid, Koen "telegraaf" Weijland zijn titels spannen toch wel de kroon!
0 0
Ron75
Misschien juist goed dat Ajax (helaas) geen kampioen wordt. Nu word echt duidelijk dat je met talent alleen geen kampioen kan worden. Nu moeten ze bij Ajax eindelijk inzien dat er wat moet gebeuren.
0 0
Wayout
Overwinning in de schoot geworpen door de medewerking van een zeer zwak verdedigd go ahead. Tweede helft was pisvee onthutsend arrogant maar heel zwak. Het leek een 2 vingers in de neus overwinning om in de termen van die hond van Derksen te praten. Maar was het allerminst. Het leek mss zo door de medewerking van go ahead
0 0
godenzonensuper
Psv is helemaal geen geweldig team . Maarja veel mensen zijn schapen en geloven alles wat de media zegt en schrijft . En de media met theo Reitsma voorop is behoorlijk pro psv dit seizoen . Laat ze maar kampioen worden met hun zielige speelwijze en geluk . Ik zou elke boer adviseren extra hard te genieten van het aanstaande kampioenschap . Want de komende seizoenen is het weer niks in eindhoven denk ik . In de zomer zullen 2 van de 3 sleutelspelers sowieso vertrekken . Kijken of ze goede vervangers kunnen halen van dat geld , of moeten ze de gemeente nog terugbetalen ? In ieder geval fatsoenlijke jeugd hebben ze niet , en bij ons zullen geen belangrijke jongens vertrekken en de jonge jongens zijn dan weer een jaar verder .
0 0
ibrahendriks
Met je eens, maar Guardado is wel een goede aankoop van hen, hij is de spil in dat countervoetbal. Ajax heeft ook een spil nodig, aan de ene kant met aanstekelijk fanatisme, aan de kant rust uitstralend in balbezit. Iemand die de jonge spelers wakker schudt indien nodig, maar aan de andere kant ook weer lovend is als dat op zijn plaats is. Ze zijn zoek serieus op zoek nu , en wat PSV gelukt is wat de reedsgenoemde spil betreft, moet Ajax ook lukken.
0 0
AjaxD1986
Gewoon met dikke mazzel een makkie voor PSV vandaag. Go Ahead had het met die verdediging beter schriftelijk af kunnen doen en die Turuc die geen meter extra loopt dan nodig. De eerste twee goals waren gewoon een eigen doelpunt van die opa (naam kwijt). Mickey stond prima te keepen maar met zo'n trage slak in de verdediging loopt zelfs Schone er langs alsof ie stil staat. Die derde goal kan ik me niet eens meer herrineren want ik irriteerde me mateloos aan die commentator van FOX die bijna iedere keer klaar kwam als Depay weer eens een bal het stadion uit schoot. Objectief bekeken kan je toch niet zeggen dat PSV overloopt van de kwaliteit en de technisch verfijnde spelers. Maar ja bij PSV krijg ik het idee dat alles groot, snel en hard moet zijn (het klinkt al vies) en dat niemand meer objectief kijkt naar de kwaliteiten van de spelers als individu. Cocu was ook weer zeer tevreden met het behaalde niveau terwijl er geen 1 goal kwam zonder hulp van GAE. Dat er voor de rest niet is gescoord is voor mij bewijs genoeg! PSV gaat tegen een ploeg die niet met een pens vol bier staat te verdedigen gewoon keihard ten onder aan de mythe die is ontstaan rond hun "geweldig hoge"niveau van voetballen. Ik kijk al uit naar volgende week in dat opzicht!
0 0
ibrahendriks
Die Brands kaapt Duarte weg bij Sparta, als het andersom gebeurt is het mannetje kwaad.
Deel jou mening hierboven volledig, als ze echt zo goed waren zouden ze domineren, de tegenstander zo de wil opleggen. Nu spelen ze noodgedwongen veelal op de counter, wat helaas in de eredivisie goed uitpakt en international tot helemaal niks leidt..... Met wedstrijden er tussendoor dat je in slaap kukelt, als allebei de ploegen afwachten bv.
0 0
3*stars*3
Ik hoor Twan net vragen aan die captain waar ze in 1e helft mee bezig waren, tja, dan weet ik al genoeg.
Echt gelukkig speelden Real en Atletic net tegen elkaar want ik zou me zitten ergeren aan die 11 mongooltjes van GAE.

Morgen en heel de week gaan we weer horen hoe geweldig P$V was en dat ze volwassen zijn, blabla.
0 0
JoodTotMijnDood
tegen die Van der Linden of Wijnaldum.
0 0
3*stars*3
Die Vriends (dacht dat hij captain is).
0 0
JoodTotMijnDood
Ach ja hoe frustrerend het ook is ze worden heus wel kampioen, ook al geloven Moisander en Serero dat er nog een kans bestaat dat wij nog kampioen kunnen worden.

Morgen in ieder geval naar het stadion om te kijken hoe wij Excelsior van de mat gaan tikken ;)
0 0
Cello
Ik ben al tevreden met het feit, dat itt veel supporters onze spelers vooralsnog niet het hoofd in de schoot werpen. Gelukkig.

Want als je het echt opgeeft dan is het zeker dat je geen kampioen meer wordt. Nu is er altijd nog de kans, hoe klein ook, hoe onwaarschijnlijk ook. En dan moet je toch echt, zoals het sportman betaamt zeggen ze wel eens, er voor blijven gaan!. En als je dan aan het eind van de rit onttroont wordt als kampioen..... dan maar met opgeheven hoofd èn dat je er iig nog voor gestreden hebt....
0 0
JoodTotMijnDood
Dat snap ik maar ook als speler moet je realistisch zijn en beseffen dat het vrijwel onmogelijk is om nog kampioen te worden en het eerder belangrijker is dat wij die tweede plaats verstevigen.
0 0
demeer84
gewoon zelf de druk houden. in de rechtstreekse confrontatie heb je vorige week je ding gedaan. meer kun je niet doen. opgeven is echter geen optie. ook al is de kans niet meer groot.
0 0
Scottish_Fan
Opgeven is meer geen optie omdat je 2e moet worden, Kampioen worden is gewoon niet realistisch, maar 100 % geven voor de tweede plek wel, PSV gaat natuurlijk nooit meer 4 wedstrijden verliezen, ook niet met onze druk erop. Bij PSV zit alles dit jaar mee, die worden heus wel kampioen.

Desondanks moet je als ajax zijnde wel t seizoen met enkelt overwinningen aflsuiten, al is het puur maar om een signaal af te geven voor volgend seizoen, waarbij als het goed is al onze sterkhouders wel een keer blijven, aangezien ze zich niet echt in de kijekr hebben kunnen spelen met een kampioenschap.
0 0
klopper
En jezelf gewoon in een goede vorm spelen met als hoop dat dit in de EL tot een verassing gaat/kan leiden.

P.S. Wat had Memphis na afloop een debiele pet op...och och och junske toch.
0 0
3*stars*3
Ik had me tijdje geleden bij neergelegd dat ze het worden maar na die 1-3 dacht ik misschien dat ze in paniek zouden raken maar nee hoor, GAE was de goede tegenstander op de juiste dag voor die lempkes.

Maar wat mij zo irriteert is de media die zo hijgerig doet en alles goed praat wat ze in Eindhof doen.
In al die kampioensjaren zochten ze telkens iets bij ons en als ik alles moet geloven, is Cocu toptrainer, Depay de nieuwe CR7, Guardado de nieuwe JC etc.
Bleh!
0 0
..::Rootje::..
Hopelijk een snelle 3-0 of 3-1. Focus moet op donderdag zijn.
0 0
emieltjuhh
Psv speelt ook gewoon drama nu. Vanaf volgende week mogen ze aan de bak in maart en april.. Ze gaan sowieso punten verspelen, Met 11 punten worden ze geen kampioen ik denk max 3 of 4.. Volgendjaar hebben wij die schaal die weer. Ajax heeft het zelf verneukt niet dat psv zo altijd goed speelde no way.. Dit is voor ajax ook effr goed dat ze 2de worden bedoel, ze zijn nu weer scherp en de wil is er weer, je wordt niet zomaar \'effe\' kampioen. Ik denk zelf dat het insloop het \'effe\' winnen bij ajax dat ze zo dachten en ze speelde heel laks vorigemaand. Uiteraard ook gebrek aan kwaliteit bijv andersen ik zou hem verhuren.. Bij psv gaan er wel vier weg denk ik. Als ajax snel handelt in de zomer in de eerste weken van de transferwindow dat ze guldje halen. Want anders haalt psv hem met de miljoenen geld van de spelers verkoop. en een goeie linksback.. Vind ik het prima.
0 0
..::Rootje::..
Ja, dat zou ik mooi vinden. Gewoon tweede, en psv kampioen met 3 4 punten verschil met ons. Kijken of mensen dan nog steeds zeggen dat psv geen kampioen van armoede is.
0 0
Cello
Het vervelende is dat we het niet eens in de onderlinge duels met PSV hebben verspeeld...je kunt namelijk het duel in Amsterdam tegen het duel in Eindhoven wegstrepen.

Dat houdt dus in, dat we het verschil in punten hebben opgelopen in de wedstrijden tegen de overige 16 clubs.
0 0
mvdk
Sinds het nieuwe jaar hebben we in 7 wedstrijden slechts 11 punten gepakt in plaats van 21. Normaal gesproken is Ajax in de tweede seizoenshelft onklopbaar, waardoor het flink inloopt, maar dit keer liepen we tegen een zware vormdip op. Zonder die dip was er niets aan de hand geweest.

Helaas... Volgend jaar maken we het wel weer goed.
0 0
emieltjuhh
Jaa dat is een pijnlijke feit inderdaad.
0 0
..::Rootje::..
Real verloren met 1-0 :(
0 0
Tian1Sky
Bilbao is tenminste een echte club.
0 0
..::Rootje::..
Vergeleken met PSV, jawohl!
0 0
Tian1Sky
Vergeleken met Real al helemaal.
0 0
3*stars*3
Ja zag et net en liet daarom P$V links leggen.
Real verloren en Wolfsburg verloren, money verloren -_-

Ik zie een e.d van die V.d Linden en weet al hoe laat et is.
GAE heeft zeker een kutpartij op de mat gelegd...
0 0
..::Rootje::..
Ja, jammer. Wolfsburg had ik ook niet verwacht. Maar deze week weer CL en EL dus dat wordt hopelijk wat
0 0
ibrahendriks
Jammer van omhaal van Dost.
0 0
..::Rootje::..
Heb de wedstrijd niet gezien. Maar een omhaal missen is altijd jammer.
0 0
3*stars*3
Het frustrerende was dat ik;Schalke, Bayern, HSV (notabene draw had ingevuld), Spurs, Sevilla en Werder goed had.
Sterker nog ik had Wolfjes op een dubbele kans, mja mocht niet zo zijn.

Heb nu wel een dubbele kans op Hellas gezet en die staan 0-1 voor in Milan.

Binnenkort hopelijk bye bye voor die rat Pipo.
0 0
..::Rootje::..
2-1 achter.. o.o
0 0
3*stars*3
2-2 laatte minuut ;-)
0 0
Kishna11
daar heb je nog niks aan.... balen:-(
0 0
3*stars*3
Nope had ingezet op dubbele kans Verona (draw or away) en toch een 80ie gepakt ;-)
0 0
..::Rootje::..
Congrats. Dacht dat je Verona winst had gespeeld.
0 0
JoodTotMijnDood
Ik weet niet of het aan de kleurencombinatie ligt maar er lopen er veel met overgewicht rond bij Go Ahead.
0 0
JoodTotMijnDood
Haha die Verhoek heeft ook hele tijd struggles met zichzelf, wat een drama voetballer zeg
0 0
godenzonensuper
pleuris commentator , begin ziek te worden van die media . Al vanaf speelronde 1 merk je gewoon dat ze het psv gunnen en willen dat ajax het niet wordt voor de 5e keer op rij .
0 0
JoodTotMijnDood
Ja die komt er ook in als een lompe boer die 180 rijdt op zijn tractor
0 0
Cello
Dit meen je toch niet serieus hè, dat je dat excuus gebruikt dat we daar bagger speelden en PSV scherp, geconcentreerd en goed aanvallend speelt?.

Ajax speelde niet goed, maar dat doet PSV ook niet.... het is gewoon gelukkig. Gelukkig met een zwabberschot, dat erion zeilt en met een eigen goal van Van der Linden.

Kijk PSV eens in balbezit en hoeveel ruimte ze krijgen. Geen enkele GAE speler die ze ook maar een stro in de weg legt, ze mogen aannemen, kappen, draaien en kijken en kunnen zelfs dan zonder druk overspelen. Vergelijk dat eens met de wedstrijd tegen Ajax.... daar zaten ze er wel bovenop, kreeg Ajax niet alle ruimte van de wereld.....daar zit 'm het grootste verschil. Zoals GAE nu speelt spelen zij PSV in de kaart en helpen ze hen in de wedstrijd, kan PSV doordat ze niet of nauwelijks worden lastig gevallen zich heerlijk in de wedstrijd voetballen. En 'guess what'?. Zelfs dan maakt PSV heel veel fouten, want wanneer je tegenstander zich zo manifesteert hoor je al met 5 a 6 goals voor te staan......
0 0
ibrahendriks
Adelaars? Zelfs een struisvogel ziet altijd meer.
0 0
Patajax
Hadden jullie nu echt gedacht dat psv hier punten ging verspelen?
0 0
Cello
Ik heb de wedstrijd van GAE vs. Ajax nog op mn netvlies staan. Maar deze wedstrijd itt die wedstrijd van Ajax in Deventer is gewoon een weggeverdje van GAE zijde. Totaal geen beleving van GAE zijde, geen inzet, geen fysiek, helemaal niets.

Schijnbaar is PSV niet aansprekend genoeg om er echt op te willen klappen èn raakt men 'in den landen' alleen nog extra gemotiveerd wanneer een Ajax voorbij komt..... heel jammer!.

Wedstrijd gespeeld. PSV terecht winnend tegen een mak GAE.
0 0
Ajaxnicky1996
Ik heb medelijden met mickey
0 0
JoodTotMijnDood
En dan ook nog de kut media in Nederland die PSV maar al te graag kampioen ziet worden.
0 0
mickey2602
Gister bij VI het praatje wat er dit wekend bij FOX te zien is...werd er notabene gezegd dat het wel tijd wordt dat PSV weer eens gaat winnen...
Dat zeggen ze bij Ajax nog niet als Ajax 10 wedstrijden op rij verliest(gebeurt nooit maar toch).
0 0
Ajaxnicky1996
Psv mocht dit duel nog winnen. Geen zorgen
0 0
AFCAthebest:)
psv kampioen. morgen blijft het 11 punten. nog 8 wedstrijden. moet psv zeker 3 x verliezen en 2x gelijkspelen gaat niet gebeuren
0 0
Cello
Dat weet je nooit....tenzij je natuurlijk een glazen bol hebt!.
Misschien kan je het als onwaarschijnlijk bestempelen, maar mogelijk is het heus wel. Er is trouwens pas een kampioen, wanneer dat team door de anderen niet meer te achterhalen is en tot die tijd is en blijft het wachten en is nog steeds alles mogelijk......
0 0
Ajaxnicky1996
Feyenoord twente heereveen Groningen zwolle
0 0
AFCAthebest:)
ja dat is idd waar
feyenoord wint
twente gelijk
zwolle wint
heerenveen wint
ado gelijk
staan we 1 punt erboven
0 0
Misc1990
Denk je echt dat Zwolle en Heerenveen winnen in Eindhoven? En denk je dat ADO niet bereid is om hun kampioen te laten worden ipv ons als t al zover zou komen. We hebben het over den haag?
0 0
AFCAthebest:)
nee weet ik veel ik gok
0 0
AjaxD1986
Die boeren krijgen echt letterlijk iedere wedstrijd cadeau van de clubs uit de eredivisie! Bah! En dan die commentator die bijna klaar komt van een bal die van richting word verandert. Ik kijk echt zo uit naar volgend seizoen, zodat de werkelijkheid pijnlijk bloot komt te liggen over hoe matig dit team eigenlijk wel niet is.

Die van der Linden is net een opa. Mickey zal wel balen met zo'n slappe verdediging terwijl hij alles klemvast heeft.
0 0
JoodTotMijnDood
Wat heb ik een hekel aan die commentator met z'n heliumstem die een stijve krijgt als 'Memphis' de bal raakt. Was ook zo bij PSV - Ajax toen grandpa Reitsma niet neutraal kon blijven.
0 0
godenzonensuper
Deze van vandaag heeft bij iedere actie van depay een natte onderbroek maar voor de rest valt het nog mee . Reitsma daarentegen was echt schandalig zondag . Die begon 2sec na de goal van el ghazi er al over dat psv toch nog 11 punten voorstond en zich geen zorgen moest maken .
0 0
AjaxD1986
Laat ze er maar van genieten zo lang het duurt. Bij hun vertrekken de "sterkhouders" eind van het seizoen. Bij ons blijven ze plus de ervaren versterkingen die er nog bij gaan komen. Dan worden ze de komende 4-5 (decennia) jaar geen kampioen meer en komen ze weer met beide beentjes op de grond terecht en beseffen ze dat ze zelfs minder zijn als die kakkerlakken die geen nagel hebben om hun reet te krabben. Ze blijven de derde club van Nederland.
0 0
Misc1990
Mensen, laat jullie zaterdagavond niet verpesten. Kijk naar Bilbao - Real. Morgen moeten we zelf winnen en als we tegen Heerenveen ook kunnen winnen volgende week. Als az morge gelijk speelt en wij winnen dan van Excelsior en Heerenveen gaan Feyenoord en az ons niet meer inhalen want ik zie Ajax niet nog meer dan 6 punten verspelen. Hooguit alleen tegen Utrecht en Zwolle (uit).
0 0
WesleySonck
het is duidelijk, was ook tegen beter weten in dat we weer hoop kregen
0 0
RasAjacied
Slap GAE pffh... Tragisch team...
0 0
IboAFCA
GAE heeft geen zin ofzo?
0 0
gras
Zat er al aan te komen. Dat rommelt daar met Booy. De aankopen slaan niet aan en het loopt al wekenlang slecht. PSV treft ze op een goed moment. De titel was al gedaan, Ajax moet vooral het veldspel uitbouwen naar volgend jaar en iets moois willen laten zien in de EL.
0 0
mickey2602
Laatst zei er iemand hier,PSV krijgt die schaal toch wel en het zou mooi zijn als wij daar dan de EL beker tegenover kunnen stellen.
Maar wat zou dat mooi zijn...we worden een keer geen landskampioen(de jaren hierna wel weer gewoon!) maar we worden wel 2e en we winnen de EL.
Dan kan je dit toch niet echt een slecht seizoen noemen?
Ja,qua spel was het een beroerd seizoen maar daar ben ik vol van overtuigd dat dat gaat lukken als we komende zomer weinig mensen verliezen(zoals PSV dit seizoen had)en we er volgend jaar vanaf het begin kunnen staan en niet zoals nu al 4 jaar lang dat we pas tegen de winterstop er staan of nog later...
En vanaf volgend jaar kunnen we echt zien wat de revolutie teweeg heeft gebracht want dan komen de talenten die volgens de nieuwe filosofie zijn opgeleid erbij.
0 0
JoodTotMijnDood
Tering Go Ahead vieze kut amateurs zeg
0 0
ibrahendriks
Flop van der Linden...
0 0
stefanwillem
Grappig dat bij ploegjes zoals GAE tegen Ajax vaak heel veel lukt maar tegen PSV echt helemaal niks.
0 0
Marcdaan1971
is niet grappig maar de trieste waarheid dat die ploegjes inderdaad veel lukt tegen Ajax. Zegt alles over het nivo van Ajax momenteel.
O, wacht, ik moet uitkijken met mijn reactie want we spelen nog EL en we hebben een horde aan toppers die aanhikken tegen het eerste
0 0
godenzonensuper
Ze schieten em er gewoon maar zelf in ... lachwekkend hoe er dom en naief iedereen speelt tegen psv .
0 0
JoodTotMijnDood
Wat een stelletje lompe kut mongolen zeg, straks lekker NEC terug de Eredivisie in en hopelijk degradeert Go Ahead.
0 0
Thommy1234
ongeloofelijk..zo een kut goal krijgen ze weer mee hoor zal is een x weer niet......langzamerhand begin ik echt een grote haat op te bouwen richting die boertjes
0 0
IboAFCA
Wow...
0 0
Beretta
PSV speelt gewoon heel goed, met veel zelfvertrouwen. Helaas zorgt het grote puntenverschil ervoor dat de overwinning van vorige week ze niet extra druk heeft bezorgd. Alleen als GAE zich wonderbaarlijk verheft boven zichzelf en toevallig scoort, PSV de kansen mist en uiteindelijk punten verliest gaat het iets krapper worden. We hebben het gewoon in een aantal hele domme wedstrijden laten liggen. O.a. tegen Zwolle, ADO en Willem 2, maar ook Groningen uit hadden we in de eerste helft gewoon moeten scoren (dat zijn 9 punten die je laat liggen die je gewoon moet pakken, daarentegen hebben we tegen Feyenoord wel te veel kregen maar ja, gewoon slappe zooi te vaak dit seizoen :( ), . Tegen AZ thuis was de scheids een idioot maar ja, we zijn gewoon te slap geweest dit seizoen helaas. Volgend jaar moeten het stormen aan Ajax kant!
0 0
ajaxmening
Ja daar schieten we nu dus niks mee op.
0 0
SNTR
tegen dit psv*
0 0
SNTR
Nederlandse teams zijn zo naïef ... Tegen dit spel moet je het spel niet willen maken. Compact achterin staan en het veld klein houden. Standaarduitspraken die je bij een gemiddeld 8e elftal van FC bal op het dak hoort, maar de profteams begrijpen er weinig van volgens mij.. Niet dat ik nou het voetbal heb uitgevonden maar na onze laffe overwinning zouden ze toch moeten weten dat dat de enige manier is om dit psv te verslaan
0 0
RasAjacied
De overwinning was niet laf. Psv kon het verlies tegen Zenith nog niet verwerkt zijn en we hebben in aanvallend opzicht een goede afwerking laten zien.
0 0
AFCAMARK
Mickey keept prima
0 0
JoodTotMijnDood
Go Ahead is ook echt drama jezus..
0 0
godenzonensuper
Klote man , maarja is het realistisch om te denken dat die boeren bij go ahead punten gaan verspelen ? We moeten zelf gewoon alles winnen en hopen op veel puntverlies bij psv in de periode dat ze achter elkaar tege pec , 010 en twente moeten . En dan wil ik wel eens kijke hoe stabiel ze daar echt zijn in eindhoven .
0 0
JoodTotMijnDood
Oh nee brugpieper commentator begint weer te geilen op Pisvee.
0 0
S.Ajacied
Come on Go Ahead!!
0 0
Mokum_32
Kan depay naast vrije trappen en penaltys ook nog scoren?
0 0
MA
Penals (2 mis) en vrije ballen (4 uit 27 pogingen) is ie juist slecht in
0 0
MA
Penals (2 mis) en vrije ballen (4 uit 27 pogingen) is ie juist slecht in
0 0
3*stars*3
Pfff Mickey man...
0 0
..::Rootje::..
Inderdaad. Stond verkeerd opgesteld.
0 0
ajaxmening
Vergeet het maar die vogels kunnen niet eens vliegen wat een bagger.
0 0
Rayno95
Scoort dat overhypte paard ook nog godverdomme :(
0 0
NieuweAjax
Polletje
0 0
JoodTotMijnDood
Kut zooi wat een vieze mazzel weer van die boertjes
0 0
Toon meer reacties