PSV knokt zich langs Willem II

KoenWeijland, 31-01-2015 om 20:22, 21450 views, |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV heeft zich in extremis ontdaan van provinciegenoot Willem II. De Tilburgers openden de score na een halfuur en hielden lang stand, maar PSV won toch nog door twee goals in de laatste zes minuten van de wedstrijd. 

18.45 uur | PSV 2-1 Willem II
30' Braber 0-1
84' Locadia 1-1
87' Depay 2-1

Bijz.: Depay mist penalty (75')

Opstelling PSV | Zoet; Arias, Rekik, Bruma, Tamata; Maher (63/ Hiljemark), Guardado, Wijnaldum (72/ Locadia); Narsingh, De Jong, Depay

Opstelling WIllem II | Lamprou; Van der Struijk, Peters, D. Wuytens, Dijks; Haemhouts (90/ Vicento), Braber, S. Wuytens; Armenteros, Andrade (64/ Ondaan), Sahar (79/ Cabral)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxmening
Lees net in die feest krant online van AD bij TT (Treurig trut nieuw) dat de Jong eventueel verkast naar een club in Turkije met alle respect dat gaat alleen om het geld, maar dat kan AJAX ook hem bieden, N de Jong is ongeveer met Urby en Anita de enige die wat gewicht kunnen of direct zouden toevoegen en naar mijn gevoel zelfs meer waard als toen met die Eto'hoho.
0 0
Starkoo
Op Twente wint op zijn Duits tjonge wat mazzellaars zoiets heeft alleen met mazzel en geluk te maken!
0 0
mickey2602
Wat ik me nou net bedacht...
Veel Ajacieden gokken op PSV-Ajax dat dat de beslissingswedstrijd zal worden en daarbij gokken ze ook dat Ajax aan het langste eind zal trekken.
Maarrrr...dit PSV gaat counteren en daar heeft Ajax enorme problemen mee...
Bovendien,Roda heeft onlangs laten zien hoe je dit PSV het beste kun bestrijden,laat PSV het spel maken en ze zijn nergens meer.
Maar Ajax zal dat echt niet doen want wij willen het spel maken.En totnutoe gezien doen andere clubs dat ook niet,die blijven vrolijk aanvallen tegen PSV.
Dus mijn gedachten over die wedstrijd in Eindhoven is echt niet dat dat de beslissing zal gaan worden,misschien wel als PSV tegen die tijd wat punten heeft laten liggen en wij onze wedstrijden allemaal hebben gewonnen maar beide zie ik eigenlijk niet gebeuren...
0 0
klopper
Nou wat dat betreft is er nog hoop, want ik kan nou niet zeggen dat Ajax het spel maakte tegen Groningen en Feyenoord. ;-)

Je kan natuurlijk zomaar een situatie krijgen als 2 seizoenen geleden, dat je op 3/4 punten staat en dat het bij verlies echt helemaal over is en bij winst ineens weer spannend. Echter ben ik bang dat het morgen weer helemaal niks wordt met Ajax...en dan is het over en sluiten. 9 punten achterstand gaan ze niet meer goed maken.
0 0
zwollie
Triest dit allemaal, gaan ze zich thuis aanpassen aan willem 2.
0 0
fanforeffer
hou op met dat calimero gedrag . laat ajax maar zorgen de ze zelf beter gaan spelen.
geluk dwing je ook af.
0 0
MosesD
Helemaal eens. Of Ajax geen geluk heeft gehad de laatste jaren.
0 0
ajax33
PSV word kampioen met zo veel geluk kan het niet anders.
bedankt NETTO
0 0
ajaxmening
Wat heeft Netto hier nu mee te maken , in kwaliteit heeft AJAX niet eens een mindere selectie, alleen nog jonger dus pieken en dalen en helaas dit seizoen teveel dalen , maar kijk even naar overmorgen dan staat er een enorm sterk beleid wat wederom een lichtjaar voorloopt op andere teams, misschien dit seizoen geen titel en zelfs dat is nog niet zeker, kom op die bagger van PSV dat gaat een keer helemaal fout zonder Wijnaldum dan wel Mr Tattoo uit Boeren kabouterland , maakt van dit team een degradatie kandidaat , zelfs Jan Joost Euro Mast gaat het eindelijk opvallen.
0 0
rss-dion
Ajax gaat de komende 10 jaar het meest kampioen worden. Simpelweg omdat we een beteren opleiding hebben. Ik zie geen el ghazi in depay zijn nek hijgen bij psv. Als bij psv uitverkoop heeft van de zomer kunnen ze dat totaal niet opvangen. Wij hebben de afgelopen tijd transfers als Eriksen, Vertonghen, Anita, Blind, Alderweireld, S.de jong, en Van der wiel opgevangen met ..... voornamelijk jeugd. Geen 6 aankopen meer per seizoen. Gewoon doorselecteren. De rek is er op dit moment even uit maar volgend jaar sta je weer koploper. PSv met al zijn aankopen komt net langs willem 2 , dan is het goed dat ajax niet voor ervaring gaat maar voor talent. Ajax is net wijn, je moet even 2 jaar wachten voordat die goed op dronk is. Dan drink je hem op en koop je weer een nieuwe fles voor in de kelder;)
0 0
ajaxmening
klinkt lekker en goed.
0 0
Ajax27
eens met je verhaal tot aan je stukje over de \'bagger\' van PSV. Ook zonder Depay en Wijnaldum hebben ze laten zien dat ze genoeg scorend vermogen hebben om wedstrijden te winnen.

en met je kwaliteit heb je deels gelijk, maja de balans is bij Ajax gewoon helemaal zoek. Te jong in totaal waardoor er teveel dalen zijn en de jongens die wat ouder zijn missen de kwaliteit die PSV wel heeft.

Maar ben benieuwd naar volgend jaar. Mocht PSV kampioen worden dan wordt het toch erg lastig om een deel van de selectie nog een jaar bij elkaar te houden. En dan zakken ze weer genadig de komende jaren door het ijs.
0 0
..::Rootje::..
Pffff
0 0
Cello
Inmiddels weken lang valt te lezen en te horen, dat Ajax belabberd speelt, etc, etc, etc....

En hoe waar of het ook is, we zijn echt niet de enigen!. Vandaag wederom PSV gezien, maar dat houdt ook niet over en dan druk ik me nog mild uit. Al die positieve geluiden rond die club schieten me regelmatig in het verkeerde keelgat. neem nu bijvoorbeeld de laatste twee wedstrijden van hen. Vorige week Cambuur (echt zeer matig en in zekere zin met hakken over de sloot), vanavond nota bene thuis tegen Willem II alle geluk van de wereld om de 0-1 om te buigen in de laatste minuten (84ste en 87ste). Maar goed is het niet èn weer werd aangetoond, dat PSV moeite heeft het spel te maken (wanneer tegenstander blijft hangen), dat men moeite heeft een mannetje uit te spelen en iets te creëren in kleine ruimtes.
Het is en blijft een soort van toevalsvoetbal, waarbij voornamelijk op uitschieters van het individu gespeculeerd wordt. Dat dit al zo lang goed gaat mag gerust een wonder genoemd worden, maar gaat toch echt afgestraft worden......!. Tot aan de goal in de 84ste minuut hadden de Eindhovenaren in de gehele tweede helft slechts 1 keer gericht op de goal geschoten!. Komt Willem II goed weg bij die peer 'over' van Depay, maar mag wederom PSV even daarna de handjes ferm dichtknijpen, dat Cabral de paal raakt... wordt het 0-2 in de 82ste minuut dan zijn ze gezien....

Ik ben het derhalve toch wel eens met Frank de Boer, wanneer hij ervan overtuigd is dat PSV nog punten gaat verspelen. Immers, dit kan namelijk niet week-in, week-uit goed blijven gaan voor die club.

En dan alles gezegd hebbend besef ik me wel degelijk, dat Ajax, met 6 verliespunten meer, zich echt geen hernieuwd puntverlies kan en mag permitteren. Zeker als je nog wat wilt dit seizoen. Op 1 maart moeten we uit naar Eindhoven èn hopelijk is het verschil dan klein en niet meer dan 3 punten, waardoor je met winst weer alles in eigen hand kan krijgen...... zover is het nog niet, zeg ik nogmaals, zaak is en blijft het om zelf te blijven winnen!.

Het ophemelen van PSV is echter zwaar overdreven, het is echt niet zo goed als dat men doorgaans graag wil doen laten geloven.

Waar in het verleden nogal schamper werd gedaan over de kampioenschappen van ons aller Ajax, dat die alleen tot stand waren gekomen, doordat de anderen teveel punten morsten.... zie nu, dat zou je nu ook kunnen zeggen mbt PSV, dat zij op dit moment ruim aan de leiding gaan puur en alleen om het feit dat de anderen, in het byzonder Ajax, teveel punten hebben laten vallen.
0 0
Eastwood
Helemaal mee eens.
De media lijkt het ook zat te zijn dat Ajax de laatste jaren de kampioenschappen aan elkaar rijgt. Vandaar dat ze ons nu slecht gezind zijn en PSV en Feyenoord graag naar de titel schrijven/praten.
0 0
Cello
Klopt!.

Nu heet het in de media dat "de koploper PSV zich voorbij Willem II knokt" of "Koploper PSV komt met de schrik vrij"...

Wanneer ons aller Ajax een dergelijke prestatie op de mat zou leggen zou men negatieve superlatieven tekort komen om het spel van Ajax te kunnen duiden.....
0 0
jeugdgaatvoor
Ik heb een grote liefde voor Ajax. Maar ik begin me wat nuchterder te gedragen. Ik ga nu niet meer van de daken schreeuwen. Ben tegenwoordig blij dat we al winnen. Ik snak naar kwaliteit en een speler waar je naar het stadion toekomt. Het is wel echt schandalig om te zien. Dat we zoveel moeite hebben. Met een simpele positie spel of een simpele omschakeling. Ajax heeft het letterlijk niet op een rijtje.
0 0
ajax4ever01
Ze hebben bij Ajax 1 grote fout gemaakt bij aanvang van het seizoen en dat was het roepen dat wij de beste selectie sinds jaren hebben.
0 0
jeugdgaatvoor
Ja en helemaal mee eens. Pure onzin vanuit Marc Overmars. Om te schamen naar mijn mening. Als dat echt zo is, speelde we wel beter voetbal.
0 0
ajax4ever01
Sommigen hier moeten eens hun roze bril afzetten en gaan beseffen dat degene met het meeste geluk vaak simpelweg gewoon aan het langste eind trekt Ajax heeft dit de afgelopen jaren ook gehad en nu is dat dit seizoen even niet meer het geval zo simpel zijn de feiten.. als er dit jaar geen kampioenschap komt oké prima want er gaan nog hele mooie jaren aankomen!
0 0
ajaxmening
Is het seizoen al afgelopen dan ?
0 0
ajax4ever01
Strijd om het kampioenschap zo goed als zeker als we morgen punten verspelen.. zit jij nog steeds te dromen dat je werkelijk denkt dat we nog kampioen gaan worden.. met deze selectie?
0 0
ajaxmening
Ja eigelijk wel ha , maar goed ik kan er tegen als er een team veel beter is, maar dit team heeft alleen maar mazzel en dat 6 !!!!!! op een rij hallo .
0 0
AJAX1996
Is dit nou kwaliteit of puur geluk?
0 0
klopper
Als je zo vaak geluk hebt, dan moet het haast en kwaliteit zijn...Van Sichem floot weer als een koning.
0 0
Rayno95
Geluk zoals altijd dit seizoen.
0 0
Ewald
Tja zo aan het spel te zien is er geen enkele club in NL de titel kampioen waardig.
0 0
Rayno95
PEC Zwolle misschien? XD
0 0
JoodTotMijnDood
Als wij morgen niet winnen is het echt afgelopen, kom op Ajax!
0 0
Kishna11
JEZUS laatste min weer. Altijd is het Lucky Ajax nou dat kan PSV ook wel gebruiken.
0 0
jeugdgaatvoor
Heel simpel win je morgen niet. Dan is het definitief over.
0 0
Starkoo
Onzin Ajax is sterker uiteindelijk de PSV dip is nu begonnen, nu winnen ze 3 keer met mazzel maar dat breekt ze nog wel op wij moeten gewoon aan haken! Dus winnen van Vitesse!

Denk dat onze nieuwe aankoop, het verschil gaat maken hij voetbalt wel vooruit!
0 0
JordyAjacied
Als die goal van Locadia was gevallen door een fout was dat vertrouwen alleen maar afgenomen alleen maar door zo\'n lucky ging ze zweven en 2-1 maken jammer weer. Donderdag een avondje NAC voor pisvee ;).
0 0
xjoeyfischer14_
Dinsdag volgens mij
0 0
Robeerke
Gewoon niet naar PSV kijken. Zolang je zelf laf, slap, inspiratieloos voetbal speelt verdien je het niet om kampioen te worden, klaar.
0 0
jeugdgaatvoor
De meeste Ajax supporters moeten eens realistisch worden. Ajax komt zwaar te kort vergeleken PSV. Dat de meeste iedereen hier PSV voor alles uit schelden is het niveau 010.
0 0
3*stars*3
Jij vergeet 1 ding en dat is speelstijl!

Denk je niet dat Ajax meer punten zou pakken als ze laf zouden kamperen op eigen helft en als ratten eruit zouden counteren met Kishna-Milik-El Ghazi!?

Juist dan want enige wat ze daar doen is reactievoetbal en vandaag hadden ze niet veel kansen en via fouten van die Griekse dwerg, wisten ze toch 3 punten te pakken.
Vorig week ook een fout door die dikke broertje van Ten Rouwelaar en pakten ze ook 3 punten.

Ja P$V word kampioen maar of ze trots mogen zijn...
0 0
jeugdgaatvoor
We kunnen niet eens counter voetbal spelen. Het meest simpele voetbal ooit. Kijk eens naar Feyenoord thuis. Hoe vaak we uit de omschakeling het niet kunnen brengen. Verkeerde passes, verkeerde timing. Tja.
0 0
3*stars*3
Jij praat Driessen na die gister bij VI zat en het ook had over Ajax dat niet eens kan counteren -_-
0 0
afca4eva
Zwaar te kort vergeleken met psv?? Praat geen poep, psv speelt zelfs nog slechter dan wij doen.. het enige wat ze beter doen is meer punten pakken.
0 0
jeugdgaatvoor
Dan ben je toch beter als je punten pakt.
0 0
..::Rootje::..
Nou, daar ben ik het niet mee eens. Voetballend stelt PSV enorm teleur. Ze hebben gewoon ontzettend veel mazzel. Niet dat dat verkeerd is, maar Ajax had het vorig jaar. Betekent ook niet dat Ajax beter was, alleen de goals vielen.
0 0
Patajax
binnenkort de berichten over gokken
0 0
RmR
Wat een kutclub is dat toch. Laf poesjes voetbal. gatver. en wat een mazzel de afgelopen wedstrijden. bah
0 0
AFCA4L
Wat een een lucky weer bagger Eindhoven
0 0
Frank1970
vuile Duitse kut club is het geworden dat PSV
0 0
klopper
Altijd al geweest.
0 0
jeugdgaatvoor
Ajax moet zich focussen op de 2e plaats.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Jij bent wel verschrikkelijk pessimistisch altijd. We hebben nog 14 (of 13) wedstrijden te gaan en staan 4-7 punten achter (als we morgen verliezen). Dat is makkelijk overbrugbaar en zeker als psv zo blijft spelen...
0 0
mickey2602
Als PSV zo blijft spelen spelen ze slecht maar winnen ze alsnog hun wedstrijdjes...
Ik hoop meer op andere clubs die het strijdplan van Roda over gaan nemen en PSV het spel laten maken want dan zijn ze nergens.
0 0
..::Rootje::..
Ja als PSV zo blijft spelen. Ze blijven winnen. Ook dit zal ze een enorme boost geven. Hadden ze hier verloren, zoiden ze misschien een beetje twijfelen, maar dit maakt ze sterker. En hierdoor gaan ze nog minder voetballen.
0 0
jeugdgaatvoor
Nah heb Ajax tegen Groningen en Feyenoord gezien. En ga niet van de daken schreeuwen. Dat we even kampioen worden. We missen teveel kwaliteiten. Voorin loopt het totaal niet.
0 0
ajax4ever01
Was te verwachten.. ze gaan geen punten verspelen wij hebben tegen Ado toen het kampioenschap weggegeven toen hadden we het nog in eigen hand.
0 0
Beachboy
Lamprou keepte een ongelooflijk goede wedstrijd. Heel dom als je hem dit in de schoenen wilt schuiven. PSV heeft de laatste wedstrijd iedere keer net het geluk mee, en ja dan kun je kampioen worden. Andere optie is dat ze in de komende weken een keer dat steekje laten vallen. Op dat moment moet Ajax nog steeds dichtbij staan. Kom maar door, eerst morgen winnen bij Vitesse. Ik ben erbij, zeer benieuwd!
0 0
klopper
Maar dat is het met Lamprou. Keept goed, maar veroorzaakt een hele domme pingel en ziet er zwak uit bij de gelijkmaker.
0 0
Beachboy
Die penalty, ja. Die gelijkmaker is natuurlijk slap verdedigen. Dat Lamprou 'm dan niet heeft is vooral jammer voor ons en Willem II.

Blijf het heel gek vinden dat mensen hier suggereren dat Lamprou gefaald heeft, wat een onzin.
0 0
3*stars*3
Mooi dat jj van Gangelen het erin prent bij Wijnaldum hoe slecht die kutploeg speelde.
Zelden zo'n laffe ploeg gezien die titelkandidaat nr1 is en dan nog gesteund door media en al die "kenners" want PSV speelt o zo volwassen en effectief.

0 0
ajaxmening
GVD uit bijgeloof niet meer gekeken en dan weer in de laatste minuten winnen, hier rust een vloek op dit seizoen, bij die boeren zit alles mee met drama voetbal maar daar hoor je de media nooit over blijkbaar zal dit ook weer worden aangeven als verdiend en gewacht op de kansen , ziek van .
0 0
mickey2602
Ik baalde er ook al zo van...met rust zag ik dat W2 voor stond met 1-0,heb 2e helft geluid weggedraaid en hier gezeten,af en toe omkijkend wat de stand was.
Tot in de 80e minuut,zag dat het nog 0-1 was en besloot het geluid weer aan te zetten en binnen 5 minuten is het gvd 2-1.
Denk dat de buren ook wel gedacht hebben,wat is die aan het schelden zeg;-)
0 0
OdjePils
Ziek van! Tyfusboeren!
0 0
ST
Kan iemand Depay ff geblesseerd tikken?
0 0
mickey2602
Die was een tijd geblesseerd en speelt nu nog niet zoals hij deed voor zijn blessure dus dat zal niks uitmaken.Bovendien wonnen die boeren hun wedstrijden toen ook zonder Depay.
Dat evt Wijnaldum er een tijdje niet bij zal zijn lijkt me belangrijker...
0 0
020Ajacied020
Maart en april dan gaan ze punten liggen
0 0
Starkoo
Hoezo knjb nee het is een kpjb! Dit PSV word toch geen kampioen!
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Koninklijke Philips J...... Bond? Ik denk dat je KNPB bedoelt. Ze hadden die scheidsrechter wel weer mee want hij floot wel bijna alles wat hij voor hun kon fluiten voor hun...
0 0
Frank1970
kutzooi bahbah
0 0
jeugdgaatvoor
Hoor al die provinciaaltjes Willem 2 afkraken. Gewoon een zwakte omdat je weet dat PSV sterker is dan Ajax. Konden we maar zulk soort wedstrijden ook beslissen.
0 0
JCr14
Wij tikten Willem 2 van het kastje naar de muur.
Psv is niet zo goed als wordt gezegd.
Al 2 wedstrijden met geluk en moeite winnen.

Als Cabral die bal er gewoon inschiet had Psv een gigantische dip gekregen.
1 keer verliezen en het is ruzie bij die ego's daar.
0 0
jeugdgaatvoor
Waarom staan we 6 punten achter dan? Omdat we zeker beter dan PSV zijn.
0 0
ajaxmening
Kijk even naar het voetbal en dan ga je roepen dat dit de kwaliteit is voor een titel?
0 0
JoodTotMijnDood
Tja walg ook van het geluk en spel van die boertjes maar ons spel is ook niet om aan te zien.
0 0
jeugdgaatvoor
Ik heb een seizoenskaart. Maar heb dit hele seizoen geen 1 enkele leuke wedstrijd gezien.
0 0
JCr14
Dan was je er niet tegen Vitesse en Willem 2. Maar je hebt geen seizoenskaart. En als je die wel hebt zouden ze hem moeten afpakken.
0 0
plumber
Vitesse ?

Als Vitesse de kansen had benut had Ajax mwt de rust 0-4 achter gestaan.

Ene donkere keeper heeft Ajax toen gered.
Of bedoel je de bekerwedstrijd ?

Ajax heeft dit seizoen nog niet 1 wedstrijd een fatsoenlijk niveau gehaald,het is een verschrikking om naar te kijken .
0 0
jeugdgaatvoor
Jij bent ook een nep Ajacied dan.
0 0
Intec
Meneer verteld de waarheid leer is objectief te zijn inplaats iemand gelijk uit te maken voor Nep Ajacied jij was toch diegene die niet wou dat Ajax kampioen werd wie is dan echter ?
0 0
jeugdgaatvoor
Heb je moeite met sarcasme jochie? Als Ajax op deze manier speelt hoeft het niet. Uiteraard wel, maar bij welke wedstrijd ben je nou echt trots op Ajax geweest?
0 0
Intec
Absoluut geen moeite lees 1 bericht en geef er antwoord op. Ben geen jochie meer pik. Ik heb wel een paar leuke halfjes gezien maar het is te weinig wat het niveau Ajax moet nastreven. Vind ik trouwens van de meeste spelers die we hebben. Maar dat ten zijde maar alles afkraken is ook nergens voor nodig de tijden zijn nou eenmaal zo. Het gaat in de toekomst ook niet veel beter worden dat is en blijft een illusie.
0 0
jeugdgaatvoor
Jij bent echt een downie. Kan je zien dat je er zelf geen 1 hebt. Er zijn amper goede wedstrijden te bekennen en dan speel je thuis. Toch een schande of niet dan. De slechtste klassieker heb ik ook gezien vorige week zondag. Maar als jij dit recht lult vind ik het best. Maar dit is mijn mening.
0 0
jeugdgaatvoor
Gaat om punten pakken. En daar is PSV sterker in.
0 0
JCr14
Waarom stonden we jaren lang ver achter en werden we toch kampioen.
Was Psv toen ook beter.
1 keer verliezen en ze krijgen een dipje.
Wijnaldum en Maher werden gewisseld.
Die ego's gaan nog botsen
0 0
jeugdgaatvoor
Ja? Maar wat een waanzin hier. Wacht maar af morgen. Eerst Vitesse en daarna AZ thuis. We zullen zien.
0 0
AFCAthebest:)
WZAWZDB EN WE WORDEN GEWOON FUCKING KAMPIOEN!! PSV ??? WAT IS DAT
0 0
tikkie takkie
Toch denk ik dat PSV nog veel punten gaat verliezen ..
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Als dat niet gebeurt dan vallen ze onder de categorie \'gelukkigste kampioen\'. Alleen FC Twente een paar jaar terug was ook zo gelukkig.
0 0
Rayno95
Klopt, wij vorig jaar ook wel, eerlijk is eerlijk.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Vorig jaar zijn we verdiend kampioen geworden. Niet met laf countervoetbal maar met goed verzorgd aanvallend voetbal. Niet dat dit elke wedstrijd zo Was want sommige wedstrijden waren slecht inderdaad.
0 0
JoodTotMijnDood
Smerige kut ploeg wat een walgelijke kak geluk altijd, heb z'n hekel aan die mazzelboeren!
0 0
AFCAthebest:)
kutzooi kut tering kut kut pisvee
0 0
ErwinAJAX
Wil voorlopig geen "lucky ajax" meer horen! schijt club
0 0
020Ajacied020
klote club serieus.
0 0
ST
Calimero. Ajax gaat gewoon kampioen worden. Morgen 3 punten in de pocket. Volgende week laat pisvee punten liggen.
0 0
gras
Gedaan. Titel voor de lampies.
0 0
klopper
Ben het wel met je eens. Over en sluiten. In theorie zijn er nog alle kansen...maar 5 wedstrijden op rij met alle geluk van de wereld winnen, dan ga je het gewoon niet meer weggeven.

Morgen verspeelt Ajax punten en is het gat niet meer te dichten. Jammer, maar geen ramp. Wel ongelofelijk typisch hoe dit PSV weer kampioen wordt.
0 0
Mokum_32
Op deze manier zijn wij 4 keer kampioen geworden. We moeten gewoon naar ons zelf kijken en cl halen. volgend seizoen zijn wijnaldum depay en guardardo weg. Worden we fluitend kampioen
0 0
AFCAthebest:)
wtf man 3 minuten?!?!
0 0
xjoeyfischer14_
Was overtreding scheids, bah bah bah
0 0
vd.Vaart
2-1 werd mede mogelijk gemaakt door Kut lamprou..
0 0
ST
Lekker geholpen ook door de scheids trouwens. Zoals altijd gebeurd bij pisvee.
0 0
MarkAFCA
2 kansjes in de tweede helft (afgezien van een penalty) en twee goals, man man man!!
0 0
omisom
De eerste de beste die nog eens over lucky Ajax praat. .......
0 0
Lewis Hamilton
Ze hebben al zo veel punten op deze manier gepakt
0 0
Cleo9
Duitsers
0 0
Rayno95
Lucky kut boeren!
0 0
Toon meer reacties