Dijks blijft bij Willem II

Mitchell Dijks heeft aangegeven het seizoen sowieso af te maken bij Willem II. De linksback zou interesse van een binnen- en buitenlandse club genieten, maar kiest er voor om niet weg te gaan. 'Er was interesse van andere clubs, maar ik heb besloten dat ik sowieso tot het einde van dit seizoen in Tilburg blijf', zegt Dijks in gesprek met Brabanrs Dagblad.

In de zomer vertrok de verdediger bij Ajax, omdat hij vanwege hevige concurrentie niet aan spelen toekwam. Dijks heeft bij Willem II geen last van dat probleem en heeft het zodoende naar zijn zin. 'Ik voel mij gewaardeerd en kan mij hier blijven ontwikkelen.' Onlangs liet de speler nog merken dat hij ook Ajacied blijft, toen hij zijn een shirt beschikbaar stelde voor het verwoeste supportershome.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
herman
terug halen een vent met power, 110% inzet en elke week minimaal een 6, Weinig linker verdedigers van ajax halen dat, nee wij hebben liever blessure gevoelige spelers en of blinde renpaarden of beide.
0 0
BvZ<3FdB
Laten we iedere vent met power halen. Ik heb gehoord dat Chuck Norris ook nog geen contract heeft. Dat hij net als Dijks niet kan voetballen maakt blijkbaar niet uit.
0 0
kampioenenjood
Als ik hem was zou ik toch zeker volgend seizoen ook nog afmaken bij Willem II. Hij is nog jong en ontwikkelt zich aardig daar. Direct een volgende stap maken zou ik wel onverstandig vinden.
0 0
FlyingDutchMan
Precies, die jongen moet een paar jaar minuten maken en dan kan het nog een leuke linksback worden in de toekomst!
0 0
Pleytos
Terug halen! Na Denswil die weg is en de kans op Wesley Hoedt weg is, moeten we wat hebben.
0 0
JohnDylan
Denswil en Hoedt zijn centrale verdedigers terwijl Dijks een linksback is. Dijks is verdedigend ook zeker niet goed genoeg voor een rol als centrale verdediger. Het is jammer dat ze hem niet heel lang geleden centraal hebben neergezet. Hij had dan misschien wel een goede centrale verdediger kunnen worden.
0 0
RuudRuud
Hij heeft heel zijn jeugd centraal gespeeld......
0 0
AFCBas86
Kan niet koppen (ook zelf toegegeven). Wel handig voor een centrale verdediger.
Dat leer je niet zomaar als je al je hele leven niet kan koppen.
0 0
SamAFCA10
Eeuwig zonde dat \'ie moest vertrekken. Als ik Boilesen zie stuntelen als verdediger.. Desalniettemin zal FdB het wel goed gezien hebben...
0 0