PSV versterkt zich met Belg

Mr. Ajax, 03-01-2015 om 14:40, 5749 views, PSV |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

PSV heeft zaterdag bekendgemaakt dat het Françoios Marquet overneemt van Standard Luik. De Eindhovenaren huren de negentienjarige Belg voor de rest van het seizoen en hebben een optie tot koop op hem bedongen.

In eerste instantie zal hij aansluiten bij de selectie van Jong PSV. 'Een technisch vaardige speler die graag de overstap wil maken naar het Nederlandse voetbal. Wij en hijzelf denken dat hij daar goed in past. We wilden hem graag naar Eindhoven halen en zijn content dat hij aansluit bij Jong PSV', aldus Marcel Brands, de technisch directeur van PSV, over Marquet, die dit seizoen tot slechts vier duels kwam in de hoofdmacht van Standard.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ibrahendriks
En die topspelers in de jeugd, worden maar weer eens bedrogen.
0 0
OKP-AFCA
Versterkt zich met Belg is ook weer eens een beetje verkeerde titel, je kunt beter zeggen dat ze een Belg aangetrokken hebben, die overigens geen woord Nederlands spreekt en dan ook nog eens in Jong PSV moet beginnen, zo'n versterking is het.
0 0
eros
Luik laat zijn grootste talent echt niet gaan voor een miljoen,... kan mij niet voor stellen dat het veel is. Gevalletje Jozefzoon denk ik!
0 0
Bensco
herstel; toch 14 wedstrijden voor België gespeeld
0 0
vurnon
Die werd in de zomer ook nog bij Ajax genoemd als opvolger van Blind
0 0
Bensco
Mag toch hopen van niet. hij is nooit opgeroepen voor het Internationale elftal en hij is bij standaard Luik ook op een zijspoor beland. succes ermee psv!
0 0
davidodo98
versterking?
0 0
JCr14
Nee natuurlijk niet. Ook al zou hij wat kunnen dan nog is het signaal naar de andere middenvelders die ze in overvloed hebben niet goed. Dit zorgt zeker voor frictie in de selectie met de ego's.
0 0
Warrior
Mooi toch? En die zijn toch al zo snel op hun teentjes getrapt. Nee, laat maar lekker doen. Ik mag het graag zien, dat ze zichzelf ondermijnen.
0 0
AFCA_KAMPIOEN
gevalletje cuenca, wordt niet veel dus
0 0