Schalke wil De Jong kopen van Milan

SamVR, 22-12-2014 om 17:52, 5630 views, Bild |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Schalke 04 wil Nigel de Jong komende winterstop naar Gelsenkirchen halen, zo meldt het doorgaans goed geïnformeerde Bild vrijdag. Volgens de grootste Duitse sportkrant moet de ex-Ajacied het middenveld van Schalke zo snel mogelijk komen versterken.

De Jong staat momenteel nog onder contract bij AC Milan, maar zijn verbintenis met de Italiaanse club loopt af aan het einde van het seizoen. De dertigjarige international heeft de afgelopen maanden her en der wat kritiek gekregen in Milaan, aangezien de club wisselvallig presteert en De Jong een van de leiders van het elftal is.

Bij Schalke zou De Jong met Klaas Jan Huntelaar in het elftal terecht kunnen komen. De spits verlengde er onlangs zijn contract. De Jong is bekend met de Bundesliga dankzij zijn periode bij HSV, dat hem in 2006 van Ajax kocht. Na drie jaar in Hamburg vertrok de kuitenbijter in 2009 naar Manchester City, dat hem in 2012 aan AC Milan verkocht.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tijger19
Ik mag toch wel echt zeggen dat ik zo hard droom van een Nigel die terug komt bij Ajax, ik weet dat de meningen daarover verdeeld zijn, maar deze man kan makkelijk nog 3/4 jaar Ajax aan, waarna hij daana een Poulsen-rol kan vervullen. Ja dit zijn spelers waar je een salaris uitzondering voor maakt, dit is een speler waar de rest van de selectie als ze hem voor het eerst zien aanspreken met meneer De Jong, dit zijn de spelers waar de aanvallende mid en spits van de tegenstander in de catacomben al 20 kleuren bagger schijten.

Nigel, zie het proces en het significante verschil dat jij erin kan maken en kom terug naar jou Ajax.
0 0
Ajax meister
En toch moet het kunnen 1 of 2 spelers met een salaris van 3 miljoen per jaar. Dan moeten het alleen echt goede spelers zijn zoals nigel de jong. Want dan heb je 25% meer kans op overwinteren in de cl. Elk jaar kwamen we Net te kort. Dan pak je zo 10 miljoen per jaar meer. Of je moet zorgen dat je klaassen behoud voor 5 extra jaar voor een hoog salaris.
0 0
dan300491
Dat mensen überhaupt denken dat hij haalbaar is. Ajax heeft een plafond van 1 mil. Zou je dit uitzonderlijk verdubbelen (2mil) kan die bij Schalke nog steeds daarvan het dubbele verdienen (4mil). We zullen het moeten doen met onze jeugd, dat is nu eenmaal de realiteit in de Nederlandse competitie.
0 0
paulurs
Laat het nieuwe plafond zijn dat je het vorige salaris over neemt, of een significant percentage daarvan..

We kunnen dit namelijk makkelijk betalen en het betaald zich met resultaten in de CL en de winst uit verkopen van talenten door meer Europees aanzien, makkelijk terug.

De reden om het niet te doen is dat het scheve gezichten trekt in de kleedkamer, maar met de voorwaarde van vorig salaris, is er in mijn ogen genoeg duidelijkheid.. Als Talenten meer willen verdienen bij Ajax, moeten ze terug komen :)

Stel je voor wat een enorme invloed een Nigel de Jong zou kunnen hebben op deze selectie?! Geen angst meer in de verdediging, geen slachtpartij als Red Bull, Vitesse en Zwolle meer, waar niemand durft uit te halen. Plus eindelijk iemand waar de jonge gastjes tegen op kunnen kijken, ipv zichzelf tot god bombarderen..

0 0
ChristianoRonal
Nee. Gewoon nee. Als je niet waarom heb je de afgelopen 10 jaar onder een steen gelegen
0 0
gusanito
Het is niet eens per se omdat hij een ex Ajacied is, maar Ajax zou Nigel de Jong heel goed kunnen gebruiken. Een type Davids wordt gewoon echt gemist in het veld en in de selectie. Het is vaak veel te soft van onze kant en de wedstrijdmentaliteit zakt soms echt door de ondergrens.
0 0
zlatan-beast
logisch ook dat zulke spelers niet terugkeren, ten eerste een veel.minder salaris en competitie en ten tweede kunnen ze toch weinig goed doen bij de media, zie van bommel.die als geweldige speler die zixh aan n woord houd terugkeert naar psv en alleen maar kritiek kreeg, tja dat zou ik ook niet willen als.k ik 32 was en een geweldige carriere heb gehad, om dan in je laatste jaar.nog.al die kritiek te krijgem en eigenlijk met een slecjt geveol je carriere afsluit...
0 0
Harrie Nak
Haha de Jong naar Ajax? Alleen zijn vrouw kost al meer per jaar dan ons salarisplafond hem kan bieden.
0 0
Caparzo
Betaal hem wat hij vraagt, en probeer hem tenminste terug te halen.. Loont zich ruimschoots als dat startbewijs CL oplevert.. Kan me niet voorstellen dat ze niet tenminste even polsen..
0 0
Ajax meister
Kom lekker naar Ajax
0 0
kaashaas
het is heel simpel ! dit is de speler die ajax mist.. iemand die niet verslapt, zijn mouwen opstroopt, niet vies is van een overtreding, overzicht houd, bal controleerd, hij maakt andere spelers beter, andere spelers kunnen vertrouwen en zekerheid uit hem putten. Hier kan je wel een uitzondering voor maken en hiervoor moet je wel voor willen betalen, en mocht het niet om het geld gaan .. laat iedereen zijn ego opzij zetten en zet iedereen die iets voor ajax betekend in om hem over te halen.
laat zien hoe belangrijk het is waar Ajax mee bezig is en waar wij als Ajax in de nabije toekomst tot in staat zijn..
0 0
WinstonWeed
Het is inderdaad heel simpel, want hij komt niet.
Geweldig heroïsch verhaal over De Jong.
We zien hem nu allemaal voor ons met een Ajax tenue en een rooie cape met een grote S erop.
Maar hij komt NIET!!!!!!
Omdat hij daar GEEN ZIN in heeft!!
Snap dat nou eens.
Maar als je wilt mogen jij en je vrienden hem proberen te overtuigen dat ie voor Ajax moet kiezen en niet voor heel veel geld bij een buitenlandse club.
Succes!
0 0
ibrahendriks
WINNAAR , ideaal voor ons jonge spelers.
0 0
trodat4030
Nigel de Jong is er van overtuigd dat jonge talenten asap naar het buitenland moeten, die heb ik liever niet op de Toekomst rondlopen..
0 0
Ajax meister
Hij heeft zelf 4 jaar in het eerste gespeeld. Dus ik denk dat het wel meevalt.
0 0
trodat4030
Niet echt, nu is dit een oud artikel, maar het zegt wel wat over zijn gedachtes over de Nederlandse competitie:

http://www.vi.nl/nieuws/de-jong-adviseert-talenten-snel-naar-buitenland.htm
0 0
han23
Voor deze jonge zou ajax een uitzondering moeten maken en hem een dik salaris bieden. Zou een droom zijn als hij bij ons als cvm komt te spelen. Hij als leider voor ons jonge ajax. T zal waarschijnlijk bij dromen blijven maar wat zou dat geweldig zijn.
0 0