Eredivisie: PSV wint ruim, AZ gaat af

KoenWeijland, 20-12-2014 om 18:15, 11050 views, |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV heeft geen fout gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Go Ahaed Eagles: de Eindhovenaren wonnen éénvoudig met 5-0 en behoudt zo de voorsprong van minimaal vier punten op Ajax. PEC Zwolle verloor door een late winnende goal van Cambuur Leeuwarden. De verdere uitslagen en het scoreverloop vind je hieronder. 

SC Cambuur - PEC Zwolle 1-2 
19' 0-1 Lam                                                                                                                                                                                                                   56' 1-1 Van der Streek
89' 2-1 Bakker

19.45u | FC Dordrecht - FC Groningen 1-1
44' 0-1 De Leeuw
82' 1-1 Gosens

19.45u | PSV - Go Ahead Eagles 5-0
15' 1-0 Arias
34' 2-0 Depay
79' 3-0 Depay
90' 4-0 Locadia
91' 5-0 Jozefzoon

20.45u | AZ - FC Utrecht 0-3
12' 0-1 Duplan
27' 0-2 Duplan
37' 0-3 Diemers

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mcatarinob
Wat ajax in ieder geval nodig heeft, is een kei van een verdediger met agressie, die daarnaast ook nog eens de achterhoede kan sturen. Wanneer ze de bal voor kunnen houden, komen de doelpunten vanzelf. Ken de kwaliteiten van zinkgraven niet zo, of dat Klaasen die rol mogelijk op zich kan nemen.
0 0
Ewald
Ajaxmoet gewoon met de punt naar voren gaan ballen tegen bepaalde clubs of 3-4-3 hierin zou Sinkgraven prima passen.
0 0
DHsuarez16
Eerlijk is eerlijk, psv heeft in mijn ogen de beste selectie en wat Cocu zegt, ze zakken niet vaak door de ondergrens. Veel doelpunten, sterspeler Depay kunnen houden. Ajax moet het uit een ander vaatje tappen om dit team te kunnen achterhalen!
0 0
AFCA1510
wat vooral pijnlijk is om te zien, is hoe snel psv kan counteren en hoe efficiënt dat kan zijn! Ajax zou hier beter ook wat meer aan werken!
0 0
31xAjax
Nee ik ben meer van Barca...

Geloof me maar, ook op het middenveld en voorin moet er kwaliteit bij. Het gaat niet alleen om de eerste 11. Van de huidige basis moeten er een man of 5-6 de nieuwe nummers 12-17 worden. Pas dan hebben we een kwalitatief sterke selectie.

En dan nog iemand die ze weer echt Ajaxvoetbal laat spelen....
0 0
Kishna11
Haha az zakt wel heel erg ver weg
0 0
Intec
Heb je ons donderdag niet gezien. Lachen is niet op zijn plaats.
0 0
Lewis Hamilton
Marc moet in de winter maar eens van z'n luie reet afkomen en eens investeren. Een goede centrale verdediger is broodnodig, zeker als Moisander vertrekt. Je hebt weer 27M ontvangen, doe er wat mee.
0 0
omisom
Het is niet alleen Marc die daarover gaat maar ook het TH en Frank heeft al geroepen dat we een prima selectie hebben dus zal er helemaal niets komen, Frank heeft nu eenmaal zijn voorkeuren met spelers zie vandaag het opstellen van kampioen fouten maken Veltman.
0 0
OKP-AFCA
Prima selectie?

Beste selectie in jaren heb ik iemand eens horen zeggen, die vent zal zich hopelijk afgelopen donderdag ook nog eens achter de oren hebben gekrabd. Maar ik vermoed dat hij er niet veel mee zit.
0 0
geronimo
2 centrale verdedigers!!
0 0
boye04
Doe maar alle 4 de centrale verdedigers en gewoon 4 nieuwe halen. Of laat Veltman maar staan en zet er een beest neer die echt kan verdedigen, voetballen hoeft hij van mij niet te kunnen.
0 0
Jeroennajax
Ik heb nog wel hoop aangezien PSV dit seizoen nog geen mindere periode heeft gehad. Een heel seizoen lang goed presteren kan bijna niet. Ze hebben na 17 wedstrijden ook pas 3 keer punten verspeeld. Dat is wel erg weinig. Het kan haast niet dat het in de tweede seizoenshelft ook zo goed gaat. Ajax moet voorlopig gewoon zorgen dat het gat in ieder geval niet groter wordt. Met 4 punten verschil blijft alles mogelijk.
0 0
HarryHarHar
Je staat ook geen vier maar vijf punten achter, want het doelgemiddelde van Pisvee is veel beter dan van ons... daarom kan ik mij zo ergeren aan Ajax als ze al eens met 1-0 voorstaan dat ze dan niet doorgaan met het gevolg dat je al een paar keer de kous op de kop hebt gekregen dit seizoen vijf op een rij is nog heel ver weg!.. zeker met de huidige instelling ik kan me nog een seizoen herinneren dat we één doelpunt te kot kwamen voor het kampioenschap!..
0 0
JoodTotMijnDood
Sjonge jonge wat een kut team is dat Go Ahead zeg gauw lekker de Jupiler League in. Helpen lekker de media mee om PSV nog meer veren in de reet te stoppen. Kan me zo irriteren aan die kleine stront clubjes die altijd bij PSV uit zo dom met zen allen gaan aanvallen ipv in de eigen 16 blijven want iedereen weet dat die boertjes het liefst willen counteren (hoe irritant ik het ook vindt geef ze eens ongelijk). Maar goed ben echter wel bang dat ze weinig punten gaan verspelen dit seizoen. Aan Ajax de taak om ze extra druk toe te dienen.

0 0
Adrie82
Ajax had eerder dit seizoen nog verdacht veel moeite met Go Ahead.
0 0
JoodTotMijnDood
Valt mee 3-1 toch?
0 0
Mace0107
Eerlijk is eerlijk. PSV is erg goed bezig. Morgen gewoon winnen en dan blijven we in het spoor. Na de winterstop komt hopelijk de dip van PSV. Altijd hoop blijven houden:)
0 0
Lewis Hamilton
Na PEC gaat ook AZ afhaken.
0 0
IboAFCA
Jezus AZ
0 0
zwollie
wat een aanfluiting die scheids in leeuwarden. Geldig doelpunt afkeuren en penalty kado geven aan cambuur. Hoop dat er eens normale eerlijke scheidsrechters komen. Gelijkspel was terecht, maar wat een gemarchandeer door die scheids
0 0
DannTheDon020
Is PSV nou serieus opde counter aan het spelen tegen fucking go ahead eagles xd wat een laf ploegje
0 0
ibrahendriks
Volgens het blad V.I is PSV zesde qua balbezit, zelfs Cambuur staat hoger.
0 0
31xAjax
Volgens datzelfde blad staat PSV bovenaan qua wedstrijdpunten, 4 punten los op de nummer 2. En ook nog een beter doelsaldo.....
0 0
ibrahendriks
Komt door dat duo Bruma en Rekik..
0 0
31xAjax
Nee dat denk ik niet. Ik postte donderdag of vrijdag al dat Ajax, PSV en Feijenoord 1 ding gemeen hebben en dat is een dramatisch centraal duo.

Bruma-rekik, van Beek-kongolo of Veltman-denswill(moisander); het is 3x niks.....
0 0
statham
ik vind kongolo wel een groot talent. jammer dat ie bij feyenoord speelt
0 0
ibrahendriks
Daarom ligt de strijd nog helemaal open tussen Ajax en PSV, anders waren die uitgelopen, helaas... Maar binnen een jaar of twee hobbelen ze achter ons Ajax aan.
0 0
31xAjax
Ik hoop dat je gelijk hebt maar dan zal Marc toch ook de portemonnee moeten trekken en kwaliteit moeten halen....
0 0
Robinjo1988
We hebben eigenlijk alleen een goede CV nodig.
0 0
31xAjax
Klopt, en nog een goede CV en een LB en 2 middenvelders en nog voorin mogen er ook nog wel 1 of 2 bij...
0 0
Bensco
Dus eigenlijk een compleet nieuw elftal?
0 0
31xAjax
Zie mijn post van za 22.33 u.
0 0
ibrahendriks
Daar ga ik wel van uit, ik bedoel: ze moeten toch iets doen.
0 0
HarryHarHar
Nee hoor reken maar nergens op, ja misschien een jeugdspelertje voor de toekomst
0 0
Lewis Hamilton
PEC heeft verloren dus we kunnen uitlopen, als de heren morgen tenminste er zin in hebben...
0 0
JoodTotMijnDood
Jezus die brugklascommentator heeft volgensmij allemaal plakplaatjes van Depay op zijn lichaam zitten, komt helemaal klaar als Depay aan de bal is.
0 0
JoodTotMijnDood
Man man man wat een dooie zaadploeg dat Go Ahead pfff, Turic is dan nog de enige met een beetje kwaliteit de rest kan der geen kut van. Simpele wedstrijd voor PSV zoals gewoonlijk.. Helaas zie ik geen een ploeg in de Eredivisie thuis van Pisvee winnen, heel misschien Ajax maar die spelen altijd onder hun kunnen in Eendhoven.
0 0
020Ajacied020
Tegen GEA ook gewoon counteren...
0 0
3sterrenAjax1
Wat een laffe counterploeg. Dat is toch geen voetbal, geen dominantie. Die gaan nog veel punten verspelen. Wij komen juist altijd na de winterstop op gang. Dit geeft de burger moed. WZAWZDB!
0 0
JoodTotMijnDood
Dat kan iedereen wel roepen op deze site maar ik moet het nog maar zien hoor, het is wel makkelijk te zeggen omdat we 4 keer achter elkaar kampioen zijn geworden maar dit jaar is het anders, lampjes hebben met hun kattenpult voetbal veel mazzel en laten minder punten liggen dan vorig seizoen helaas. Ajax moet nou echt een tandje bij zetten en wat stabieler gaan worden, verdediging moet zekerder worden en het weggeven van zoveel kansen verminderen. Gelukkig krijgen we straks weer Fischer terug en hebben dan een extra optie voor voorin of eventueel voor op het middenveld dus dat is mooi.
0 0
31xAjax
Rasoptimist. Heb je de laatste 5 wedstrijden van Ajax gemist of zo?
0 0
3sterrenAjax1
Wij gaan voor de jeugd. Die zijn niet altijd stabiel, dus geef het de tijd! Het gaat niet om het resultaat, maar om de ontwikkeling. Over 5 jaar plukken we pas echt de vruchten van dit beleid. Snap dat nou eens!
0 0
JoodTotMijnDood
Gap wees nou eens voorzichtig met die uitspraken van je, de A1 is goed maar dat is helaas geen absolute garantie dat we daar over 5 jaar de vruchten van gaan plukken. Het ziet er tot nu toe rooskleurig uit maar wacht eerst nog maar 4 à 5 jaar totdat we resultaat zullen zien.
0 0
3sterrenAjax1
Die jongens zijn straks jaren getraind en gevormd door het technisch hart. Cruijff die het bijstuurt als het nodig is. Garanties heb je nooit, maar met zoveel voetbalkennis kan het bijna niet mis gaan.
0 0
31xAjax
Nog 5 jaar??? Dan zijn het er al 9. Ieder jaar wordt er gezegd, over 5 jaar plukken we de vruchten van de revolutie.....

Vroeger zongen we, daar hoorden zij d'engelen zingen.....en dan slachtten we de tegenpartij af.....

Nu moeten we engelengeduld hebben voordat we weer aanvaardbaar voetbal zien.....
0 0
Adrie82
Ik weet niet welke wedstrijd jij kijkt, maar PSV domineert gewoon. Go Ahead heeft niets in te brengen.
0 0
hav
2-0.. memphis depay
0 0
hav
op de lat lambooij.. bijna 1-1
0 0
Mokum_32
pff.. van der hart korte hoek man, Matige keeper hoor
0 0
hav
hij krijgt een goal tegen en gelijk matig? dan heb je hem de laatste weken niet zien keepen.. menig kans tegengehouden
0 0
Mokum_32
Hij heeft wel vaker momenten dat die er niet goed uitziet neem alleen al die goal van rusznak
0 0
hav
oef.. daar was wel zo'n moment :p.. maar ik vind hem een prima keeper!!! die zwabber ballen worden door meer keepers gemist..
0 0
Cobrakai
1-0
0 0
hav
1-0 psv.. arias
0 0
JordyAjacied
Come on GAE.
0 0