Huawei nieuwe shirtsponsor Ajax CT

SamVR, 17-10-2014 om 11:38, 13243 views, Ajax CT |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Huawei is de komende twee jaar shirtsponsor van Ajax Cape Town. Dat heeft de Zuid-Afrikaanse satellietclub van Ajax vrijdagochtend bekendgemaakt. Net als het grote Ajax, zat Ajax Cape Town sinds het einde van afgelopen seizoen zonder shirtsponsor.

Huawei ging afgelopen seizoen al een technische samenwerking aan met Ajax, nadat het met de Amsterdamse club had gesproken over een hoofdsponsorschap. Het Chinese telecombedrijf is momenteel bezig met het aanleggen van een wifi-netwerk in de Amsterdam Arena. In navolging van Ajax Cape Town zal Ajax binnenkort ook een nieuwe shirtsponsor gaan presenteren.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SNTR
Overheersend bedoel ik qua logo. De kleur gelukkig niet nee. Een gele sponsor op ons mooie roodwitte shirt moet ik toch niet aan denken! Maar ik bedoel zo'n dikke bloem op ons shirt vind ik niet mooi. Persoonlijk vind ik Bwin toch echt heel mooi hoor. Real Madrid Milan en dat soort clubs, het stond ze altijd heel mooi!
0 0
mvdk
Dat is zo. Maar als Huawei ook 11 miljoen euro per jaar wil betalen moeten we die witte bloem maar voor lief nemen. Zo'n bedrag is in deze tijd moeilijk te krijgen.
0 0
SNTR
Ja klopt ook, je moet ook altijd even wennen aan een shirt. Het uitshirt van vorig seizoen vond ik gedurende het seizoen ook steeds mooier. Aegon was ik eerst ook niet fan van. Maar ja, als Bwin bijvoorbeeld 9-10 biedt, dan wist ik het wel. Geld hebben we in principe genoeg en dan wil ik eigenlijk toch ook wel een beetje nostalgisch shirt hoor haha. Fly Emirates vind ik overigens ook mooi
0 0
TOOL
Slim in een land waar de markt van mobiele netwerken en telefoons veel groter is.
0 0
peet-w
Ik denk dat de kans nu groot is dat Ajax ook Huawei op het shirt krijgt.
0 0
SNTR
Pfoeee. Toch wel blij dat dit hem niet geworden is hoor. Vind het veel te overheersend. Aegon vind ik wel echt mooi. Doe maar gewoon Bwin of Unibet ofzo. Gewoon een naam. Niet zo'n dikke bloem op ons shirt. Bah wat mis ik die tijden van zo'n mooi roodwit shirt met als enige ons oude (lees: echte) logo
0 0
mvdk
Als Huawei dan net zoveel zou betalen mogen we onze handjes dicht knijpen. Het is een groot merk met zeer veel potentie en bij dit bedrijf zit heeeel veel geld. Topsponsor.
0 0
barrybever
heb je die groene ballen van unibet gezien die ze altijd gebruiken? Vind deze egale kleur juist niet overheersend en bovendien is het ook wel een beetje de bedoeling van een shirtsponsor om op te vallen, ze betalen er wel dik voor en op een begroting van 60 miljoen is 10 miljoen echt veel!
zou bwin toch ook wel mooi vinden staan, ook internationaal gezien
0 0
3*stars*3
Ok het logo is idd aanwezig maar ik vind het juist mooi dat ze hun kleuren hebben aangepast voor et shirt.

Paar jaar geleden had atletico ook huauwei en die hadden dan zo'n grote witte sticker en daarop het logo(+huauwei in zwarte letters).

0 0
TikkieTerugJaap
Jong Ajax word WEER niet uitgezonden vanavond godverdomme, je word toch schijtziek van dat kut FOX. 3 zenders voor Nederlands voetbal maar ze gebruiken dr altijd maar 1 op vrijdag en maandag, ongelooflijk.
0 0
020Ajacied020
En zenden dan potjes uit waarvan 3.000 man kijken hooguit... Terwijl Jong Ajax misschien wel 50.000 aantrekt...
0 0
suske
Jong Ajax speelt niet voor 50.000 mensen thuis voor hoog uit 6000.
0 0
Nab
Heb laatst navraag gedaan bij FOX over status Jupiler League. Ze zijn gebonden aan de KNVB/Eredivisie CV, zij bepalen dat er maar 1 wedstrijd op vrijdagavond, 1 op zaterdagmiddag en 1 op maandagavond mag worden uitgezonden.
0 0
SamVR
We zullen hier op AS in ieder geval uitgebreid verslag doen. Een redacteur zal hier het livetopic bijhouden, terwijl ik naar good old Helmond ga om voor updates te zorgen. Nu weer on topic graag!
0 0
S.Ajacied
Ik ga ook naar Helmond vnv, overwinning moet er toch inzitten aangezien Helmond Sport slecht bezig is. Hoop dat Muric speelt.
0 0