Schalke wil Huntelaar 'tot het einde'

BvdPloeg, 11-09-2014 om 09:20, 4134 views, BILD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Als het aan Schalke 04 ligt, dan zal Huntelaar in zijn carrière voor geen enkele andere club meer spelen. De spits wordt in Gelsenkirchen zo gewaardeerd, dat Schalke-04-baas Clemens Tönnies hem graag tot aan zijn afscheid van het profvoetbal vastlegt. 

Huntelaar kwam in het verleden uit voor Ajax en hij maakte er nooit een geheim van dat hij graag nog eens terugkeert in Amsterdam of in ieder geval Nederland. In Duitsland denkt men daar anders over. 'Klaas moet zich afvragen of hij wil blijven of dat hij nog wat anders wil doen. Ik denk niet dat het geld op de eerste plaats komt, maar dat het ook om de sportieve vooruitzichten gaat.'

Huntelaar speelt al sinds 2010 bij Schalke. Hij werd destijds overgenomen van AC Milan, waar hij niet bepaald slaagde. Ook zijn andere project, Real Madrid, eindigde snel na een flitsend begin. De Spaanse grootmacht kocht Huntelaar in 2008 van Ajax. In Amsterdam maakte hij 105 treffers in 136 wedstrijden. Een dergelijke periode maakte hij daarna een tijdje niet mee, maar bij Schalke bleek hij het scoren niet te zijn verleerd. Vooralsnog staat hij op 92 treffers in 141 duels. Zijn contract loopt eind dit seizoen af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Komop Hunter, nog een paar jaar schitterenen in de Arena!
0 0
Danishdynamite
Als Klaas-Jan thuis komt zou dat zooooo mooi zijn, The Hunter please!
0 0
IedePeter
Huntelaar gaat um niet worden... geen enkele spits trouwens...! niet in dit systeem van Frank...
0 0
ibrahendriks
Aanvoerder daar, geweldig salaris , op handen gedragen, spel op hem afgestemd, lekker dicht bij huis , ik zie hem graag terug daar niet van. Op zijn vroegst over een jaar of twee, denk ik.
0 0
TOOL
Nu nog de waardering bij Oranje krijgen die Klaas verdient. We hebben "wereldster" Van Persie weer zien aanmodderen afgelopen week dus wellicht is het tijd dat Huntelaar er een zootje in schiet.
0 0
gebruikersnaam
Zorg nou dat hij volgend jaar transfervrij naar oins komt
0 0