Blunderende goalie: 'Ajax heeft geen warmte'

BvdPloeg, 13-08-2014 om 15:34, 22426 views, VI |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Kostas Lamprou heeft geen goede herinneringen aan Ajax. De keeper, die vandaag de dag door Feyenoord wordt verhuurd aan Willem II, laat in gesprek met Voetbal International weten dat de Rotterdamse club zijn hart heeft gestolen. 

Lamprou speelde als dertienjarig jochie één jaar bij Ajax in de jeugdopleiding, maar moest daar toen alweer vertrekken. 'Ik heb in totaal negen jaar deel uitgemaakt van Feyenoord. Die club heeft alles wat Ajax niet had: warmte en betrokkenheid. Ik ben me in de loop der jaren een echte Feyenoorder gaan voelen, heb het als een eer beschouwd dat ik in die Kuip heb mogen spelen', zegt hij nu. 

De doelman had afgelopen weekend een valse start bij Willem II tegen PSV. Lamprou ging één keer gruwelijk in de fout bij de 0-1 en hij veroorzaakte in de tweede helft een strafschop en kreeg daarvoor de rode kaart. Toch hoopt hij snel weer terug te keren naar zijn club. 'Mijn droom? Ooit weer spelen in Feyenoord 1, in mijn stad Rotterdam.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SiemdeJongfan
Nou van zijn optreden tegen P$V kreeg ik 't ook niet echt 'warm'
0 0
Jowen
Die quote van hem klopt niet. "Die club heeft alles wat Ajax niet had: slechte keepers"
0 0
Zaeyx
Is toch niks mis met wat die jongen zegt? Hij heeft het simpelweg niet gered bij ons, wat ook volstrekt logisch is. Maar dan nog zegt hij niet echt iets verkeerds. Het niveau hier ligt gewoon hoog en ik kan me voorstellen dat dat met momenten heel kil kan zijn, zeker als je het niveau niet aankunt. Hij is niet de eerste die zegt dat Ajax vroeger kil was. Jongens die het eerste van Ajax wel halen zullen zoiets uiteraard niet zeggen.
0 0
RoodWit
Vraag maar aan Jaapie Stam, of Ajax een warme club is of niet, pannenkoek.
0 0
Ellende
Sorry maar een keeper van 1,76 kan ik niet serieus nemen voor een professioneel niveau.
0 0
Ajaxeriksen
Beter dat ajax koud tegenover hem was, zou hem echt niet bij ajax willen zien. Dan speelde we namelijk voor handhaving.
0 0
W.M
Hahaha, zieltjes winnen op een laag niveau.
0 0
Gabri411
Ajax heeft iets dat feyenoord niet heeft: titels
0 0
boye04
Iedereen die het niet haalt, loopt te zeiken. Vraag eens aan jongens als Veltman, Van Rhijn, Blind etc. of Ajax een warme club is of niet.
0 0
Rayno95
Precies!, die zal je niet horen klagen :), het zijn gewoon van die arrogante gefrustreerde gasten die het niet kunnen hebben dat ze weggestuurd zijn om hun kwaliteit (op dat moment) en in sommige gevallen mentaliteit
0 0
ajaxajaxajax
Ajax: 'Lamprou is een mietje'.
0 0
Ardoe
Wat hij zegt is gewoon waar.....voor toen. Gelukkig is dat nu beter bij de club.

Maar goed, totaal irrelevant wij hij er van vindt, want ook al waren ze zo warm als een kolenkachel, die jongen was echt niet beter gaan keepen en was zeker niet langer geworden. Ik ben blij dat hij graag in Rotterdam wil voetballen, dan kunnen we gewoon wat diepe ballen naar voren knallen ;-)

Maar lekker weer een beetje olie op het vuur gooien zo'n artikel, zo doorzichtig.
0 0
Robinjo1988
Hahahahahaha! Hij kan er echt helemaal niks van!
0 0
gdwa
Dromen zijn bedrog!!!! Als je een huis-tuin en keuken keeper ben , heb je bij AJAX niets te zoeken.
Dus Kostas: Droom lekker verder.
0 0
VFischer
Feyenoord: warmte en betrokkenheid
Ajax: Geld en prijzen

Prima toch.Gewoon zo houden
0 0
gdwa
Dromen zijn bedrog!!!! Als je een huis-tuin en keuken keeper ben , heb je bij AJAX niets te zoeken.
Dus Kostas: Droom lekker verder.
0 0
Robeerke
Als het niet gaat lukken bij de ene werkgever omdat daar, vanwege te beperkte kwaliteiten, geen toekomst voor je is, en je verkast naar een beduidend mindere werkgever, tuurlijk voelt die laatste werkgever dan warm en vriendelijk aan. Maar wat hij nu doet is goodwill kweken bij Feyenoord + aanhang (wat kan je beter zeggen dan "liever Feyenoord dan Ajax"?), in de hoop dat zij het dramatische geblunder van hem tegen PSV alweer vergeten zijn. Zodat hij ergens op een vergeten maandag nog mag terugkeren naar zijn 'warme' Feyenoord.
0 0
TOOL
Wel een volle prijzenkast \m/
0 0
Capi86
Tja is niet eens goed genoeg als 3e keeper bij Feyenoord dus wat wil je...
Typisch zo'n lozer reactie, ze deden allemaal stom, boehoe. Zelfs in Rotterdam en omstreken word hij tot het bot afgezeken. +100 tegengoals dit jaar voor deze huilebalk.
0 0
JK Hoentelaar
dit komt hard aan, zeg... zag hem wel als opvolger voor Cillessen wanneer we hem verkopen. eeuwig zonde dit!!!
0 0
JoodTotMijnDood
Nee nee kabouter als je niet goed genoeg bent moet je gewoon weg klaar....
0 0
Rayno95
Echt he, typisch een gefrustreerd mannetje die het niet kan hebben dat hij weggestuurd is net als die Bilal blablagoglu :p (bij hem lag het wel aan zijn gedrag volgens mij)
0 0
JoodTotMijnDood
Hahaha die gast kan echt niets, hij komt ook nooit van de grond af als ie springt haha.

Helaas hebben veel spelers het in de jeugd niet gered (Elia bijvoorbeeld) maar op de een of andere manier komen de meeste spelers dan weer bij een club als Pisvee, Feyenooit of Twente terecht.
0 0
MankeNelis
Wat een gelul, als je warmte wil voelen moet je even lekker in je broek pissen.
0 0
ajaxmening
Even mijn zakdoek pakken om deze clown.
0 0
DeBaarsjes
Ajax geeft ook geen warmte, het is een kille club. Hier gaat het om de prestaties. Een keiharde realiteit. Voor warmte moet je naar het Zuiden gaan of tientallen kilometers verderop daarzo bij Schiedam in de buurt...
0 0
Leprechaun
Eén jaar als dertienjarige bij Ajax gespeeld en dan zo'n uitgesproken mening hebben gevormd. Dit is pure afgunst, ontstaan door het feit dat hij niet is geslaagd bij de club waar hij eigenlijk had willen spelen.
0 0
aajjaaxxx
Zegt de keeper die weggestuurd is uit de beste jeugdopleiding van Nederland.
0 0
ambtenaar
Waardeloze prutser dit.
0 0
jaapdijkema10
Sjappie eerste klas!
0 0
OKP-AFCA
Oud nieuws, dit is een jaar geleden al eens voorbij gekomen.

Kan me niet voorstellen dat hij dit weer moet melden.. alhoewel kan hij wel wat support gebruiken van fans, sinds zijn schutteren afgelopen wedstrijd.

Ga zo door jongen, je hebt al laten zien waarom Ajax aan spelers zoals jij - zogenaamd - geen warmte geeft. Waardeloze prutser hoeven wij onze energie niet in te steken.
0 0
Warrior
Tja, van mij mag hij meteen naar het warme Feyenoord verkassen, maar eerst komend weekend naar AZ, en daarna nog een weekendje psv.
0 0