'Wolfsburg open voor terugkopen Klich'

sv, 19-06-2014 om 11:24, 10396 views, Bild |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax en PSV, die volgens VI in oktober 2013 interesse hadden in Mateusz Klich, dreigen naast de Poolse voetballer te grijpen. Wolfsburg staat volgens Bild open om de terugkoopclausule te lichten, waardoor ze hem weer overnemen van PEC Zwolle.

Klich had in zijn eerste seizoen bij Zwolle een fantastisch jaar en dus werd de middenvelder automatisch gelinkt aan de topclubs in Nederland. Concreet werd dat nooit, maar er werd veel verwacht van Klich vorig jaar. Het afgelopen seizoen was een stuk minder, mede door blessureleed. Dat weerhoudt Wolfsburg er echter niet van om de Pool terug te halen naar Duitsland. 

Zowel de club als de speler zelf geven in Poolse media aan dat het zo goed als zeker is dat Klich terugkeert. De spelmaker kwam in de Eredivisie uiteindelijk tot dertig duels, waarin hij vier keer wist te scoren. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ibrahendriks
Begon best sterk, vond hem daarna best anoniem. Nee, niet goed genoeg voor Ajax.
0 0
TikkieTerugJaap
Niet goed genoeg voor Ons Aller Ajax.
0 0
gwn_rj
VI meldt dat hij terugkeert.. Aardige speler wel.. Denk niet dat hij in aanmerking zou komen bij ons voor basisplaats.. Ik hoop dat Ajax nog wel een cvm aantrekt voor t geval blind vertrekt.. Duarte op die plek zou ook kunnen. Mokotjo goeie optie denk ik.
0 0
Relativeringsve
Waarom oplossen met kopen? Ik zie liever dan Bazoer of Sporkslede het gaat vullen beide getalenteerde voetballers die zeker op die plek uit de voeten moeten kunnen!
0 0
Lazell
Hoe is het eigenlijk met Sporkslede? Hele lange tijd niets meer van gehoord.
0 0
eros
Klich komt denk ik alleen in beeld als Blind vertrekt voor de verdedigende mid positie....

Aanvallende mid posities hebben we genoeg en betere opties. Als we dan al een aanvallende mid halen moet het een versterking zijn,... een Emanuelson ofzo.
0 0
Joel-Ajax
Komkommer
0 0
OKP-AFCA
Dit is toch gewoon een relevant Bijzaken bericht.

Niets met komkommertijd te maken, dit zou altijd een bijzaken bericht zijn.
0 0