PSV uitgeschakeld; AZ door

bastms, 12-12-2013 om 22:59, 12756 views, Ajax Showtime |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Vandaag staan er weer twee Nederlandse Europa League-wedstrijden op het programma. PSV nam het op in eigen huis tegen Tsjornomorets op en AZ gaat op bezoek bij PAOK. PSV is door verlies uitgeschakeld in de Europa League, AZ plaatste zich door een gelijkspel als groepshoofd en kan Ajax niet loten.

PSV - Tsjornomorets: 0-1

0-1. 59' Franck Dja Djedje

PAOK - AZ: 2-2

0-1. 31' Thomas Lam

1-1. 37' Lucas (penalty)

1-2. 71' Donny Gorter (penalty)

2-2. 94' Stelios Pozoglou

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
hoop zo dat die kut lampjes verserkingen gaan halen en zich financieel nog meer in de schulden gaan werken. Dat maakt de kut lampjes club alleen maar kapot.
0 0
ibrahendriks
Ik bied vijfhonderd voor de Herdgang, maak ik dan een Ajax - museum van. Kan PSV zich van dat geld twee nieuwe backs en een spits halen. Kwestie van goed scouten toch...
0 0
Zhukov
Tsja als ik heel eerlijk ben vind ik het toch jammer. Ik geniet ervan elke keer als PSV weer punten laat liggen in de competitie, dat is gewoon leedvermaak. Maar komaan hey, in europees verband sta ik toch meestal wel boven die clubsentimenten en ben ik altijd voor de Nederlandse club.
Het was toch wel gaaf geweest man, als we drie teams hadden eens wat verder komen in Europa. Met als bijkomend voordeeltje dat de moeie PSV benen dan eerder punten verspelen in 't weekend dan ;-)
0 0
kjkepel
Dat gevoel heb ik doorgaans ook gewoon, maar vind dat dit jaar de gifbeker echt helemaal leeggedronken moet worden bij PSV met hun gekopieerd beleid, gemeentesubsidie, arrogantie na een leuk potje voetbal tegen Zulte Waregem, arrogantie t.o.v. de Uefa Cup, de portemonnee meteen weer trekken na een paar mindere wedstrijden etc etc
0 0
kjkepel
Cocu gaat vervolgens pas in de winterstop over zijn eigen functioneren nadenken, maar uit het technisch overleg is inmiddels wel al naar voren gekomen dat er meerdere versterkingen zullen komen deze winter. Wat een prutsclub. Zullen ongetwijfeld nog wel een paar plekjes stijgen op de ranglijst, maar ben benieuwd hoe ze de playoffs gaan benaderen gezien ze toch liever niet in de Uefacup spelen....

Hopelijk laten ze nog wat punten liggen tegen Utrecht en Ado!
0 0
omisom
Las net in de krant dat P$V in de winterstop weer gaat shoppen is schijnbaar weer nodig hahaha wat heb ik dan een respect voor Frank die consequent zijn ingeslagen weg blijft volgen en zich niet druk maakt om waar we staan, oké hij maakt ook nog foutjes maar blijft bezig met de jeugd inpassen in plaats van gelijk de markt opgaan.
0 0
ajax2004
Ik vind die winter aankopen gewoon competitie vervalsing. Het zou eigenlijk alleen ter vervangen van lang geblesseerde selectie spelers moeten zijn.
0 0
Capi86
Ik vind dat ook maar laat ze lekker. Psv moet op de centen letten dus ik ben benieuwd met welke spelers ze zich gaan "versterken". Als het werkelijk om echte versterkingen gaan praat je over spelers die al 6 maanden op de bank zitten.
0 0
3*stars*3
http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/psv/22136140/__Cocu___Meer_versterkingen___.html

bah!!!
0 0
Jantjeajax
Ik denk dat die spelers denken van wij verliezen bewust.
Dan mogen we de supporters weer knuffelen en een handje geven
0 0
De_Realist
Dit is echt te triest, de Eredivisie verliest punten hier en daar maar Vitesse, FC Utrecht en Feyenoord kunnen zich niet eens voor de Europa League kwalificeren en PSV verliest tegen de meest onnozele clubjes uit Europa al twee jaar achter elkaar.
0 0
Cello
Dat één van de kleinste PAOK-spelers tussen twee (beide groter zijnde) AZ-verdedigers raak kan koppen....in de laatste minuut van de blessuretijd...... onbegrijpelijk.

Mooi dat Advocaat veel nieuwe spelers erin zette....en dan ook heel goed voor de dag kwam.
0 0
Vinc-ajacied
Verdomme AZ dat kost ons punten!
0 0
Jantjeajax
Ik denk dat die spelers denken van wij verliezen bewust.
Dan mogen we de supporters weer knuffelen en een handje geven
0 0
RuffRhythim
sommige gifbekers hebben nou eenmaal gewoon geen bodem he?
0 0
Cello
Utrecht ruikt bloed...daar kan je wel vanuit gaan.

En de uitschakeling door en verlies van Chornomorets heeft alleen maar extra deukjes in het zelfvertrouwen van PSV aangebracht.....

Van de laatste 12 duels won PSV er slechts 1 en gingen er maar liefst 9(!) verloren....

Hoe diep kun je zinken?. De bodem lijkt nog lang niet bereikt.

Misschien komt de winterstop straks wel als geroepen voor Eindhoven en valt er voor hen weer wat zelfvertrouwen in de winterstop te tanken....met het oog op Ajax-uit vlak na de winterstop voor hen niet onvoordelig........
0 0
Oliveira
Er moet echt een wonder gebeuren als PSV weer in de top 3 mee gaat spelen.... Ze konden het blijkbaar niet aan om ook nog eens in de EL te spelen en in de Eredivisie waren ze al lachwekkend slecht.
0 0
L8
Hahahahahahaha.................. ha-ha........... WHAHAHAHA
0 0
Jantjeajax
Ik denk dat die spelers denken van wij verliezen bewust.
Dan mogen we de supporters weer knuffelen en een handje geven
0 0
Jantjeajax
Genieten dit weg met die arrogante rommel met hoogmoedswaanzin

Sorry ik ben niet zo,n fan van psv

Als AJAX die beker wint hebben we punten genoeg voor nederland binnen gehaald
0 0
amthree
Ja maar dan moeten we die beker wel winnen, en dat zie ik niet gebeuren!
0 0
Alexander40
Leek me toch echt sabotage van die spelers. Wilden ze voorkomen dat ze na de winterstop geen EL meer hoefden te spelen of willen ze van cocu af? Zo slecht kan namelijk niet. Echt niet. Psv is wel zwak maar niet zo zwak als de resultaten van de laatste maanden.
0 0
Cello
Maar misschien zijn ze wel degelijk zo zwak en staan ze met wat ze aan spelers hebben en prestatie's boeken ook terecht 10de in de vaderlandse competitie.

Eerst had ik nog zoiets van leedvermaak, toch leuk als één vand e concurrenten zo onderuit gaat een paar keer. Maar dat leedvermaak heeft inmiddels plaatsgemaakt voor medelijden. En misschien nog niet eens met de spelers of de club, maar eerder medelijden voor de psv-supporters.

Het begint daar in het Eindhovense al vormen aan te nemen zoasl we die een paar jaar terug in Rotterdam Zuid zagen, toen die enorm afgleden.

En hoe meer je erover nadenkt des te verwonderlijker het is dat dit team een aantal weken terug Ajax een veegpartij gaf.......
Wat in ons voordeel sprak destijds was, dat we totaal in de vormdip zaten, zeg maar gerust crisis....
Dat was hun redding, want had men destijds een nederlaag tegen Ajax geleden hadden ze nu bijna op een degradatie/promotie-plek gestaan...

Als Ajax hen nu treft.... dan wordt het denk ik een slachtveld à lan Vitesse van afgelopen weekend, met dit verschil, dat Ajax waarschijnlijk dan geen 2 tegendoelpunten incasseert.....
0 0
 Le-President-A
Is het misschien een idee, als ajax probeert depay te halen? Als je dan een buitenspeler zoekt is dat echt een speler met potentie!
0 0
L8
Prima voetballer, maar ik heb zo'n idee dat hij een rare jongen is. Hij zal niet een van de jongens zijn die de rust probeert te bewaren.
0 0
ajax2004
Nou AZ aanmoedigen dan maar...
0 0
ibrahendriks
Het is inderdaad zo dar de fans van PSV ons helemaal niks gunnen, daarom gun ik hen ook niks, Afgezien daarvan heb ik een hekel aan clubs die bijna alleen maar kopen.
0 0
DeBaarsjes
echt waar... wat een schande
0 0
ibrahendriks
Ze verloren onverdiend, zonde voor de punten voor de Uefa - ranglijst. Tja, dat wordt geen geld voor nieuwe backs, een voorstopper en een spits. Is de grond van de Herdgang nix waard.
0 0
RobertoStrife
Losers.

Dat Tsjornomorets kan er he-le-maal niks van en dan laat je je daardoor uitschakelen. Cocu krijgt het daar niet op de rails, triest!
0 0
ajax2004
Wel weer een schande dat net als gisteren er weer veel te weinig tijd bijgetrokken wordt.
0 0
Ismael Urzaiz
wat een stelletje prutsers
0 0
swing
Hahahahaha lkkr voor je K*T pisvee!
0 0
Vinc-ajacied
Krijg een beetje medelijden met ze... en dat wil heel wat zeggen.

Jammer voor het NL-voetbal, gun ieder nederlands team (behalve feyenoord) wel succes in Europa.
0 0
BigDaddy84
Ik kreeg laatst ook wat medelijden met ze.... Als je eraf wilt raad ik je het forum van psv.netwerk.to aan, onder Eredivisie kun je het topic Ajax vinden. Dan ben je gauw van je medelijden af!

Wel slecht voor het Nederlandse voetbal! Maar medelijden heb ik niet meer.
0 0
Vinc-ajacied
Heb meer medelijden omdat het niet meer grappig is als PSV verliest maar normaal. Vroeger schitterend als PSV verloor. Leedvermaak is nu wel weer een beetje over. Wat die fans vinden boeit me niet, ik versta hun taal toch niet.

En ik vind het zonde voor het Nederlandse voetbal en het niveau van de eredivisie. Maar goed ik vind het ook wel lekker dat na die gemeentesteun enzo ze zo terecht zijn gekomen.
0 0
BigDaddy84
Ik snap je op zich heel goed. En voor het Nederlandse voetbal vind ik het ook doodzonde! Maar als ik lees wat er daar allemaal gezegd wordt over de wedstrijd tegen AC Milan dan kan ik geen medelijden meer met ze krijgen. Ik hoopte dat ze vanavond door zouden gaan, maar ik kan het niet meer jammer vinden dat ze nu weer verliezen.
0 0
Dekoning
Precies als kijkt op bijvoorbeeld een site als voetbalzone.nl. Daar heb je Ajax PSV en Feyenoord supporters alles door elkaar. Als je dan ziet wat zij zeggen en dan bedoel ik vooral die kut brabanders! Dat is echt gewoon ongelooflijk hoe je zo kan denken. Verdient uitgeschakeld, Ajax al 3 jaar achter elkaar met geluk kampioen... Allemaal dat soort onzin. Ik kan er eigenlijk alleen maar om lachen. Veel succes in het rechter rijtje PSV, pas op dat jullie niet degraderen:p
0 0
3*stars*3
Nee medelijden never!Zelfs niet als fans (camerageil) spelers troosten na een 2-6 verlies tegen Vites.
Maar wat die spelers vandaag deden, was express want zo slecht zijn ze niet, dat je niet kan winnen van Odesa, de nr5 van Oekraïne!!!

Derksen vergeleek het net met niveau Helmond Sport, als die tering lampjes opeens wel kan winnen van Utrecht zondag, weten we genoeg!

De Ajacied in mij kan beetje lachen maar als Nederlander, word je gewoon pissig om die corrupte teringlampjes!!!
0 0
Oliveira
Ik weet niet of je het door heb maar de gene die PSV echt voor lul zet is het Nederlandse competitie...
0 0
swing
Ja dat snap ik maar reageerde puur en alleen op die grafclub uit eihoven - tis idd triest voor het Ned. Voetbal ! maar gun die club uit eihoven helemaal niets - net als die kakkies daar heb ik stiekem nog MEER antipathie tegen!!!
0 0
robert R.
jezus....... Gaat lekker met het NL voetbal.....
0 0
M1900
Dit begint wel heel erg triest te worden hahahaha
0 0
Oliveira
Wauw.. PSV schakelt zichzelf uit.... Dat noem ik nog eens competitie vervalsing...... Ik hoop dat PSV voor een jaartje of 2-3 word geschorst voor hun wangedrag zeg...
0 0
3*stars*3
JUIST!!!Ik heb altijd meer hekel gehad aan die kakkerlakken maar die kunnen aan gebrek aan kwaliteit niet plaatsen voor EL.

Deze nepploeg uit Eindhoven die 24/7 en 365 dagen naar Ajax kijkt, kan zich niet plaatsen voor volgende ronde EL en dat toevallig 2 dagen nadat Sanders roept dat het beter is voor die jonkies als ze niet EU spelen...

Mijn haat voor die kakkerlakken kan geen enkele ploeg evenaren maar ze zitten er dichtbij hoor, die lampjes en Milan heb ik ook toegevoegd aan mijn lijstje maar das (jammergenoeg) een buitenlands club...
0 0
3*stars*3
Pfff Toi...Nee dit P$V laat EL express schieten en mag van mij in rechterrij blijven chillen van de eredivisie!
Tering club (ik wil andere woorden gebruiken)!!!
0 0
Dragon36
Pffff over kansen afmaken gesproken...
0 0
TikkieTerugJaap
HAHAHAHAHAHA BARBIE MIST VAN 1 METER! 90E MINUUT! HEEEEERLIJK
0 0
rdhuijsmAFCA
Ik pak de popcorn jongens
0 0
BigDaddy84
Het meest grappige is nog dat de PSV-supporters beweren dat de selectie van PSV meer kwaliteit heeft dan de selectie van Ajax. En dat het door de blessures komt dat ze zo ver zijn teruggezakt. Nou durf ik best te beweren dat ik een Ajax-bril op heb, maar beweren dat PSV meer kwaliteit heeft is wel heel erg dom.
0 0
Oliveira
Ik denk dat het voornaamste verschil is dat Ajax wel hun spelers optimaal benut en alle overbodige gedoe met arrogante spelers gelijk korte met maken.
0 0
3*stars*3
Die fans van hun zijn nog steeds dronken van geluk, na die 4-0 tegen ons maar we zijn paar maanden verder en hun beseffen nog steeds niet dat ze in rechterrij staan...

Maar wie missen ze door blessure?Welk basis speler?Ow ok Wijnaldum...Alsof hij dit ongeregeld zooitje uit shit kan trekken...

Die Riera is nog gekker als Balotelli!
0 0
ajax2004
Positief punt, beide ploegen hebben meer aanvallende intenties dan milan ;)
0 0
Oliveira
Je zou toch denken dat PSV met 2 vingers in de neus door zo'n poule zouden gaan.... En kijk is wat ze doen........... En hun vergelijken ze zich met Ajax, wat een grap! Ajax had zo'n wedstrijd wel serieus genomen.
0 0
Raikkonen94
PSV is wel echt heel erg triest, dit soort tegenstanders zouden in de Jupiler League toch middenmoot staan lijkt me. Hopelijk gaan ze wel door, als Nederlands voetbal kunnen we wel een kleine opkikker gebruiken.
0 0
Oliveira
LOL PSV zijn echt zulke minkukels.
0 0
ajax2004
Hebben ze barbie al ingebracht?
0 0
swing
Het enige wat die PeniSV-ertjes zingen is come on Psv - wtf - triest publiek!!
0 0
RobertoStrife
Wat een trieste vertoning zeg, het is niet eens een goede aanval.. Die aanvaller kon gewoon de bal 2 meter van z'n voet laten springen.

De vrees dat Cocu de nieuwe De Boer zou worden, blijkt ontzettend onterecht.
0 0
3*stars*3
Wat een matig kutploeg/club is dat P$V en die Zoet is ook niet zo bijzonder...

@BigDaddy84-Nee je bent niet de enige maar verbaasd mij niet van die nepperds, als de club al nep is en dat 90% pas fan is geworden van die clubje door Romario en Ronaldo...
0 0
BigDaddy84
Ben ik de enige die zich dood ergert aan die fans die niet verder komen dan het liedje: 'Lalala, lalalala, lala lala lalalala, lala etc. so happy together'? Dat riedeltje is echt strontirritant! :S
0 0
Jantjeajax
Ik hoop dat ze door gaan en dan in de competitie weer punten laten liggen
0 0
RobertoStrife
Ik kijk nu 4 minuten en man, man,man, wat is dit een triest niveau zeg..
0 0
RobertoStrife
Hopen dat ze gewoon doorgaan, zou echt een schande zijn voor het Nederlands voetbal anders.
0 0
3*stars*3
Dat Ajax na winterstop in EL speelt ok maar ik moet niet aandenken dat Ajax weer poulefases moet beginnen in EL op donderdagen...
Ajax in een poule met, Krasnodar, Ludogorets en Eintracht Frankfurt bijv...Brrrr...
Nee elk jaar kampioen worden en rechtstreeks plaatsen voor CL en als we 3e worden in CL ok, na winter in EL met sterkere ploegen.

Waar P$V nu tegen speelt, zou je misschien in voorbereiding, tegen willen sparren...
0 0
aajjaaxxx
Willems in topvorm!
0 0
rdhuijsmAFCA
Hoop dat PSV wint. Nederlands voetbal moet terug op de kaart, met Ajax als de grote leider.
0 0
TikkieTerugJaap
Hoop dat P$V verliest.
0 0
Matts
Waarom? Beter voor het Nederlands voetbal als ze doorgaan, plus een grotere kans dat ze door vermoeidheid en blessures punten verspelen in de competitie.
0 0
3*stars*3
Nee ze moeten overwinteren en een gelijkspel is genoeg.
Ik hoop op een dramatische 0-0 of dat ze voorsprong van 2-0 weg geven en met 2-2 toch doorgaan.

Dan blijft hun vertrouwen op -999 want Utrecht moet hun zondag ook nog verslaan ;)
0 0
BigDaddy84
Dit hoop ik inderdaad ook. Ze moeten een lekker druk programma houden en weinig zelfvertrouwen terug winnen. Gelijkspel met slecht spel is daarbij ideaal.
0 0
Jeroennajax
Inderdaad. PSV is al uitgeschakeld in de beker dus als ze vandaag verliezen spelen ze alleen nog maar Eredivisie. Dan is hun programma plotseling wel erg rustig vergeleken met die van ons.
0 0
TikkieTerugJaap
Ben je nog bang voor ze dan? Europees interesseert ze toch geen reet, een schande voor Nederland als je die mafkezen ziet \"voetballen\". En voor de punten hoeft het ook niet meer want alleen Ajax kan mee in Europa, de rest is verschrikkelijk. En wat kan ons die punten interesseren als we toch elke keer kampioen worden en misschien een keer 2e. Ik vind P$V echt veruit de meest verschrikkelijke club van de wereld, daar achter pas Feyenoord/ADO/Utrecht. Zou het geweldig vinden als ze dr uit gaan, beker liggen ze ook uit en in de Eredivisie halen ze de top 5 niet eens.
0 0
3*stars*3
Je zegt zelf...'En wat kan ons die punten interesseren als we toch elke keer kampioen worden en misschien een keer 2e'...

Als NL die voorronde CL plek wilt behouden voor de nr2, moeten de andere clubs voor die UEFA coëfficientenlijst ook punten binnenhalen en dat doe je door overwinteren en potjes winnen.
Dankzij 2 van de 3 verschrikkelijke clubs die je net opsomt (Utrecht en Kakkerlakken), zit NL dieper in shit in EU.
Vites kwam ook niet voorbij PetroLUL...
0 0