'Klich onhoudbaar voor Zwolle'

DvandenBos1990, 23-10-2013 om 15:14, 8339 views, VI |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

PEC-middenvelder Mateusz Klich is momenteel de revelatie van Zwolle. Na zijn vier assists in het duel met ADO Den Haag heeft hij zich definitief aangediend voor een stapje hogerop. PSV en Ajax zouden de Poolse middenvelder nauwlettend in de gaten houden, aldus Voetbal International 'Als hij zo doorgaat, is hij onhoudbaar', laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten. 'Hij behoort tot onze sleutelspelers en we willen hem dolgraag behouden, maar de interesse voor hem neemt met de week toe.'

Klich kwam in de winterstop op huurbasis over van VfL Wolfsburg en werd afgelopen zomer definitief voor twee ton ingelijfd. Maar of zijn verblijf in Zwolle lang is, is maar de vraag. 'Er zijn nog geen concrete aanbiedingen, maar het lijstje met clubs die hier op de tribune zitten, neemt met de week toe. In aantal en in status.'
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
omisom
Zet maar uit jullie hoofd zowel Marc als Frank hebben aangegeven geen spelers te gaan kopen volgens de heren kunnen we met de huidige spelers een de aankomende jeugd.
0 0
OKP-AFCA
Als er iets gekocht wordt is het een 15 jarig talent ergens ver vandaan, waar je vervolgen vier of vijf jaar op moet wachten voordat ze uberhaubt debuteren.

Je hebt gelijk, een Suarez aankoop gaan we de komende jaren niet meer zien.
0 0
robert R.
Rechtsbuiten hebben we nodig!
0 0
KevinR34
Leuke speler, maar asjeblieft niet naar Ajax. Wij hebben al zoveel van dit soort aankopen gedaan. We hebben verdomme echte versterkingen nodig!!!! Niet meer van die goedkope opties uit eigen competitie. Kijk wat het ons tot zover heeft gebracht. STOP ermee!
0 0
jarenfan
wij houden het in de gaten,tot we een ons wegen.
andere zien de mogelijkheid en kopen.
0 0
Misc1990
Klich zou een echte Overmars aankoop zijn. Koop dan liever Chris David van Fulham. Nederlander, een creatieve middenvelder die naar vorig jaar heen is gegaan, maar komt natuurlijk niet aan spelen toe in t eerste. En is nog veel jonger, ik dacht 20 jaar ofzo.

Of Emanuelson, is transfervrij...
0 0
RobertoStrife
Emanuelson terughalen zou echt mooi zijn, maar denk niet dat hij dat wil.
0 0
sucre
Klick (klak)?
0 0
Cleo9
Klick?
0 0
Rayno95
Geen slechte speler hoor :) , zou een goeie versterking kunnen zijn
Hoeveel zou hij eigenlijk moeten kosten?
0 0
De_Realist
Zolang dit maar NIET ten koste gaat van een basisplaats voor Thulani Serero vind ik het best.
0 0