Adorjan en Letschert missen Ajax-thuis

BvdPloeg, 26-08-2013 om 14:59, 10560 views, KNVB |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Na Go Ahead Eagles - FC Groningen was het eigenlijk al zo goed als zeker, maar de KNVB heeft maandagmiddag bevestigd dat Krisztian Adorjan en Timo Letschert geschorst zijn voor het duel tegen Ajax. Beide spelers kregen in Deventer een rode kaart voorgehouden. Adorjan voor een elleboogstoot en Letschert voor tweemaal geel. De middenvelder moet twee wedstrijden brommen en Letschert wordt automatisch voor één duel geschorst. Daarmee missen beide spelers het treffen in de Euroborg tegen Ajax. De altijd beladen wedstrijd wordt zondagmiddag gespeeld om 12.30 uur.
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robinjo1988
Ken ze allebei niet eigenlijk.

Maar Ajax moet gewoon winnen in grunn. Dat moge duidelijk zijn!
0 0
Cello
Eigenlijk ken ik ze ook niet. Ik vraag me ook dus af in hoeverre het gemis van deze twee spelers heel belangrijk is voor Groningen?. Wordt het nu gelijk een heel stuk minder òf valt het relatief makkelijk op te vangen met anderen binnen de selectie van Grun?.
0 0
Misc1990
Als wij deze pot winnen dan hebben we maximaal 3 punten op PSV. En daarbij hebben we het moeilijkste programma gehad. Gewoon winnen dus dan doen wij goede zaken!
0 0
robert R.
Adorjan is een goede speler. Die Letschert had van mij wel mogen meedoen. Geen bijzondere speler.
0 0
Ajaxgek1980
Letschert stond in de basis, oftewel diegene wat achter hem staat is dan niet veel beter.

Adorja vond ik een goede speler, ik verwacht eigenlijk dat die rode kaart nog geseponeerd wordt, want dat was een belachelijke rode kaart.
0 0
robert R.
Adorjan staat met zijn armen te zwaaien en raakt daarbij zijn tegenstander. Erg dom en terechte rode kaart. De Knvb zal dit nooit seponeren.
0 0
HeinJan
Volgens de regels heb je gelijk. Toch vind ik het onzin om voor zo'n overtreding als die van Adorjan een rode kaart te geven. Hij raakte de tegenstander weliswaar met zijn arm, maar nergens bleek uit dat er kwade opzet achter zat. Een gele kaart en een waarschuwing over het zwaaien met zijn armen zou genoeg moeten zijn. Wat dat betreft mogen ze van mij eerder rood geven voor 'professionele' overtredingen, waardoor de tegenstander een (grote) kans wordt ontnomen.
0 0
valkl01
Nou sorry hoor maar hij probeert het tot twee keer toe opzettelijk. Dit is gewoon een 100 procent rode kaart.Alltijd maar de scheids in twijfel trekken, nee gewoon fantastische gezien.
0 0
Figo
Hij is inmiddels als geaccepteerd door Adorjan. En belachelijk? Die zwaaiende arm was belachelijk.
0 0
Tpes
altijd goed
0 0