[Update] Feyenoord zwijnt; winst AZ

Feyenoord is het Europese seizoen slecht begonnen. Op bezoek bij Kuban Krasnodar verloren de Rotterdammers weliswaar maar met 1-0, maar daarmee mochten Ronald Koeman en zijn mannen de handjes dichtknijpen. AZ deed het een stuk beter met een 1-3 overwinning in Griekenland. Ibrahima Baldé was na rust de enige die doel trof. De spits was een ware plaag voor de schutterende defensie van Feyenoord, maar miste een handvol zeer goede kansen. Uiteindelijk kreeg Baldé na de thee een niet te missen kans: 1-0. Volgende week weet Feyenoord wat het te doen staat om er niet, net als FC Utrecht en Vitesse, al vroeg in het seizoen Europees uit te vliegen.

AZ moest richting een snikheet Athene en alleen vanwege de warmte werd al een lastig duel met Atromitos verwacht. Niets bleek minder waar want de Alkmaarders kwamen, na een rustige eerste helft, na de thee op een soepele 0-2 voorsprong. Gudmundsson en Johansson maakten het voor AZ een stuk makkelijker. Papadopoulos schoot een strafschop binnen voor 1-2, maar in een hectische slotfase bracht Gudmundsson zijn club alsnog een zeer goede uitgangspositie.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
CL=5
Hahahahaha, ik vroeg me het vorige seizoen de hele tijd al af wanneer het nou eens zou ophouden met dat geluk van hen... ik ging er zelfs aan twijfelen of ik het dan verkeerd zag! Nog zie ik de losers op mijn netvlies bij Van Nieuwkerk in de uitzending: feyenooit kampioen 2013 hahahahahahaha! Het geluksvat is eindelijk leeg en de realiteit toont aan dat mijn twijfel onterecht was. Het was niks, het is niks en het zal nooit wat worden met die arbeiders!
0 0
Rasta
Voorop gesteld als Ajacied geniet ik van iedere nederlaag of punt verlies van onze vrinden.

Toch verwacht ik dat zij de thuis wedstrijd in hun voordeel beslissen. Zo niet, tja jammer voor hun.

Wel schandalig dat vitesse voor lul wordt gezet en utrecht.. tja diep en diep triest. Misschien de volgende keer de tegenstander vragen om in een Ajax shirt te spelen, want dan komen er allerlei verborgen krachten naar voren.
0 0
Starkoo
Einde Koeman magie is weer in zicht, Koeman is gewoon niet meer jaren geschikt om een club te leiden, overal gaat het goed maar uiteindelijk vaalt Koeman weer!
0 0
Gabri411
faalt met een v.... Fail!
0 0
Danny.S
En nu NAC thuis voor 010...zal je zijn dat Lurling er twee inschiet en dan springt Koeman gauw weer op de trein.
0 0
COYS
Wat is het verschil tussen Feijenoord en een potlood? Een potlood heeft een punt. (jaja te flauw)
0 0
Jeroennajax
Dit Feyenoord komt gewoon tekort voor de Europa League. Hetzelfde geldt ook voor Utrecht en Vitesse. Het is jammer dat deze ploegen ten opzichte van vorig seizoen zo ver terug gevallen zijn, maar op dit moment hebben ze gewoon niets te zoeken in Europa. Laten we hopen dat Ajax, PSV en AZ gewoon hun plicht doen in Europa, zodat er in ieder geval nog wat punten worden gepakt.
0 0
Ruff Rhythim
Ja maar kom op zeg.
Voor Petrolul staan en eruit geknikkerd worden door een stel bakkers en kruideniers uit Luxemburg is beschamend gewoon.
0 0
BigDaddy84
Het is ook beschamend! Maar hij heeft helaas wel gelijk. Vitesse had nog kans, maar is te wisselvallig op het moment. En Feyenoord en Utrecht halen bij lange na niet hun niveau van vorig jaar. Als alle drie de ploegen het niveau van vorig jaar nog hadden, waren ze waarschijnlijk alle drie doorgegaan. Maar gezien het vormverlies bij Feyenoord en het vertrek van spelers bij Vitesse en Utrecht is dit geen verrassing.
0 0
jodenzoon
Als ik nou trainer was van Feijenoord he kocht ik het elftal van ajax en werd Feijenoord kampioen
0 0
Rasta
Wat is hier de toegevoegde waarde?
0 0
AFCA19
Losers juist in de EL moeten ze punten pakken.
0 0
mickey2602
Op teletekst staat dat Feyenoord het lastig had met de lange bal van Krasnodar.En zelf doen ze niets anders!!
Toch hoop ik dat ze doorgaan,we hebben vorig seizoen gezien hoe die spelers dealen met 2,soms 3 wedstrijden per week.En wat punten kan Nederland er wel bij gebruiken na die wanvertoning van Utrecht en Vitesse.
0 0
Ajax_lover
3-0 was een betere uitslag geweest.
0 0
Robinjo1988
Ze hebben de stijgende lijn te pakken!
0 0
ajax2004
Ze waren toch in top vorm na afgelopen zondag, hahahaha
0 0
Odessa
Ja vorig jaar lachen dat Ajax het niet redde tegen Real Madrid en Dortmund. Kuban is natuurlijk minstens zo goed :-)
0 0