Opwaartse mars AZ gaat door na winst

SamVR, 25-01-2013 om 22:02, 1856 views, Ajax Showtime |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

AZ won afgelopen speelronde al knap van Vitesse en op vrijdagavond werd ook VVV Venlo aan de kant gezet. De Alkmaarders keren door de winst op VVV terug in het linkerrijtje. Adam Maher opende tegen VVV de score voor AZ, waarna Uche Nwofor de gelijkmaker binnen werkte. Via een penalty van Donny Gorter en goals van Jozy Altidore en Etienne Reijnen liep AZ vervolgens uit naar een 1-4 eindstand.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daneman
Ik gun dat Verbeek wel. Symphatieke coach. Symphatieke club
0 0
Jornnn
Na wat ze ons geflikt hebben in de beker? Maximaal genaaid door AZ.
0 0
Darkbird
Enige waar ik moe van wordt is dat Ajax onder de AZ supporters als vijand worden gezien, de zogenaamde harde kern van AZ bestaat uit gasten die jaar of 10 geleden nog vrolijk met een Ajax shirt rondliepen..... beetje triest vind ik dat. Maar als de club en coach mag ik zeker graag zien.
0 0
Mark <3 AFCA
Dito hier, is ook niet van zijn speelwijze afgeweken toen de resultaten een hele tijd tegenvielen. Dat toont karakter.
0 0
Ron75
Uit voetbal-oogpunt gezien, vind ik het wel mooi om te zien dat az nu eindelijk weer gaat winnen. Ze spelen gewoon goed en ze pakken nu de punten door zelf goed te spelen en niet zoals PSV en Twente vaak doen door afbraak voetbal met geluk hun wedstrijden te winnen.
0 0
Georginho
Dat AZ het goed doet weer nu kan in het voordeel werken van ons aller Ajax als ze dan punten kunnen afsnoepen van Pisvee en Twente. Zelf ook nog naar Alkmaar dacht ik.
0 0
AjaxKampioenn
Hahah om deze reactie moet ik wel lachen. Zoals je zelf zegt, we moeten er zelf ook nog heen!

Ps. Een reactie waar ik nu ook om kan lachen is degene die voor de winterstop zei dat AZ uit moest kijken dat ze niet in de nacompetitie belanden. Ze hebben vooral veel pech gehad en beginnen nu weer resultaten te halen. Ze spelen heel t seizoen al wel goed voetbal!
0 0