'15-jarig talentje verkiest PSV boven Ajax'

BvdPloeg, 21-05-2012 om 17:03, 17739 views, Soccernews |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Dani van der Moot verkast komend seizoen naar PSV. De 15-jarige aanvaller komt van AZ en verkoos een plek in Eindhoven boven een komst naar Ajax. Van der Mooi begint bij PSV in de B1. Bij PSV hebben ze volgens Soccernews een juweeltje aan de haak geslagen. Van der Mooi zou bekend staan als één van de grootste talenten van Nederland. De international van Oranje U -15 komt samen met Tristan Berghuis, eveneens vijftien jaar. Berghuis komt van Vitesse en koos voor PSV boven een avontuur in het buitenland bij onder meer Tottenham Hotspur of Chelsea.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxsupporter31
het zijn allemaal juweeltjes tot dat ze bij dat plasvee terecht komen daar breekt haast nooit iets door goede stap in zen carriere gemaakt chappo voor die jongen om zen toekomst naar de haaien telaten gaan
0 0
Forever Young
Dani van dr moot! begon bij Hellas Sport uit zaandam. Idd een juweeltje
0 0
Raiko
En dan klagen mensen dat Ajax overal talenten vandaan plukt, wat doet PSV nu dan? Verder is het raar dat je PSV boven Ajax verkiest, maar goed hij komt van AZ. Misschien dat zijn omgeving invloed heeft gehad, want de kaasboeren voelen zich zo groot.
0 0
jw1982
Zo jong en dan al helemaal verpest.
0 0
Jayden10
Leuk voor Driesje...eindelijk iemand van zijn lengte!!!
0 0
afc_red
Dus het is een matige speler die gek is in de kop en nooit het eerste zal halen.
En als hij voor Ajax had gekozen dan had het een top talent geweest met een goude toekomst?
Die Rood witte bril staat je goed.
0 0
Sualex
Het is een feit dat er bij PSV minder talenten doorbreken dan bij Ajax. En zeker spitsen breken zelden of nooit door bij PSV omdat ze die liever kopen.
0 0
SanderAFCA
De laatste doorgebroken spits uit de Ajax jeugd is Patrick Kluivert !
0 0
Sualex
En wie bij Psv dan? Bij Ajax zijn we weer terug bij de oude normen.
Dus de kans bij Ajax is iets groter denk ik.
0 0
IamLegend
Park, ronaldo. van nistelrooy!
0 0
Rho1980
Sinds wanneer was dat eigen jeugd?
0 0
Jst
En bij Ajax hebben al die spitsen uit de jeugd het zo verschrikkelijk goed gedaan. :') wat een gelul.
0 0
Sualex
Er breken veel meer aanvallers door bij Ajax dat is gewoon een feit.
Ik zeg niet dat ze het geweldig hebben gedaan. Maar ik denk dat je meer kans maakt bij Ajax. Zeker met de nieuwe ingeslagen richting.
0 0
ajaxminimax
Waarschijnlijk is de reden dat hij bij Ajax in de B2 zal komen en bij pisvlek in de B1, maar dan nog is hij hartstikke gek in de kop
0 0
Cello
Ik geloof dat er bij PSV een paar talenten uit die leeftijdscategorie zijn vertrokken. Eéntje daarvan, die Peeters, die in Eindhoven als hèt talent van die lichting werd gezien maakte de overstap naar Ajax een paar weken geleden.
Toen schreeuwde Marcel Brands dat ie wat erover gehoord had en dat het ongepast gedrag van Ajax was, vanwege de zgn. ongeschreven wetten dat topclubs niet taleneten van elkaar zouden overnemen, zonder dat daarover contact zou zijn.

Toen was Peeters in hun ogen hèt grootste talent en nu ze iemand binnen halen uit dezelfde leeftijdscategorie heet die ineens hèt talent van Nederland te zijn...... vermoeiend.

Het is iig voor deze jongen te hopen dat ie uiteindelijk, tegen de PSV wetten in, wel het eerste team haalt.... de geschiedenis en daarmee de vooruitzichten voorspellen niet veel goeds...
0 0
ajaxminimax
Heel goed gezegd
0 0
Num
Hij is pas 15. Misschien is die goed tegenover leeftijds genoten, maar als die bij PSV blijft, wordt die niet meer dan een redelijke voetballer die nooit zal uitkomen voor PSV 1.
0 0
Cello
Dat is vaker wel dan niet de realiteit.
0 0
Ajax1312
haha dit is wel écht nieuws. Jammer dat zijn talent vergooid wordt
0 0
david87
die zien we nooit meer..terug
0 0
Robinjo1988
Daar komt ie nog wel op terug..
0 0
ferrie
zo iemand noem ik geen talent maar een sukkel

0 0
tonny
ach ja het is gewoon kinderhandel aan het worden en de grote clubs in engeland zijn daar al mee begonnen en de fifa en uefa laten dat allemaal toe
0 0
Mark <3 AFCA
benieuwd of je dat ook zou vinden als ie voor Ajax had gekozen
0 0
tonny
ja ook
0 0
jtsmit
15 jaar en die twee gasten hebben nu hun leven al vergooid. R.I.P. boys.
Die zien we later weer terug bij de Graafschap o.i.d.
0 0
AFCAjappie
Zal er wel dicht in de buurt wonen, of zich eigen niet goed genoeg vinden voor Ajax en bang dat hij buiten de boot valt oid.

Van AZ naar PSV, wees er trots op haha
0 0
Meesmuijres
Die breekt er toch nooit door want ze kopen dan weer 'n Manolev/Marcelo/Hutchinson
0 0
AJAX1996
als je een goeie voetballer wil worden heb je ook wat hersens nodig en dat mist deze jongen zo te zien
0 0
godlike
PSV kijkt nu ook naar hoe Ajax de grote talenten weghaalt.. en terecht.. jong voor weinig is nog altijd de slimste manier.. kijk maar naar Fischer, Eriksen enz..

Hoop dat ook Ajax op deze voet doorgaat.. Wij hebben gelukkig al een aantal toptalenten van die leeftijd voor die positie maar hoe meer hoe groter de kans op een goede doorbraak van talent..
0 0
HeinJan
Zo doen de clubs het altijd al hoor. Maher is een uitzondering, die bleef liever bij AZ. Hij bleek dus over een goed stel hersens te beschikken. Dat het nu uitgebreid in het nieuws is, betekent niet dat het alleen van deze tijd is.

Sparta bijvoorbeeld: De broertjes Wijnaldum zijn door Feyenoord en AZ bij Sparta vandaag getrokken, Depay door PSV. Falkenburg, Viergever, Willems, Strootman en nu weer De Roon zijn ook vertrokken. Oftewel, als alle talenten van Sparta die nu nog in de eredivisie voetballen, terug gaan, doet Sparta mee om de plaatsen voor Europa. Dit is natuurlijk allemaal fantaseren, en als-als-als denken, maar het gaat om het bijvoorbeeld dat dit van alle tijden is en elke club zich er schuldig aan maakt.

Het gaat om het karakter van de persoon zelf, het geeft namelijk zeker wat aan als jij bij een club blijft. Alleen zeg nou eerlijk: Als jij bij AZ voetbalt en Ajax wil je contracten, dan zou je geen nee zeggen, ook al heb je bij AZ uitzicht op een basisplaats.
0 0
PietBon
Tja wat moeten we met dat nieuws. Het zal andersom ook wel eens gebeuren.. Het leven is vaak een kwestie van keuzes maken. De tijd zal het leren of hierbij de juiste keuzes zijn gemaakt.
0 0
AFCA-CBS!
Naja zeg ! Wat een neukfout!
0 0
IamLegend
En nu hoor je az en andere clubs niet over het gedrag van psv... talentendief!!!
0 0
hooper
vraag me af of we nog veel van dit gloeilampje gaan horen in de toekomst ,denk eerder dat ie als een nachtkaars uit gaat en de kAZenbaas Verbeek zal als gebruikelijk iemand hier over afBRAND(s)en
0 0
jtsmit
15 jaar en die twee gasten hebben nu hun leven al vergooid. R.I.P. boys.
Die zien we later weer terug bij de Graafschap o.i.d.
0 0
Vakkie125
Goede keus. Want PSV speelt immers met het meeste eigen jeugd in het eerste. Ik vraag me af, waarom?
0 0
robert R.
Nou Brands nou ook niet meer zeuren als wij er weer 1 ergens op halen.
0 0