Van Veldhoven: 'Geflatteerd'

BvdPloeg, 04-03-2012 om 18:09, 2769 views, Eredivisie Live |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Harm van Veldhoven speelde vandaag met de middelen die hij had en zag dat zijn ploeg simpelweg tekort kwam. Ietwat geflatteerd, maar wel terecht volgens de coach. 'Ze hebben hard moeten werken om de overwinning naar hun kant te trekken. De wedstrijd duurt negentig minuten, het kost veel kracht en dan moet je een beetje geluk hebben.'

'Ajax was net iets te sterk. De uitslag is geflatteerd, ik had liever met 2-1 verloren.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Figo
Respect voor die 20 meegereisde supporters dat ze tot het eind bleven zitten. Misschien waren het wel Ajax-supporters. Want voor het spel van Roda zullen ze zich wel dood hebben geschaamd. Wat een armetierige spelopvatting. Zelfs tegen dit matige Ajax durfden ze helemaal niets.
0 0
OKP-AFCA
Opdonderen met je schijt opstelling en instelling, wat haat ik dit soort voetbal! Je zou het niet eens voetbal mogen noemen.

Ik ben blij dat Ajax altijd van het voetbal uitgaat, zelfs tegen Real Madrid en United. Dan ga je tenminste in het harnas ten onder, uiteindelijk net zo zuur maar je hebt er wel alles aan gedaan.

0 0
_DNNS
antivoetbal was het harmpje, door 1 fout hebben jullie gescoord, verder geen aanval gezien van roda
0 0
gusanito
Het enige geflatteerde aan de wedstrijd was de tegengoal. Het was een schiettent in de tweede helft (lichtelijk overdreven). 15 doelpogingen, 4 goals is redelijk normaal.
0 0
ambtenaar
Vooral dat doelpunt van jullie was geflatteerd.
0 0
geronimo
deze man moet je nooit serieus nemen.
0 0