Rutten genomineerd voor beste coach

afca4eva, 29-04-2011 om 12:15, 1024 views, Omroep Brabant |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De coaches betaald voetbal (CBV) hebben PSV-coach Fred Rutten genomineerd voor beste coach van het seizoen 2010-2011. De oefenmeester van de huidige nummer drie van de eredivisie concurreert met Michel Preud'homme (FC Twente), John van den Brom (ADO Den Haag), Harm van Veldhoven (Roda JC) en René Trost (MVV).

36 hoofdtrainers stemmen
De 36 hoofdtrainers van alle Nederlandse profclubs mogen hun stem uitbrengen. De winnaar van de Rinus Michels wordt op zaterdag 28 mei tijdens een bijeenkomst in het stadion van Willem II bekendgemaakt.

Meer extern
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A.F.C.A.0495
Denk dat john van den brom het wordt die heeft het beste gedaan van allemaal
0 0
unexist27
ja idd.
hij verdient et.
wat hij heeft bereikt met ado is knap.
fred rutte is een kneusje.
kan nog geen eens normaal praten de stakker
0 0
IamLegend
dit soort stukjes is voor mij onleesbaar
0 0
Flarkow
Kunt beter een nieuwe rubriek maken voor fred de coach die t meeste slist of het meeste spuugt tijdens het praten ofzo is wel een goeie hehe:D

off topic: Kijk onze luis ze daar dollen hehe ziekelijk !
0 0
Mokumboy
Belachelijk dat rutten genomineerd is en de Boer niet. rutten speelt met een in principe veel beter elftal zeer laf en presteert onder het kunnen van psv. De Boer doet et met een veel minder elftal veel beter en probeert ook nog mooi te spelen. Ik zeg niet dat de Boer het moet worden (ik vind Brom) maar de nominatie van rutte is echt te gek voor woorden. Hoezo anti Ajax?
0 0
AJAX 4 Life
Hahhahahaaaa :p
0 0
elpresidente
Lijkt me tussen Harm van Veldhoven en John van den Brom te gaan. Ligt eraan wie er 5e word.
0 0
robinisajax
whahahhahahahahahahahha

zowiezo vd brom of veld van harmhoven
0 0
pizzapunt
Grap van de dag.
0 0
Ajax4life
Persoonlijk vind ik dat van den Brom het knapste resultaat heeft behaald als trainer.. Met zijn ploeg, aanvallend en onbevangen voetbal spelen! In tegenstelling tot bijvoorbeeld Rutten, en over Adhd Preud´homme zal ik al helemaal niet beginnen..
0 0
MEGAFCA
?
0 0
gras
Hoe is het mogelijk...Ik keur de Rutten bashing van de snor absoluut niet goed en het zal me echt jeuken of een coach 'charisma' heeft - wat Rutten trouwens absoluut wel heeft, maar volgens deze criteria is Rutten een misser. Ik vind hem een goede coach door de organisatie die hij neerzet en het feit dat hij altijd van 4-3-3 uitgaat. Meestal domineert hij ook met PSV in de wedstrijden tegen Ajax en Twente, zowel uit als thuis. Maar hij is zo ontzettend behoudend en bangig...
0 0
WinstonWeed
Hahahahahahahahahahahahahahahaha..........
0 0