'Meer goals gemaakt dan Ajax'

sv, 24-04-2011 om 09:29, 966 views, NOS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De reactie van Roda-trainer Harm van Veldhoven na de 5-1 zege op NAC Breda. Roda heeft dankzij de zege nog een goede kans op de vierde plaats in de eredivisie.
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxwestland
Vorig jaar hadden wij de meeste doelpunten en ook geen kampioen. Nu hebben we ook meer doelpunten dan punten,maar hun staan op 1. Maar ik vind het wel een compliment, iedereen kijkt naar op tegen Ajax.
0 0
jorn-ajax
Roda jc doet het best aardig met name Mads Junker Anour Hadouir en Willem Janssen zijn ze een beetje afhankelijk van maar toch Ajax had miss toch Anour Hadouir moeten kopen maar die is al wel wat ouder miss is Ruud Vormer wel wat voor Ajax?
0 0
w86
Wat wil die gozer hier mee zeggen? Als Ajax vanmiddag 2-0 wint, hebben we ook 65 doelpunten. Wel zo makkelijk vergelijken als je ook hetzelfde aantal wedstrijden hebt gespeeld. Bovendien heeft Ajax de minste tegengoals, en Roda heeft er 18 meer tegen.
0 0
Sazzz
Doe normaal man. Die gast heeft gewoon gelijk. Hij bedoelt het als compliment naar zijn ploeg en die heeft de ploeg ook echt wel verdiend. Vorig jaar stonden ze op degraderen en moet je ze nu eens zien. Dat is toch gewoon knap?
0 0
w86
Ik wil ook helemaal niet ontkennen dat het knap is, ik vind dat hij uitstekend werk levert. Zeker gezien zijn start, waarin hij bij onder andere VI erg belachelijk gemaakt werd.

Alleen deze vergelijking gaat gewoon mank. Kijk nu naar de ranglijst, en ze hebben niet meer gescoord. Bovendien vraag ik me af, waar het doel vandaan komt om meer dan Ajax te scoren.
0 0
elpresidente
Gozer doe niet zo gestrest, hij wil er gewoon mee aangeven dat Roda een geweldig seizoen draait.

Waar die helemaal gelijk in heeft.
0 0
robtjeajax
en de stand op de ranglijst!
DAT IS AAN HET EIND VAN DE DAG( SEIZOEN)
het belangrijkste
0 0
Vinc-ajacied
Hoezo Ajax en geen FC Twente, Ajax is niet de landskampioen hoor? Dat bewijst maar weer eens dat iedereen tegen ons op kijkt.
0 0
masterrr
Knap. Roda heeft een sterk team.
0 0