Van Persie scoort voor Arsenal

komdeurtje, 03-05-2010 om 21:59, 936 views, ANP / Nu Sport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Robin van Persie heeft maandagavond gescoord voor Arsenal. Het was niet voldoende voor de club uit Londen. De nummer drie van de Premier League, kansloos in de strijd om de titel, ging bij Blackburn onderuit (2-1).

Van Persie, na een zware enkelblessure sinds kort weer in actie, zorgde al na dertien minuten voor de openingstreffer. Door doelpunten van David Dunn en Christopher Samba trok de thuisclub echter toch nog de winst naar zich toe. Van Persie speelde de hele wedstrijd.

Voor Van Persie was het zijn eerste treffer sinds 31 oktober 2009. Eind vorig jaar raakte hij bij een interland van Oranje in Italië geblesseerd. Het duurde ongeveer vijf maanden voor hij hersteld was.

Arsenal had zich bij een zege kunnen verzekeren van de derde plaats en de kwalificatie voor de Champions League. Nu kan Tottenham Hotspur de club nog bedreigen.
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
CheckYoSelf
Leuk dat hij gescoord heeft we kunnen hem straks goed gebruiken op het W.K. ik weet zeker dat hij zal uitblinken heeft 4 a 5 maanden buitenspel gestaan en is nu topfit en kan een voordeel voor onze oranje zijn.
0 0
Counter
Het is toch te hopen dat die Van Persie nooit bij Feyenoord gaat spelen. Of pas op zn 35e. Wat een super speler.
0 0
Sazzz
Hij wou toch terug naar Excelsior? Daar zn carrière afsluiten
0 0
KevcooAFCA
Ik zie liever van Persie in de spits
Met daarachter VdV, Sneijder en Robben
0 0
wieringen
zie liever hem op rechts dan kuyt en dan robben op links en huntelaar in de spits
0 0
Sazzz
Nee Robben rechts, Babel/Elia links, Persie in de spits, Sneijder daarachter en Kuijt gewoon waar ie thuishoort...op de bank!
0 0
Sazzz
Mooi hij komt er weer aan!!
0 0