Van Dijk hakt knoop door

waka4life, 12-04-2010 om 15:03, 1054 views, voetbalzone.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Rob van Dijk blijft nog een jaar bij Feyenoord. De 41-jarige doelman heeft zijn deze zomer aflopende contract met een seizoen verlengd, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers maken nog geen melding van de contractverlenging.

Van Dijk kon al eerder zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis, maar twijfelde of hij nog een jaar door zou gaan. De ervaren sluitpost wilde alleen doorgaan mits hij een serieuze kans maakte op een basisplaats. Dit seizoen moest de routinier de concurrentie aangaan met Erwin Mulder en de Braziliaan Darley.

Door divers blessureleed stonden de drie doelmannen regelmatig in het doel van de Kuipbewoners. Van Dijk zelf keepte tot dusver 24 duels en staat door een blessure aan zijn lies aan de kant. De kans is groot dat Feyenoord ervoor kiest om Mulder of de jonge Griekse doelman Kostas Lamprou volgend seizoen te verhuren.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waka4life
En maar denken dat jullie ''echte'' ajaxsupporters zijn.. haha zo kansloos zijn jullie
0 0
Stuyvesant
De volgende alias van ThomHermsen????

O ja, niet te lang onder jouw kakkerlakkendekbed blijven janken als jouw club op 25-4 finaal is ingemaakt!

IP-ban s.v.p.
0 0
Realisme
Doe niet zo onwijs triest joh.
Een IP-ban omdat hij een bericht plaatst dat in verband staat met een rivaal bij nota bene "overige voetbalnieuws"?
Zijn jullie dezelfde supporters die Feyenoord zo erg haten dat je wil dat ze in de Europa League in de eerste ronde eruit vliegen? Ik durf ook te wedden dat jullie die trieste actie van "AFCA" helemaal geweldig vinden. Rivaliteit is prima, maar je kan ook te ver gaan.

Ik was persoonlijk verbaasd dat Rob na zijn lange carrière als prof toch heeft besloten om er, op zijn 41ste, er toch nog een jaar aan toe te voegen. Momenteel is hij de oudste keeper die we ooit in de Eredivisie hebben zien rondlopen. Goed voor die jongen!

P.S: Ik ben wel degelijk Ajacied. Mensen die beweren dat, vanwege deze reactie, ik dat niet ben missen een paar hersencellen. Jullie kunnen Feyenoord alleen associëren met "Fout" en "Slecht" en een ieder die geen kwaad woord over Feyenoord zeggen die zijn daardoor automatisch verkeerd, nietwaar?
0 0
ZlatanAjax
Sluit ik me helemaal bij aan!!
0 0
waka4life
hehe, eindelijk mensen die gewoon helder kunnen denken over andere clubs. Al die kleine jongens hier vinden zich grote ajax supporters, daarom is het stoer om andere clubs af te zeiken. respect
0 0
pde100
lekker bezig waka4life. flikker op naar 010 :)
0 0
waka4life
Ik zet dit er alleen maar op om te kijken hoe jullie mongolen altijd kunnen reageren op zulke berichten.. jullie zijn zo dom..
0 0
RoodWit
Een beetje kinderachtig, vind je niet?
0 0
Randy428
Ik hoop dat je snel een ban aan je broek heb hangen.
0 0
Lange
haha triest mannetje, niemand zit hier op te wachten dus kom nou niet wijs doen
0 0
Lange
lekker boeiend, flikker toch op met nutteloze info over 010
0 0
Markajaxfan
Dit heeft niks met AJAX te maken.
0 0
fanforlife
rot is op met dit nieuws joh!
0 0
MPeters666
Nou en
0 0