Benitez eist prestaties Ryan Babel

Ajaxden, 22-08-2009 om 12:23, 885 views, The Guardian |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voor Ryan Babel wordt zijn derde seizoen in dienst van Liverpool het seizoen van de waarheid. Trainer Rafael Benítez eist prestaties van de aanvaller, die op hem een hele goede indruk achterliet tijdens de voorbereiding.'Hij heeft het in de voorbereiding erg goed gedaan en ook tegen Engeland speelde hij goed', zegt Benítez in gesprek met The Guardian. 'Dat is ook de reden dat hij in de basis stond tegen Tottenham, maar toen speelde het team niet goed'.'Ik heb er vertrouwen in dat hij ons iets extra\'s kan geven, dat weet hij', vervolgt de coach zijn verhaal in de Engelse krant. 'Vanaf de eerste training van dit seizoen zag ik dat hij meer vertrouwen heeft en dat hij dingen probeert. Hij heeft zestig wedstrijden dit seizoen om zich te bewijzen en te laten zien dat hij over de juiste mentaliteit beschikt'.De oefenmeester weet dat Babel speelminuten nodig heeft, maar die kan hij de jongeling niet garanderen. 'Ryan weet dat hij op een hoger niveau moet presteren. Misschien dat hij in het begin moest wennen aan de manier van spelen, maar nu moet hij constanter zijn. Het probleem is dat je wedstrijden nodig hebt om constant te kunnen presteren, maar die kun je een speler nooit garanderen bij een topclub'.


  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
swag
moet je hem er wel in zetten he
0 0
AFCA19
haha tegen engeland speelde hij helemaal niet goed, babel is gewoon te vroeg weggegaan maar aan de andere kant zonder dat babel niet was weggegaan hadden wij geen suarez een zeegelaar komt er nu toch aan. maar babel is geen schim meer van wat hij was bij ajax, de meeste van zn passeeracties lukken niet, als hij de achterlijn wilt halen word het meestal een doelptrap of hoekschop maar hij heeft sinds zn komst daar heel weinig minuten gemaakt en bij ajax speelde hij iedere week en ook in oranje scoorde hij regelmatig.
0 0
elpresidente
Jij overdrijft wel heel erg hij heeft in 2 jaar 57 duels gespeeld voor liverpool.edit; Sterker nog dat waren alleen premier league duels in totaal heeft hij 89 wedstrijden gespeeld bij Liverpool. veelal als invaller maar toch niet onnozel lijkt me.
0 0
AFCA19
als invaller...lijkt me toch genoeg gezegd, hij is te vroeg gegaan en nu is het een matige voetballer. vergeet niet dat hij bij ajax is uitgegroeid tot een volwaardig a international en bij liverpool is gedegradeerd tot invaller
0 0
elpresidente
Omdat Robben geblesseerd was ja. Hij is echt niet minder geworden in Engeland.Hij moet wel meer spelen vooral hele wedstrijden, nu moet hij doorbreken in Liverpool als Basis speler. Dan hebben we 2 snelle gevaarlijke flanken in Oranje. Dat is bijna niet te verdedigen.
0 0
AFCA19
dat zijn toch alleen maar praatjes, wanneer heb je babel voor het laatst de sterren van de hemel zien spelen? hoevaak kwam vorig seizoen liverpool op de nos, vaak toch maar nooit zagen we babel, hij is alleen maar slechter geworden bij liverpool en kuijt alleen maar beter. babel had nooit zo vroeg moeten gaan nu is hij gestopt in zn ontwikkeling en over een paar jaar zal zelfs zeegelaar beter zijn dan babel.
0 0
elpresidente
Hopen dat Babel doorbreekt bij Liverpool. De jongen barst van het talent met zijn kracht en snelheid is het een gevaarlijk wapen voor elk team. Maar dan moet hij wel constant presteren zoals Benitez zegt.Toch wel een voorbeeld dat die jonge jongens beter wat langer kunnen blijven bij een club waar ze zeker zijn van speel minuten.
0 0
Shipoopi2010
Tja toch maar jaartje verhuren aan Ajax?:D
0 0