Jans wil weer stunten: 'Hoeven geen angst te hebben'

BartVeenstra, 13-01-2021 om 14:30, 2136 views, FC Twente |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ron Jans hoopt donderdagavond opnieuw te verrassen tegen Ajax. Eerder dit seizoen wist de oefenmeester met FC Twente met 1-2 te winnen op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Jans weet dat Ajax met revanchegevoelens afreist naar Enschede. 'Maar ik denk dat ze ook respect voor ons hebben gekregen', zegt hij.

'Niet alleen door dat duel, maar ook door andere wedstrijden die we gespeeld hebben', vertelt Jans op de officiële website van FC Twente. 'Ajax speelde die wedstrijd tegen ons onder hun niveau, terwijl wij het heel goed deden. Zoals we die wedstrijd in de tweede helft speelden, dat zouden we ook graag morgen zien. Wij moeten van onze eigen principes uit gaan en heel veel energie brengen.'

FC Twente kwam in het afgelopen weekeinde sterk uit de winterstop. De ploeg van Jans won bij FC Emmen met 1-4. 'Toen hebben we gezien dat de energie die in de laatste wedstrijd voor de winterstop ontbrak er weer helemaal was', is Jans van mening. 'Dat was een goede voorbode. Ajax is een van de topteams in Nederland, wanneer je als voetballer daartegen speelt ben je hartstikke gemotiveerd en gedreven. Wij hoeven geen enkele angst te hebben, we hoeven niet naar beneden te kijken. We willen dit vasthouden. Zonder angst er gewoon invliegen.'

Denk jij dat Haller twee of meer goals scoort tegen FC Twente? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Tot en met 13 januari: 40% korting en gratis bedrukking op thuis- en uitshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HarryHarHar
Nou Ajax, morgen fris en gemotiveerd aan de wedstijd beginnen tegen Twente, dan kan je hele goede zaken doen...
0 0
Peteronline
Ach weet je...ik mag die Jans best wel, maar moet het niet te gek maken tegen ons ajax
0 0
mickey2602
Er is ieder jaar een club in de competitie die verrast. Vorig jaar was dat WillemII,nu is dat in mijn ogen Twente. Alhoewel Vitesse ook verrast dit seizoen. Begin van het seizoen zeiden er hier meerdere dat Vitesse dat niet zou volhouden maar voor nu doen ze gewoon goed mee. En Twente idem dito al hebben die wel wat meer puntverlies.
0 0
31xAjax
Jans is taktisch slimmer dan ten Hag maar als Ajax met de juiste instelling begint mogen we niet afhankelijk worden van de grillen van ten Hag.....
2 -1
Web
Dat is toch die trainer die vind dat Thomas klaar was voor Real Madrid
2 -2
ricky10
0-4 en door
1 0
Tinus
Zou leuk zijn hoor, maar 0-4 is echt nergens op gebaseerd.
0 -1
036AFCA97
Ff die Oosterwolde in de gaten houden morgen
1 0
jarenfan
Heeft weer alles met motivatie en instelling te maken.
1 0
RuffRhythim
Als ze het goddomme weer flikken om zo de wedstrijd te benaderen als ze de thuiswedstrijd deden....
1 0
Meerkoet
Vergeet niet dat twente veel huurlingen heeft die zich willen bewijzen.
We zullen korte metten moeten maken.
Slap beginnen zal resulteren in puntverlies.
2 0
Thaschja
Als ze zo voetballen als 2 helft tegen psv , zie ik weinig problemen.
1 0
Ajacied33
Wordt een vrij eenvoudige avond, ik verwacht 1-3
1 -1
Ansjo
Zolang ze bij Ajax maar niet gaan denken dat het allemaal wel vanzelf gaat want de ploeg blijft verdedigend zwak. Blind is verdedigend niet zo goed. Schuurs laat nog veels te veel steken vallen. Nico blijft een beetje aanmodderen en is lang niet zo veel bezig met verdedigen als hij met aanvallen bezig is. Mazraoui speelt natuurlijk wel uitstekend als rechtsback maar is geen verdediger van nature. Dan heb je 4 verdedigers op rij waarvan er geen 1 specialist is op verdedigend gebied.

Aanvallend natuurlijk wel gewoon goed en de beste van de Eredivisie. Gravenberch, Anthony, Tadic allemaal in vorm. Kudus weer op de weg terug. Eindelijk een echte spits met Haller.

Mijn zorgenkindjes blijven Schuurs en Klaassen. Schuurs zal denk ik altijd een halfzachte blijven. Opbouwend ok maar dat kan Blind al. Klaassen is ver terug gevallen na zijn veelbelovende rentree. Ik snap die beentjes van Klaassen ook niet. Die lijken zo kort maar zijn niet kort. Volgens mij als je gewoon 2 mandekkers achterin zet en Blind op het middenveld in de Schöne rol dan ben je volgens mij het beste in balans en krijg je veel minder tegendoelpunten. Bonus is dat Blind meer de bal krijgt als een spelverdeler vanuit het middenveld met de punt naar achteren:

Tadic ----------Haller --------- Anthony
------Gravenberch - Klaassen
------------------- Blind
Nico - Martinez - Timber - Mazraoui
2 -2
goajaxgo
Dit vind ik zeker geen slechte optie. Martinez wordt alleen nooit opgesteld door Ten Hag.
0 0
mgtow
2 hattrickjes van Haller. :-)
1 0
thepower1990
Als Ajax nou voor de verandering eens fatsoenlijk begint en de zaak niet gaat onderschatten zoals in December zie ik het wel goed komen. Aan de andere kant, met onze verdediging tegen de voorhoede van Twente kan je ook alweer 1 of 2 tegendoelpunten incalculeren dus we zullen er sowieso meerdere moeten maken om tot winst te komen. De tijd dat je bij Ajax nog rustig een clean sheet kon binnenhalen is even niet meer, wordt weer belangrijk dat de voorhoede gaat leveren.
0 0
Koningtoto
Ajax zal Twente niet nog een keer onderschatten.
1 0
goajaxgo
Vorig seizoen ook rustig zowel uit als thuis van Willem 2 verloren.
0 -1
thepower1990
Volgens mij hebben we vorig seizoen alleen thuis gespeeld tegen Willem 2 en idd verloren. De uitwedstrijd is nooit meer gespeeld.
2 0
ajaxrulesz
vrerwacht niks andders dan een dikke winst voor ajax. helemaal na die zepert eerder dit jaar. Ik schat de kans 0,000,000,0001 procent dat twente hier met de winst van doorgaat of een gelijkspel gaat halen, helemaal na de woorden van promes op 12 januari,.
0 0
goajaxgo
Al je spaargeld plus tweede hypotheek al ingezet bij Unibet?
0 0
ajaxrulesz
Spaargeld wil er ook nog wel op wedden hor geen probleem is toch niet meer dan enkele duizenden euros door langdurige werkloze loser als ik ik ben.
0 0
ajaxxcied4life
Laten we eerlijk zijn, afgaande op de laatste editie snap ik dat het vertrouwen bij hen groot is. Als Ajax weer eens denkt dat ze zich er met een jantje van Leije vanaf kunnen brengen, dan kan dit wederom uitlopen op een fiasco.
0 0