FC Twente zonder aanvoerder Brama tegen Ajax

BartVeenstra, 13-01-2021 om 14:15, 3089 views, Tubantia |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

FC Twente moet het donderdagavond in de kraker tegen Ajax doen zonder aanvoerder Wout Brama. De middenvelder is niet op tijd fit voor het duel met Ajax en wordt klaargestoomd voor de wedstrijd tegen FC Groningen in het weekeinde, zo meldt Tubantia.

'En anders is hij de week erop (thuis tegen VVV-Venlo, red.) weer van de partij', vertelt trainer Ron Jans. De oefenmeester van FC Twente wil nog niet zeggen hoe hij gaat spelen tegen Ajax. Wel is het de verwachting dat Ajax-huurling Danilo Pereira terugkeert in de basis. Na zijn familiebezoek in Brazilië in de winterstop begon Danilo afgelopen zaterdag tegen FC Emmen op de bank. De aanvaller trainde in aanloop naar die wedstrijd slechts twee keer mee.

Het duel tussen FC Twente en Ajax begint donderdagavond om 20.00 uur. FC Twente staat op dit moment vijfde, terwijl Ajax nog altijd de koploper is. Vitesse is echter gelijk in punten gekomen, terwijl PSV - bij een zege op AZ - woensdagavond al (tijdelijk) de koploper kan zijn. 

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij FC Twente? Zet dan in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCACBS410
Jammer, die man kan er geen kloten meer van
0 0
glob
Zijn we bang voor Pereira, Menig en Cerny?
0 0
thepower1990
Nou bang is een groot woord maar als je bedoelt of 1 van hen gaat scoren tegen onze kwetsbare verdediging? Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ja. De voorhoede zal weer moeten leveren als we niet weer een misstap willen maken.
1 -1
WantAmsterdam
Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dan toch erg hoog, we hebben ook vaak genoeg de nul gehouden.
0 0
thepower1990
Nou we kregen er zelfs tegen een belachelijk slecht Ado 2 tegen in 1 helft dus nee ik ben niet zo optimistisch dat we nu ineens als een huis zullen staan achterin.
1 -1
WantAmsterdam
Om duidelijk te zijn, onze defensie is onzeker en ik zou het liefst nog een aankoop op Cv zien, maar we spelen nog steeds tegen Twente, niet bayern. Als we scherp zijn zullen ze niet veel kansen krijgen. Danilo is geen lewandowski en Cerny geen gnabry. We zullen zien.
0 0
thepower1990
Oh ik heb ook zeker goeie hoop dat we gewoon winnen hoor alleen niet zo zeker dat dit zonder tegendoelpunt zal gebeuren. Laten we hopen dat ze geleerd hebben van de thuiswedstrijd, scherp beginnen dan moeten er gewoon 3 punten op het bord.
1 0
WantAmsterdam
Ik,ben er ook niet zeker van, verre van zeker, maar de kans dat of cerny of Danilo of menig scoort schat ik zeker niet op bijna 100 procent, eerder 50 procent, wat natuurlijk ook te hoog is voor Ajax.
0 0
Noxin
Schuurs en Blind misschien wel.
0 0