'Zoon van Kluivert is geen extra druk voor mij'

NickOoms, 13-01-2021 om 12:20, 1856 views, Leipziger Volkszeitung |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Justin Kluivert vindt zelf dat hij geen extra druk ervaart in zijn carrière als de zoon van Patrick, zo vertelt de voormalig Ajacied tegenover de Leizpiger Volkszeitung. De aanvaller wil zich dan ook niet bewijzen dat hij beter is dan zijn vader. 

De 21-jarige Kluivert wordt dit seizoen door AS Roma uitgeleend aan RassenBallsport Leipzig. De international heeft bij de Duitse club tot op heden twaalf wedstrijden gespeeld, waarvan zes wedstrijden in de Bundesliga en evenveel duels in de Champions League. In beide competities wist Kluivert tot op heden één keer te scoren. 

De voormalig Ajacied heeft op dit moment geen vaste basisplaats bij Leipzig, maar heeft het desondanks naar zijn zin. Dat zijn vader Patrick een tot op heden betere carrière heeft dan Kluivert zelf, zorgt niet voor een extra druk in zijn voetbalcarrière. 'Voor mij persoonlijk is er geen extra druk, omdat ik niet wanhopig probeer te bewijzen dat ik beter ben dan mijn vader. Mijn vader weet wat mij bezighoudt. Het is alsof hij zijn eigen carrière in mij ziet. Als ik iets niet goed doe, zegt hij dat ook tegen mij. Dan geeft hij me tips over wat ik anders en beter moet doen.'

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij FC Twente? Zet dan in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
El_toca_pelotas
Gewoon een gemiddelde speler die dankzij zijn achternaam bij clubs binnenkomt maar later nergens een basisplaats verdient. Maar hij wordt goed betaald dus heeft het naar zijn zin.
0 0
echteajacied
Lekker boeiend wat Justin Kluivert allemaal zegt en doet. Is geen ajacied meer en betwijfel of ie er ooit 1 is geweest. Heeft ook alleen maar keuzes voor zijn portemonnee gemaakt.
0 0
Hollister
Ons wekelijkse stukje van onze persona non grata, de droeftoeter.....
2 0
Joseph
Die extra druk komt van de golddiger die zo snel mogelijk centen wilde zien.
2 0