Vitesse wint en komt in punten gelijk met Ajax

JesseTH, 12-01-2021 om 22:50, 10000 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Vitesse is dinsdag door te winnen van FC Utrecht in punten gelijk gekomen met koploper Ajax. Wel hebben de Amsterdammers nog een wedstrijd tegoed, donderdag uit tegen FC Twente. Later op de avond ging FC Emmen op bezoek bij Heracles Almelo, maar daar bleek het kansloos.

FT | Vitesse - FC Utrecht (1-0)


Opstelling Vitesse:

Pasveer; Dasa, Doekhi, Bazoer, Rasmussen, Wittek; Bero, Tannane, Bruns; Darfalou, Openda.

Opstelling FC Utrecht:

Oelschläger; Van der Maarel, Janssen, Benamar, Warmerdam; Van Overeem, Maher, Gustafson; Kerk, Van de Streek, Mahi.

Doelpunten:

1-0 Danilho Doekhi (26')

FT | Heracles Almelo - FC Emmen (4-0)


Opstelling Heracles Almelo:

Blaswich; Breukers, Pröpper, Knoester, Quagliata; Kiomourtzoglou, Vloet, De la Torre; Van der Water, Bakis, Burgzorg.

Opstelling FC Emmen:

Telgenkamp; Bijl, Araujo, Van Rhijn, Cavlan; Veendorp, Peña, Bernadou; Kolar, De Leeuw, Jansen.

Doelpunten:

1-0 Sinan Bakis (26')
2-0 Sinan Bakis (44')
3-0 Sinan Bakis (64')
4-0 Rai Vloet (87')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Vitesse is een grotere concurrent dan Feijenoord of die calimero's uit Eindhoven...
0 0
Ajacied33
Nee joh, Vitesse is geen bijzondere ploeg. Over 2 a 3 weken begint het afhaken. Psvau is de enige concurrent
0 0
DeKenner
Het lijkt erop dat die Sinan geen Back is?
3 0
jollie18
Ajax nog een stap verwijderd van akkoord met Schone. Hopelijk is dit waar
5 -2
Bramzel
Bron?
3 0
jutter
Heel armoedig nivo met een stortvloed aan balverlies aan beide kanten. Typisch nivo ED, dus kwalitatiefarm voetbal. Die Kerk krijg je bijna medelijden mee met zijn gestuntel, en van Seumeren beseft dat hij onderhand meer moet gaan kijken naar het rechterrijtje, daar zal hij meer over dromen met het nodige angstzweet, blijft een zielige bedoening daar waar men de realiteit al een hele tijd geleden uit het oog is verloren! En Vitesse?, niks bijzonders, en al helemaal geen ploeg waar je je druk om moet gaan maken.
0 -1
Thaschja
Utrecht geeft tegen ajax 120 procent ,en tegen de rest 60 procent. wat een prutsers.
3 -1
Ajaxbest
Wat een gore calimeros zijn het bij Utrecht
4 0
Ajaxbest
Wat is Utrecht slecht
5 0
Ajaxbest
Wat een kutjes bij utrecht zeg, allemaal mongooltjes
6 -2
Kingoffdatoilet
Utrecht kan ook helemaal niks als ze niet tegen Ajax spelen. Vitesse is het Getafe van Nederland. Alleen maar verdedigen en bij elke botsing doen alsof je dood gaat.
4 0
JBM
Gek hoor, dat Vitesse kan met een beetje geluk hier en daar binnen 3 wedstrijden los staan.
Toch knap met een bij elkaar geraapt elftal.
9 -2
Juichtoon
Die Duitse trainer is een om in de gaten te houden.
0 0
de-Ajacied
Vitesse spoelt wel het meest laffe voetbal van Nederland. Vijf man in de verdediging die vooral achterin blijven tege 2 spitsen van Utrecht
Lekker makkelijk voor Bazoer
4 -3
ajaciedje90
Mogelijkheid tot een counter van Utrecht. Poging 1 voor een steekpass, mislukt, maar gelukkig komt de bal bij speler 2, wederom mis, bal komt gelukkig bij speler 3 en weer mis... mijn hemel HAHA dan kan je er echt helemaal niks van.
1 -1
louis60
Hoeveel zou die Kerk wegen? Au!
0 -1
Hobbemastraat
Vitesse zou dit seizoen zomaar eens de lachende derde kunnen worden. Clubs als Utrecht, Twente e.d. spelen niet zo fel tegen vitesse als tegen Ajax. Dat kan ze wel eens veel punten opleveren en Ajax kosten.
2 -2
Engeltje
Precies, geen Europese wedstrijden, minder internationals en geen druk en wanneer spelen wij weer tegen Fietstas, juist
2 0
ajaciedje90
Tannane heeft wel een lage pijngrens he? wat een aansteller.
2 -1
Spectre
Ze kunnen zich ook echt maar 2x in een seizoen opladen om 120% te geven he
7 -1
JBM
Wij doen niet anders hoor. Alleen Psv en Feyenoord volle bak, verder alles op 80%.
Is niet voor niks dat feyenoord met een bagger elftal 3 pt achter staat.
3 0
Bennyben
Hahaha Utrecht wat een losers
5 -1
Ajaxbest
Wat een kk club utrecht, tegen ajax volle bak. Nu slappe hap
6 -3
Oeroeboeroe
Vind je jezelf nou stoer als 14-jarige en dan zulke dingen schrijven? Het is lange weg naar volwassenheid.
0 -2
mgtow
Ja ja ze gingen de top 3 aanvallen die lui uit Utreg..... Juist ja...
3 -1
Sunny
Ik zie in 10 min. tijd Tannane weer z'n grote klasse etaleren met een vrije trap, subtiele passing en individuele acties. Deze man is echt heel goed op meerdere onderdelen. Ik ben bekend met de nadelen van zijn passionele karakter maar dat hoort bij hem net zoals Antony vals kan zijn maar we worden uiteindelijk allemaal ouder en wijzer toch. Als je nou een echt goede speler die ook internationaal direct meekan voor een (naar ik aanneem) betaalbare prijs wil halen... Tannane it is
1 -13
Amp
Op basis van wat kan tannane internationaal direct mee? En je gaat toch zeker niet het zogrnaamde passionele karakter van antony die 19 of 20 is vergelijken met het passionele karakter van een tannane die al veel langer meeloopt en heeft laten zien niks ervan te leren
1 -1
Adam24
Als het voor een zacht prijsje kan, dan kun het proberen. Vitesse is wel een speeltuin vergeleken met Ajax en zo speelt hij ook. Hij is veel te zelfzuchtig, loopt overal op het veld, helemaal geen combinatiespeler en als die combineert dan moet het met een hakje, of met stiffie of met wat dan ook.
2 -1
Hollister
Als je dat programma van Vitesse de komende 6 wedstrijden ziet dan maken ze werkelijk een hele goede kans om de lachende 3e te worden en eind febr gewoon bovenaan staan. verwacht niet dat ze even kampioen worden, maar die gaan wel zeker verrassen dit seizoen.
4 -1
Hobbemastraat
Het kampioenschap is niet eens onrealistisch
1 0
mgtow
Drie keer raden welke wereldkampioen voorlopig aan de kant staan.... WAHAH
2 -1
AlexIbarra
Ik moet die gast die graag doordraaft over het competitieprogramma (volgens mij heet hij Juichtoon) toch een beetje gelijk geven.

Als je de Klassieker beschouwt als een Speciale Topwedstrijd dan is het toch raar dat wij na Psv op donderdagavond naar Twente-uit moeten, terwijl Fey na Sparta op woensdag thuis tegen PEC mag aantreden.
Lijkt me iig niet in ons voordeel, al moet je nog steeds ruim winnen.

Aan de andere kant hoop ik dat we nog veel donderdag-zondag moeten spelen dit seizoen, we kunnen er dus maar beter aan wennen.
3 -3
Adam24
Ik vind dit altijd een kwestie van door de supportersbril kijken. Je ziet altijd de nadelen die je krijgt maar nooit de voordelen. Het is voor Feyenoord prettig dat ze de topmaand beginnen met 2 op papier makkelijke wedstrijden. Terwijl PSV en Ajax een lastiger programma hebben. Dat geeft ze de mogelijkheid om weer aan te schuiven en de druk erop te leggen. Anderzijds kunnen zij weer meer topwedstrijden achterelkaar verwachten en heeft PSV weer een lastiger begin dan Ajax.
1 -1
ACB
Als je nu per ongeluk Neres Kudus Traore Kjh Brobbey en ook nog bijv Tadic deze week niet had gehad met 3 moeilijke wds was toch wel vervelend geweest. Psv Twente en Fnoord met een dag minder rust waarbij Fnoord thuis tegen Pec mag is niet echt voordelig. Dan ff uit naar Az voor de beker en kun je zomaar in 12 dagen behoorlijk veel op het spel zetten. Tis wel een raar programma maar Ajax komt er wel goed uit.
0 -1
AlexIbarra
Klopt, aan het eind vd rit zou het niet uit mogen maken.

Maar als je nou toch gaat lopen schuiven met de topwedstrijden en je wilt er 2 in 1 week plannen, doe daartussenin dan ff VVV of PEC of zo.
0 -1
Redrum
Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dit programma ja. Maar goed, het is al langer duidelijk dat de knvb er alles aan doet om de competitie zo spannend mogelijk te maken. Ze denken dat dit het aanzien van de competitie verbetert ofzo. Ze gaan hun zin wel krijgen vrees ik, want ik zie Ajax voorlopig geen grote voorsprong pakken. Het is op dit moment gewoon zaak om bovenaan te blijven en deze maand verder zonder kleerscheuren door te komen. Als wij na Twente uit, Feyenoord thuis en AZ uit nog steeds bovenaan staan dan ziet het er goed voor ons uit. Alleen hebben we dan nog steeds 3 lastige uitwedstrijden voor de boeg in het restant natuurlijk.
2 -1
AlexIbarra
Uiteindelijk zou het niet uit moeten maken, wel lijkt het erop dat Erik 'eigenwijs' is en zich niet blindstaart op deze week. Imo terecht.

Mazraoui, Kudus, Neres en misschien ook Haller worden dus rustig gebracht en gaan we ws niet 90 minuten zien donderdag. Klaiber, Labyad en Promes mogen ons nog even verblijden met hun skills. ;)
Misschien zelfs nog meer verrassingen.

Januari doorkomen als koploper en zonder nieuwe langdurige blessures zou top zijn. Daarna met een grote fitte groep op 3 fronten strijden.
0 -2