[Update] AZ bevestigt ontslag van trainer Slot

BartVeenstra, 05-12-2020 om 11:15, 12915 views, Algemeen Dagblad |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

AZ heeft trainer Arne Slot per direct op straat gezet, zo meldt het Algemeen Dagblad. De oefenmeester zit zondag, wanneer AZ het opneemt tegen FC Groningen, al niet meer op de bank bij de Alkmaarse club.

De clubleiding van AZ moet het besluit van het vertrek van Slot nog toelichten, maar het heeft er alles van weg dat de top van AZ 'zeer verbolgen' is dat de trainer in verregaande onderhandeling is met Feyenoord.

Naar verluidt zou de trainer de leiding van AZ niet op de hoogte hebben gebracht van de onderhandelingen met Feyenoord. De Rotterdammers hopen snel tot een officieel akkoord te komen met Slot. Bij Feyenoord neemt men na dit seizoen afscheid van Dick Advocaat.

Update - 11.15 uur (5 december 2020) - AZ bevestigt het ontslag van trainer Slot

AZ heeft het ontslag van trainer Arne Slot zaterdagochtend bevestigd. De club maakt het seizoen af met Pascal Jansen als hoofdtrainer. Robert Franssen schuift vanuit de jeugdopleiding door als assistent. 

Technisch directeur Max Huiberts legt op de website van AZ het ontslag van Slot uit. 'We hebben naar aanleiding van de eerdere berichtgeving gesproken met Arne. Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ. We willen Arne bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar, de successen die we met elkaar hebben behaald en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan.'

Verwacht jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Twente? Zet dan in en krijg 7,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Juichtoon
Opvallend is hoezeer de media Fnoord.nks verwijt. Fnoord benadert in het geniep de trainer van AZ. Maar geen kwaad woord over de Rotterdammers.
Als er een Ajax scout het rugnummer van een 15 jarige AZ speler noteert gaat er een klacht naar Zeist
0 0
vdhaas
Prachtig nieuws. Nu weten we dat we ons geen zorgen hoeven te maken dat Slot naar Ajax komt.
1 0
JanBiesbos
Slot is nog niet begonnen of heeft al in de gaten hoe de wespennest daar werkt , ik zou als slot ook de dikke vinger naar Feyenoord opsteken voor dat lekken.
1 0
PJSM
AZ - Feyenoord. Niet echt een stap vooruit. Goed van AZ dit.
0 -1
MortenOlsen
Oneens. Potentieel is die kakkerlakkenclub nog steeds veel groter dan AZ.
Kijk alleen maar even naar de aanhang in het land. Dat heeft gevolgen voor sponsors, voor merchandise, voor toekomstmogelijkheden, alles.
AZ is voorlopig nog gewoon de 4e club daarin. Wij 1, kakkies 2, lampies 3 en dan AZ pas.
1 0
OpaVerteld
Werken bij Feijenooit klinkt mij altijd in de oren als een taakstraf.....
2 -2
Bennyben
Triest om te zien hoe slot zijn carrière in het slot gooit van eerst ontslag van az naar ontslag van feyenooit. Hoe ambitieloos kan je zijn als slot zijnde dat je naar feyenooit wilt die gaat na feyenooit nooit meer ergens aan de bak komen.
1 -1
ajaxxcied4life
Maar het was toch de bedoeling dat na dit seizoen Dirk Kuyt hoofdtrainer zou worden van Feyenoord.
0 0
michel76
Hoe kun je iemand betichten en ontslaan met de reden om iets achter de rug van de club te doen terwijl Az zo'n 5/6 maanden geleden hetzelfde deed bij de knvb en Ajax door achter hun rug om naar de uefa te stappen.
3 0
3*stars*3
Er zit daar 1 engnek en dat is die Eenhoorn.
Zelfs een die hard kakkie.
4 0
mickey2602
Ik vraag me nu echt af wat Advocaat morgen op dit gedoe gaat antwoorden. Want er zal aan hem gevraagd worden hoe het nou zit.
Misschien gaat Slot ook wel een half jaar aan de hand van Advocaat bezig bij Feyenoord om dan hoofdtrainer te worden. Al denk ik dat niet,ik denk dat het goed mogelijk is dat Advocaat met de winterstop weggaat om zich dan te beraden op een baantje als bondscoach ergens. Want dat zei die Krabbendam gister ook,Advocaat zou geen clubtrainer meer worden maar een land coachen zag ie nog wel zitten.
0 0
MrPink
En hoe voelt dat nou, meneer Eenhoorn? Haha. Laat die Slot lekker als hij zijn carriere wil verneuken bij die kakkies. Geen geld niks daar.
3 0
3*stars*3
Heb je al gehoord dat Fey 1 jaar ongeslagen is???
Hahaha dat is het enige positieve, verder is die club in alles, meer dood dan levende
Het korte termijn denken, gaat een dodelijke k.o uitdelen.
En daar gaan investeerders, Arnesen en Slot niets aan veranderen, helemaal niets.
2 0
Ajax114
300 M euro komt eraan daar. Grote plannen om de top in Nederland aan te vallen.
0 0
mgtow
Ja hoor 300 miljoen. Voor het stadion ja. Met deze selectie in een groot modern stadion aanklooien is wel zonde hoor. :p
1 0
michel76
Hoe kun je iets aanvallen als je al jaren bij de top van Nederland schijnt te horen
1 0
3*stars*3
Goede en sympathieke trainer maar zelfs Klopp kan niets met Fey.
Apart dat hij daar wil instappen.
Az moet nog 1 overwinning boeken in Europa en dan gaan ze door, dan is het wel raar dat je de trainer voor zo’n belangrijke duel wegstuurt. Desnoods nog 1 week wachten.
1 0
Ajax114
Stoer hoor, dat provincieclubje uit Alkmaar denkt dat ze Real Madrid is :-). De straf voor deze actie krijgt AZ komende week. Die gaan de volgende ronde in de EL echt niet halen terwijl ze op weg waren naar een topprestatie.
0 -2
mickey2602
Feyenoord zit in dezelfde situatie,1 overwinning in Europa en ze zijn door. Met als verschil dat,op dit moment,Advocaat daar nog wel zit. Maar al dit gedoe zal daar ook wel doorspelen dus feitelijk voor beide clubs stom dat dit nu gebeurt. Had dan gewacht tot de winterstop.
0 0
Patje2011AJAX
Ten Hag naar AZ, dat is wel zijn niveau, kan hij in begin van het seizoen alleen maar fouten maken en domme opstellingen maken, de slechtste spelers van het team groot praten en als een tactisch onbenul spelers wisselen die niet gewisseld moeten worden.
2 -8
Ajax114
Hahahaha geweldig , precies zoals het is. Je zal wel 30 minnetjes krijgen.
1 -4
3*stars*3
Ten Hag heeft sowieso fouten gemaakt maar hij is over het algemeen een goede trainer.
Je verliest 2x tegen Liverpool door fouten.
En na komst van Klaassen, staat het gewoon goed.

En wie zou hem moeten opvolgen volgens jou?
5 0
Boer Gijs
Arne Slot
0 -1
TontoKarnaggel
Arnes en Arnesens plannetje is gelukt, slotje gratis naar feyenoord...
6 0
Robbie en de Kock
Arno Slet wordt ontslagen wegens niet professioneel gedrag en moet voor straf...naar Feyenoord.
5 -1
Tufono
Terecht ontslagen!
4 -3
stopperspil
AZ beter elftal en betere jeugdopleiding en minder salaris dan Feyenoord blijkbaar
0 0
Peteronline
Tja....als hij eerst met AZ had gesproken dat er interesse was van Fijeienoordt (hoe schrijf je zo iets :) )
was het waarschijnlijk geen probleem geweest
1 0
Ozymandias
Ik begrijp niet waarom Slot zelf naar Feyenoord zou willen. Hij heeft bij AZ de beschikking over een spelersgroep met meer kwaliteit en potentieel en een jeugdopleiding die goed functioneerd. Daarbij is de kans behoorlijk groot dat hij na dit of het volgende seizoen Ten Hag zou kunnen opvolgen als hoofdtrainer bij Ajax. Slot past namelijk perfect in het rijtje met Bosz en Ten Hag van type hoofdtrainer waar Overmars het in ziet zitten. Feyenoord lijkt me een stap achteruit op de korte termijn en twee stappen achteruit op de lange termijn.
3 -1
Van Reenen
Misschien laat hij in het contract met 010 een clausule opnemen dat als Ajax hem wil hebben hij kan overstappen zonder afkoopsom.
0 0
3*stars*3
Heel mooi beschreven.
Dacht ook dat hij de perfecte opvolger was van Ten Hag.
Dacht ook dat Fey zou gaan voor Fräser.
Maar die gaat dan waarschijnlijk naar Utrecht.
0 0
Ozymandias
Hij stond niet heel hoog op mijn lijstje van potentiele opvolgers maar ik denk dat hij bovenaan het lijstje van Overmars stond.
0 0
ajaxxcied4life
Nja, ik denk dus echt dat Feyenoord een algeheel plan heeft gepresenteerd dat hen terug naar de top moet brengen. Dus met een Feyenoord City, een centrale rol voor Dirk Kuyt, het modeniseren van de jeugdopleiding. Een nieuw complex hebben ze al en last but not least een zak geld waarmee die club de markt op kan. Kortom, een buslading aan perspectief dat hem denk ik is voorgeschoteld en ik denk dat menig coach het dan best ziet zitten om mede leiding te geven aan zo een project.
0 0
Ozymandias
Zelfs als dat Feyenoord lukt zal het jaren duren voordat hun infrastructuur en jeugdopleiding op het niveau van AZ zal komen. Feyenoord City zou pas in 2024 klaar zijn en door het Coronavirus vertragen de meeste dingen momenteel waardoor de kans groot is dat het nog langer zal duren.
0 0
Web
Zo naïef dit
Voetbal clubs gooien de trainers voor minst of geringst op straat
Nu gaat Slot onderhandelen met Feyenoord en gaan ze de correcte club uithangen
Hier gaan ze heel erg spijt van krijgen
De spelers lopen weg met Arne slot, en die gaan hem missen
2 -3
Van Reenen
Misschien gaan er wel enkele spelers mee met slot vanuit Alkmaar.
0 0
MichelAngelo66
Tja pure emotie dit. Slot wordt uiteraard benaderd met een vertrekkende Advocaat. Ik begrijp dat van Feijenoord. Of het netjes is? Het is de voetbalwereld. AZ hangt altijd de heilige boon uit, maar doet zelf ook de gekste dingen. Die Eenhoorn wil met zijn Amerikaanse honkbal achtergrond de harde professional uithangen, maar vergeet dat ie gewoon in Alkmaar vertoeft met een net niet club. neemt iedere andere club de maat, maar gaat wel als club op de 2de plaats amok lopen maken bij de UEFA voor een plek waar ze geen recht op hebben.

Amateur cluppie dat AZ.
6 0
Ajaxhart
Oneens. AZ laat niet met zich sollen, en neemt daarbij een aantal risico's op de koop toe.
Mijn respect voor deze club is terug.
3 -3
Web
Eens
Ik had altijd een zwak voor AZ
Maar sinds vorig jaar is dit weg
Net wat je zegt die Eenhoorn wil even de professionele man uithangen
Alsof de clubs het allemaal zo netjes spelen
1 -1
rodnet
Als Ajacied zit je hier toch wel met verbijstering naar te kijken: een (in mijn ogen) uitstekende trainer die graag een stap terug zet, een achterbakse club die een trainer ontslaat vanwege achterbaks gedrag en daarmee bovendien een enorm risico op het ineenstorten van de resultaten neemt en dat alles rond een voormalige topclub die niets te bieden heeft. Wat een soap!
7 0
Redrum
Dit is voor een Ajacied alleen maar genieten. Zowel AZ als Feyenoord zetten zichzelf gigantisch voor schut hiermee. Maar goed, wie nam die clubjes eigenlijk nog serieus?
5 0
AjaxDaniel
Wauw deze had ik niet zien aankomen. Ze willen zich dus echt als topclub profileren, aka het is 'not done' om met een 'concurrent' te praten.

Enige ding is dat Feyenoord juist enorm in het zadel wordt geholpen hiermee.
3 0
Redrum
Ja dit scheelt Feyenoord wel aardig wat geld natuurlijk. Van het geld dat ze besparen kunnen ze volgend seizoen misschien wel Ron Vlaar terughalen en een goede middenvelder bij Fortuna of RKC wegplukken.
5 0
Alexander40
Tja en daarmee is AZ definitief kandidaat af. Ook Feyenoord is al afgevallen. Het gaat dus alleen nog maar tussen ons en Psv. Heel jammer
1 -1
Ajax114
En Vitesse.
0 0
CaptainDavy
Wel tactisch gespeeld van Feyenoord om dit te laten uitlekken. Negatieve impact op seizoen van AZ en je neemt nu een werkloze trainer over in plaats van 1 met een lopend contract, scheelt ook nog geld. Heel dom van AZ dit, puur gehandeld vanuit een misplaatste trots in plaats van een financieel of sportief gezien goede beslissing nemen.
7 0
MarLuuk76
Ik denk er exact zo over, heel vies trucje lijkt er gespeeld. Helemaal dat uitlekken is knap. Zou zelf alleen niet weten of ik dan wel voor Feyenoord zou willen werken. Als je nu al zo genaaid wordt. Maar goed ga je niet naar Feyenoord ben je dubbel genaaid.
2 0
goajaxgo
Ik zou als ik Arne was een sabbatical nemen en rustig afwachten. Alleen zo slim lijkt ie me niet om dat te doen.
1 0
MortenOlsen
Wat is daar slim aan? Moet ie dan gaan zitten hopen dat Ten Hag bij ons weggaat? En wat moet hij dan, als dat niet gebeurt en in 010 nemen ze ondertussen Jonk of Fräser? Hij heeft nog niet zo gepresteerd dat de buitenlandse topclubs voor hem in de rij staan.
0 0
TontoKarnaggel
Begrijp kaazet wel, die slot is gewoon al lang rond met dat feyenoord en heeft dat toegegeven toen er vanuit az naar gevraagd werd.
Asociaal naar je werkgever toe en een dilemma voor de rest van het seizoen (wedstrijden tegen feyenoord, tegenstrijdige belangen enz.) Dus gewoon lekker opbokken met je achterbakse gedrag...
4 0
mgtow
Kaazet...die ga ik onthouden.
0 0
goajaxgo
KZ, nog leuker.
1 0
fanforeffer
Hoe vind je het gedrag van 010 ? Het benaderen van een bezette trainer ? M.I. net zo achterbaks.
1 0
MankeNelis
Bovendien gelekt via Krabbendam. En daarmee hun kersverse trainer voor joker gezet.
2 0
TontoKarnaggel
Exact net zo achterbaks, weet ook zeker dat als Ajax dit geflikt had de wereld te klein was geweest en de media volkomen los was gegaan
1 0
Redrum
Van Feyenoord is al langer bekend dat ze geen fatsoen hebben. Dit is geen verrassing dus.
3 0
MortenOlsen
Kijk naar mijn naam en lees nog eens terug hoe het ontslag van Morten Olsen ging. Was in diverse opzichten de beste trainer die we op dat moment ooit hadden, check the statistics. En zijn ontslag was toen van ons bestuur verre van fatsoenlijk. Was ik ook echt ziek van toen. Toen werd er mooi, effectief en goed voetbal bij ons gespeeld.. echt van een andere planeet!
Ontslag Keizer, Bergkamp en Spijkerman was ook niet netjes. Zeker niet richting Bergkamp met zijn historische staat van dienst voor ons. Voor mij in de top 10 van de allergrootsten die we ooit hadden.
0 0
AFCA-B93
Enerzijds vind ik het allemaal heel grappig, maar ergens ook wel sneu. Niet handig van Slot, niet handig van AZ. En al helemaal de attitude die AZ heeft, die wanen zich echt bij de Nederlandse top. Qua team snap ik dat wel, maar er komt zoveel meer bij kijken om een Nederlandse topclub genoemd te worden. Ik hoop dat deze manier van denken en handelen genadeloos wordt afgestrafd en dat ze straks gewoon op plek 4/5 eindigen.
2 0
jutter
Dat ze tegen de Ned. top aanschurken mag dan waar zijn, internationaal zijn ze daar, ondanks hun waarschijnlijke doorbekeren in de EL, nog lang niet aan toe. In de uitwedstrijd tegen Lazio had men vrijwel 90 minuten lang 10 man achter de bal, en bleek één aanval! nota bene genoeg om er nog met de winst vandoor te gaan ook. En kreeg men daar nog de complimenten in de media voor ook, Ajax hadden ze met een dergelijke speelwijze helemaal afgebrand. Uit bij Sociedad kregen ze een lesje voetbal gepresenteerd dat qua score heel matig uitviel, had zomaar 6,7-0 kunnen worden. Nu praten we hier over goede ploegen natuurlijk, maar zeker niet de absolute top in hun land. Daar had Ajax in dat hele succesvolle CL jaar wél mee te maken, toen men ook uit met open vizier en aanvallend speelde tegen de echte Europese top. Dus daar zit een groot verschil, maar ja dat zijn nu eenmaal de verhoudingen in het Nederlandse voetbal
0 0
goajaxgo
Lazio?
0 0
jutter
Idd, Napoli dus, maak die verwisseling tot mijn ergernis wel vaker.
0 0
Robbie en de Kock
Arne Slot neemt een sabatical hoor ik net .
Dus gaat hij naar Feyenoord, hij wil even niks meer met voetbal te maken hebben.
3 0
fanforeffer
Hypocriet ? AZ ging zelf achter de rug om van de KNVB en Ajax naar de eufa om de eerste plaats toegewezen te krijgen! nu Slot achter hun rug om met 010 praat is de wereld te klein. Zoals de baas is zo doen zijn medewerkers. Boontje komt om zijn loontje.
4 0
goajaxgo
Breaking news: Koopmeiners en Wijndal stiekem in onderhandeling met Ajax!
AZ stelt zich principieel op en ontslaat beide spelers op staande voet.
4 -1
migilo
Haha lekker goedkoop winkelen zo !
0 0
Ajax114
Hahahaha, nu weet iedereen hoe je gratis spelers kan ophalen daar.
0 0
Hans Kraay Jr.
Merkwaardig Slot van Arne bij AZ, maar na alle berichten kunnen we concluderen dat Arne de deur zelf al iets eerder in het Slot heeft laten vallen.

Tot Slot bij Feyenoord is er nog niet gereageerd op de geruchten.
8 0
TontoKarnaggel
Nu wel genoeg woordspelingen gezien, slotje erop wat mij betreft
1 0
Hans Kraay Jr.
Okay dan is dit het Slot akkoord.
1 0
TontoKarnaggel
Gelukkig, was bang dat je er nog een Slotoffensiefje uit ging gooien...
0 0
Oeroeboeroe
Het is zo flauw dat het stiekem ook weer leuk is
0 0
Robbie en de Kock
Maar ja, Slot was zo stiekem dat het flauw voor AZ was.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Haha, ik vind dit geweldig komisch zowel vanuit AZ- als Feyenoord-perspectief.

AZ heeft het sinds dat successeizoen van vorig jaar een beetje te hoog in hun bol gekregen. Het voelt voor ze als een vernedering dat de hoofdtrainer gaat praten met Feyenoord, want dat hadden ze niet verwacht. Daar wanen ze zich in Alkmaar te goed voor. Nou AZ, jullie worden hiermee keihard met de neus op de feiten gedrukt. AZ wordt nooit de 2e club van Nederland, sterker nog: niet eens de 3e club van Nederland. Accepteer gewoon dat Ajax, PSV en zelfs een Feyenoord in zwaar weer altijd meer aantrekkingskracht zullen blijven houden dan jullie clubje.

En Feyenoord, tja die denken met Slot nu een soort wonderdokter in huis te hebben gehaald. Een trainer die de erfenis van Dick moeiteloos kan overnemen, die het veldspel van Feyenoord tactisch gaat moderniseren en die de jeugd eindelijk kansen gaat geven (en daarmee de kloof tussen Varkenoord en het 1e elftal gaat verkleinen). Feyenoord gaat op al deze punten van een hele koude kermis thuiskomen. De prestaties die Dick sinds zijn aantreden met deze middelmatige selectie heeft gehaald, gaat Slot in de verste verte niet evenaren. Daarnaast is Slot helemaal geen tactisch wonderbrein wat de media continu van hem maakt (speelt bij AZ juist heel simpel en met hele voorspelbare opbouw- en aanvalspatronen). En met de jeugddoorstroom gaat het ook vies tegenvallen onder Slot. Er zullen misschien iets meer jongens van Varkenoord een kans krijgen dan onder Dick, maar de jeugd van Feyenoord is en blijft vrij matig in vergelijking met Ajax, AZ en PSV.
1 0
AFCAMM
Ik snap AZ wel, in dat het gewoon niet hoort. Het is net begin december. Dan houd je je bezig met je eigen club, tenzij je eigen club zegt dat je kunt praten.
Maar los van dat, is dit best wel bizar. Ik zie ze nu best ergens in het rechter rijtje eindigen.
0 -1
trodat4030
Goede zet van Feyenoord hoor, om de concurrent compleet in paniek te brengen. Lijkt me nu wel ontzettend grappig als Feyenoord alsnog voor een ander gaat en AZ hun 'droomcoach' kwijt raakt door een storm in een glas water. Die knakker die Martín Krabbenwaartjuktdam ff sneaky vertellen dat het al zo goed als rond is op de dag dat ie zn mond bij VI open mag trekken en heel Alkmaar en Koog aan de Zaan is in paniek. Heel slim gespeeld door Arnesen, beetje achterbaks, maar wel heel slim. Zitten nog 2 verliespuntjes tussen AZ en Feyenoord, op deze manier kan Feyenoord ze wellicht voor blijven. Dit heeft echt wel zn weerslag op die jonge knaapjes als Stengs, Boadu, Koopmeiners en Wijndal en zo..
3 0
Web
Dat laatste denk ik ook
Ben bang dat AZ dit verkeerd inschat
Die Eenhoorn wil even het beste jongetje van de klas uithangen
0 -1
oudzuid2
zelfs als neutrale toeschouwer kan je toch niet zeggen dat Feyenoord een stap hogerop is momenteel? ja historie, maar geen cent te makken, toekomst ziet er in tegenstelling tot AZ niet rooskleurig uit. als ik Dick Advocaat dit seizoen zie krijg ik ook niet de indruk dat ie blij is met z'n keuze om nog een jaar door te gaan. AZ speelt al jaren leuk en attractief voetbal en heeft een uitstekende jeugdopleiding, zit nog genoeg rek in volgens mij
0 0
AjaxDordt
Zeg ken jij Arne Slot, Arne Slot, Arne Slot. Zeg ken jij Arne Slot, die had succes, kon niet kapot. Nu kan ie, naar Feyenoord, de club van Advocaat. Dus Arne, dus Arne, dus sta je nu op straat!
4 -1
Ajaxhart
Kleine variant op de laatste 2 zinnen:
"Nu kan ie, naar Feyenoord, de club in Rotjeknor. Dus Arne, dus Arne, haal Haps maar uit de nor!
Mmm, is minder leuk.
1 0
AlexIbarra
Bij elke overtreding van Haps in de toekomst:

"Hee man, ff rustig aan he?!? Ik ben je vriendin niet.."
3 -1
wendoo9
Wat ik zo raar vind is dat Slot gisteren bij VI zelf zei dat hij niet leuk zou vinden als spelers met andere clubs bezig waren, dus doet hij dat ook niet. Het focus moet op Az blijven. Hoe zijn ze dan erachter gekomen vraag ik me eigen af dat hij gesprekken heeft gevoerd ?? Anders zeg zoiets toch niet ! Of komt het door die Martijn die stellig wist te vertellen dat hij zeker de trainer van Feyenoord wordt !
0 0
trodat4030
Ik denk idd dat het puur door het optreden van Martín Krabbelaanmnballendam komt inderdaad.
0 0
MankeNelis
Je laatste zin en die is vanmorgen bevestigd door Slot aan Huiberts.

Nu ben ik benieuwd naar de persconferentie van Dick Advocaat. Die is vandaag neem ik aan voor de wedstrijd van morgen.
0 0
AjaxDordt
Omdat het Sinterklaas is:
0 0
jutter
Dat Feyenoord heeft die Slot blijkbaar een goed toekomst perspectief voorgeschoteld, want kwalitatief kan die club momenteel niet tippen aan die club uit Alkmaar! Men schijnt daar in Rotterdam bezig te zijn met diverse grote investeerders en met het nieuwe stadion in zicht, wat overigens nog de nodige jaren in beslag gaat nemen, worden de mogelijkheden voor die club om terug te keren aan de Nederlandse top een stuk groter. Slot was als speler vrij anoniem en één waarvan er 100 o.i.d. in een dozijn gingen, maar heeft als trainer in dat Alkmaar de nodige indruk gemaakt, alhoewel hij stevig heeft meegevaren /geprofiteerd van de diverse talenten die daar doorgebroken zijn. Dan blijkt maar weer eens dat een trainer erg afhankelijk is van zijn spelersmatariaal! Als hij bij Feyenoord aan de slag gaat zal hij daar dus wel achter gaan komen, dus verwacht er vooralsnog niet erg veel van!
4 -1
JariJari
Ik snap uberhaupt niet dat Slot geinterresseerd is.
Dit is als je trainer bij Atalanta bent en Crotone heeft interesse in je.
1 0
Schip
Dat is gewoon geen reden voor ontslag. Als je nou merkte dat hij niet gefocust was en de resultaten er onder leiden, is het misschien nog anders. Maar eigenlijk ook dan niet. Dit toont aan hoe het AZ in hun bol is geslagen. Eerst die sneaky actie om de Uefa stiekem te benaderen en nu dit. Dus AZ mag heimelijk proberen om de titel te krijgen met een administratieve truc, maar Slot mag niet heimelijk met een andere club in gesprek gaan om te kijken of ze eruit kunnen komen? Formeel moet je waarschijnlijk AZ eerst om toestemming vragen, maar zo werkt dat niet. Want dan heb je ook onrust bij AZ. Best wel viespeuken die Eenhoorn en Huiberts.
8 -1
trodat4030
Ik zat ff te zoeken, maar heb geen idee tot wanneer zijn contract met AZ nou liep. Die was toch niet aflopend medio 21 neem ik aan? Zo wel, dan had Feyenoord net zo goed 4 weken kunnen wachten en 'legaal' met Slot kunnen gaan praten in januari. Maar goed, wellicht is er met Dickie wat op komst en geeft die er de brui aan na de kerstdagen en voelt Arnesen die bui reeds hangen..
0 0
RJB1979
Gelul naar mijn mening. Ik ga ook mijn werkgever niet op de hoogte brengen als ik gesprekken voer met een concurrent over een eventuele overstap zolang nog niks concreet is.
3 -1
BrandjeXL
Dom gelul dit en totaal geen vergelijking. Concurrentiebeding, vast wel eens van gehoord
1 0
RJB1979
Als iemand die voor een private banking organisatie werkt weet ik daar alles van. Al ben ik het wel met onderstaande eens dat je natuurlijk onze banen niet kan vergelijken met trainer van een BVO.
0 0
GerardAjax26
Ik ben het daar niet mee eens en begrijp AZ wel hierin. Je kan een ''normale'' baan niet vergelijken met de trainer van het eerste van een profclub. Als trainer ben je verantwoordelijk voor sportieve resultaten dat om miljoenen gaat en een trainer heeft daarnaast een afkoopsom. Dan lijkt het mij niet meer dan normaal dat je je werkgever op de hoogte brengt als je met een concurrent praat over een overstap.
1 0
JariJari
Ik snap AZ in deze wel.
Immoreel als je je club nietvop de hoogte brengt.
0 -1
Web
Huiberts valt nog wel mee
Maar die Eenhoorn is een heel naar mannetje
2 -1
Ajaxhart
AZ laat niet met zich sollen. Wat moet je met een trainer die met zijn kop al bij een andere club zit?
Een concurrent bovendien voor de bovenste plaatsen, tegen wie je nog 2x moet uitkomen.
Terechte en dappere beslissing dit.
5 -4
wendoo9
Nou hij laat Az toch aardig ballen dus geen enkele aanleiding om aan zoiets te denken vind ik zelf.
0 -1
goajaxgo
Feijenoord zal wel een Arabier aan de haak hebben geslagen. Anders kan ik deze gang van zaken niet verklaren.
1 0
Redrum
Ja of juist niet. Ze kunnen waarschijnlijk geen afkoopsom betalen, dus moeten ze een handje geholpen worden. Nu kunnen ze Slot transfervrij vastleggen. Wel zijn ze geloof ik druk bezig met die investeerder. Ze hebben het officieel opgegeven en zijn nu bereid hun ziel te verkopen aan de hoogste bieder.
3 0
bdsngsfs
Arne Slut
8 0
ajaxxcied4life
Hahahahahaha
2 0
Adam24
Ik moet zeggen, ik vind het wel ballen tonen van AZ! Het is misschien een beetje heftig en onbesuisd om iemand te ontslaan omdat hij met een andere club heeft gesproken maar het is ook standvastig. Feyenoord is de grote winnaar: geen afkoopsom en een hele goede onderhandelingspositie.
3 -1
RJB1979
Je eerste zin staat een beetje haaks op je tweede zin.
1 -1
Adam24
Nee hoor.
1 -1
RJB1979
Jawel.
0 0
Adam24
Nee hoor, je kunt iets zeggen en er dan een kanttekening bij plaatsen. Prima systeem.
2 0
RJB1979
Best knap hoe je in amper 9 maanden je reputatie van sympathieke topclub in spe naar provinciale zeikclub met kapsones kan omtoveren. Echt chapeau hoor!
8 -1
mgtow
Misschien kan Eenhoorn er met hulp van Gebrands een leuk management boekje over schrijven.
0 0
RJB1979
"Naar de klote: Short gaan op BVO in amper een jaar."
3 0
Frank1978
Zo, die zag ik niet aankomen!
3 0
mgtow
Stevie Wonder ook niet.
4 0
Frank1978
:-)
2 0
RJB1979
Badum tsjjj.
4 0
Henkjanklaas
Zo zie je maar dat ook op het eerste gezicht sympathiek ogende mensen dit soort streken uithalen en blijkbaar in het geniep een deal sluiten met in dit geval afbraakclub feyenoord waar zelfs de jeugdopleiding op haar gat ligt. Snap werkelijk niet dat je een getalenteerd elftal als AZ hiervoor inruilt. Of Feyenoord moet in het geheim eindelijk een grote geldschieter binnen hebben. Ik kan me dat niet voorstellen anders was Dicky wel gebleven. Die ziet ook geen perspectief meer.
3 0
CDS
Dat doet iedereen toch? Ben jij wel eens van baan gewisseld?
1 -1
goajaxgo
Het staat toch niet vast dat er al een deal gesloten is?
0 0
MankeNelis
Als je tussen de regels door leest, zie update Huiberts, dan is Slot verregaand of al rond met Arnesen.
2 0
Redrum
Sint Robert zat te denken, wat hij zijn favoriete club toch kon schenken. Het voetbal is niet om aan te gluren, vanuit een gesloten defensie doelloos rondborduren. Misschien een trainer met een aanvallend plan, eerst maar even dat contract ontbinden dan. De prins van het trainersgilde wordt hij genoemd, door zijn twee overwinningen op Ajax wordt hij geroemd. Veel succes met deze kale betweter, met een beetje geluk wordt het wel spel nu iets beter.
28 -1
Ajaxxxisdebeste
Murdered it...
0 0
MickS
Proest, daar ging mijn koffie over mijn beeldscherm :D
1 0
ajaxxcied4life
Hahahhaha
1 0
DeWijsneus
Haha damn.
1 0
Frank1978
Geniaal! :'D
1 0
goajaxgo
Goeie!
1 0
mgtow
Haha je overtreft jezelf iedere keer.
1 0
Redrum
Thanx, ik doe mijn best :p
1 0
Babayaka
Benieuwd hoelang az nog goede trainers en spelers kan halen en houden. Met die trieste instelling dat niemand binnen de club naar een andere nl club mag. Az ua werkelijkwaar de meest trieste club van nederland.
2 -1
mgtow
Sorry ik versta je slecht. Er waait een hele gure wind vanuit Alkmaar.
3 0
MankeNelis
Ten Hag werd ook in december naar Ajax gehaald. Alleen moest Utrecht afgekocht worden en ging dat niet in het geniep.
Dat tekend deze exercitie tussen de kakkies en de kaasjes en alle hoofdrol spelers.
8 0
JariJari
Dit, de KNVB mag als AZ niet op de hoogte is gebracht Feyenoord wel wat puntjes aftrek geven.
0 0
Toon meer reacties