Naar verluidt: 'Schone staat voor winters vertrek bij Genoa'

BartVeenstra, 05-12-2020 om 12:50, 9346 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

De vaste bezoeker van Ajax Showtime kent de welbekende 'Geruchtenmolen' al. Vanaf heden is er ook een geruchtenmolen omtrent oud-spelers van Ajax. Deze rubriek draagt de naam 'Naar verluidt'. Op deze pagina kunnen jullie de laatste geruchten vinden omtrent oud-spelers van Ajax. Volg het hier en praat mee!

Zaterdag 5 december

'Schone staat voor winters vertrek bij Genoa CFC'

Het lijkt erop dat Lasse Schöne in de volgende maand gaat vertrekken bij Genoa FCF. Het Italiaanse medium Calciomercato schrijft dat er op dit moment twee opties zijn. Enerzijds zou Genoa CFC de Deense oud-Ajacied kunnen verkopen, al zal het niet meer dan twee tot drie miljoen euro kunnen ontvangen voor Schöne. Een andere optie is om het contract van Schöne te verscheuren. In dat geval bespaart de Italiaanse club drie miljoen euro bruto aan salaris per jaar.

Donderdag 3 december

'Atlético wil Milik in de winter'

Volgens het Spaanse AS wil Atlético Madrid serieus werk maken van Arek Milik. De oud-spits van Ajax moet de ploeg van Diego Simeone een aanvallende impuls gaan geven. Milik loopt aankomende zomer uit zijn contract bij SSC Napoli, waar de Pool momenteel niet meer aan spelen toekomt. De Spaanse club heeft overigens concurrentie, zo stelt het medium. Ook Tottenham Hotspur en Everton zouden de spits willen inlijven. 

Denk jij dat Ajax binnen tien minuten op voorsprong staat tegen FC Twente? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kaatje
Zie ginds komt de stoomboot uit Genoa weer aan. Hij brengt ons Lasse Schöne, ik zie hem al staan....
4 0
stopperspil
Gratis halen en inzetten bij de technische staf ipv Poulsen. Als CL en ELvoetballer kan hij het nu niet meer belopen helaas.
2 0
MickS
Wat heeft Poulsen misdaan?
0 0
stopperspil
Niets helemaal niets maar wat draagt hij bij? Een technische staf kun je niet oneindig uitbreiden en bij het hypothetische geval dat Schone zou komen lijkt mij de introverte Poulsen wellicht de eerst aangewezene: Bogarde zorgt voor de broodnodige verbale/mentale peper en Reiziger is oud hoofdcoach JA. Een Deen voor een Deen dus maar nogmaals het is puur hypothetisch en wat is concreet de individuele inbreng/kracht van Poulsen?Schone lijkt mij verbaal actiever.
0 0
Cruijffthebest
Haal Lasse terug, in ieder geval tot einde seizoen.
Het programma is moordend en met zijn ervaring en kwaliteit kan hij zeker nog van nut zijn!
1 -2
Thaschja
Terug halen, en in de trainingsstaf doen.
1 0
rodnet
Opnemen in de trainersstaf.
4 0
Arek Milik
Onzin! Die komt gewoon in de winterstop terug naar Ajax. Hij verpietert momenteel in napels. Daarnaast heb je teveel concurrenten bij atletico. Dat weet Milik maar al te goed ;-)
0 0
Caparzo
Overmars gaat echt niet de naar verluidt 10mio betalen voor een speler die niet speelt en een half jarig contract heeft, echt nooit.
1 0
Cruijffthebest
Ik hoop het, we hebben een echte en goede spits nodig en verder een creatieve middenvelder en een hele goede RCV!
0 -1
gi0vanni
Deed het in een kwalitatief minder team nog best aardig. Net als Huntelaar, Pantelić en Arveladze zal hij niet in het rijtje beste Ajax spitsen ooit komen maar was zeker van toegevoegde waarden. Deed het bij Ajax gewoon prima.
0 -1
Santiago
Hoezo staat Huntelaar niet in het rijtje beste Ajax spitsen ooit? De nummer 8 topscorer aller tijden.
1 0
jutter
Voetbal is een simpel spelletje, maar dat simpel is op jou nog veel meer van toepassing. Maar daar hebben meer 'pubers' hier last van, van enige voetbalintelligentie, knowhow, is niet of nauwelijks sprake!.
0 -8
Santiago
Goede inhoudelijke comment! Best jaloers op jouw voetbalintelligentie en volwassenheid.
3 0
gi0vanni
Huntelaar kun je lastig naast spelers als Cruijff, van Basten en Keizer zetten. Maar ondanks dat hij nooit bij het dreamteam aller tijden van Ajax erin zou staan was hij onmisbaar in zijn eerste periode en deed hij het echt geweldig. In en rond de 16 een zeer dodelijke afmaker.
1 0
Santiago
Ligt eraan hoe lang je lijstje is natuurlijk en wat je verstaat onder 'spits'. Keizer valt voor mij niet onder de topspitsen. Wel de beste linksbuiten die we gehad hebben.

Als we het over pure spitsen hebben dan hoort Huntelaar wat mij betreft gewoon in de top 10. Zoals je zegt een dodelijke afmaker met een goed rendement.
1 0
gi0vanni
Daar heb je gelijk in inderdaad. Als we puur naar positie kijken pas hij er wel bij. Vooral in zijn eerste periode was hij van een geweldig niveaui.
0 0