Advocaat stopt na het huidige seizoen als clubtrainer

JesseTH, 01-12-2020 om 18:15, 2632 views, Feyenoord |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Dick Advocaat zal aan het einde van het huidige seizoen stoppen als hoofdtrainer van Feyenoord, zo maakt de club bekend via haar officiële website. De 73-jarige oefenmeester repte al vaker over het einde van zijn carrière als clubtrainer en lijkt nu daad bij woord te gaan voegen.

Ik weet dat ik dat eerder heb gezegd. Maar deze keer mogen jullie me er aan houden: de komende maanden zijn echt mijn laatste als clubtrainer', zo spreekt Advocaat. 'Na een lange en prachtige loopbaan is Feyenoord een schitterende club om straks bij af te sluiten. Hopelijk - en ik geloof daar in - kunnen we voor het zo ver is nog mooie dingen laten zien.’

Het is geen toeval dat Advocaat zijn keuze al in een erg vroeg stadium bekendmaakt. Hij wil Feyenoord ruim de tijd geven om op zoek te gaan naar een waardige vervanger en beëindigt daarmee de verhalen en vragen over zijn toekomst als trainer.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, spreekt vol lof over Advocaat. 'Dick is echt een geweldige persoonlijkheid en een zeer bevlogen trainer, die met zijn aanpak eigenlijk altijd het maximale uit een ploeg weet te halen.'

Verwacht jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Liverpool? Zet in en krijg 13 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bennyben
Dat ze Wim jonk daar noemen vind ik ook zo grappig, ze zijn daar helemaal gefascineerd als iemand een verleden heeft bij Ajax. Toen Jaap stam daar was kregen ze daar ook allemaal een groot plassertje, kan me trouwens niet voorstellen dat Wim dat doet zelfs van Volendam naar feyenooit is een achteruit gang wat valt daar nu te winnen kijk hoe moeilijk Dick het al heeft.
0 0
michel76
En dan het interview met Valegijn Driessen.....ik denk dat Feyenoord Arne Slot voor de neus van Ajax weg gaat kapen. En Feyenoord is wel een vooruitgang t.o.v. Az. Hoeveel onzin in 1 video kun je hebben.
2 0
ddkoning
Knappe trainer die van dat zooitje daar iets kan maken.. ik denk dat Berhuis en de man van 80miljoen Senesi er volgend seizoen niet meer zijn.
0 0
Van Reenen
Wat een tegenvaller. Werd als groot nieuws aangekondigd en ik hoopte dat hij al voor de Kerst zou opstappen. Deze onzin had hij toch ook in januari kunnen aankondigen?
Aandacht trekkerij om niks!
0 0
Schwalbino
Op 13 maart 2028 wordt hij ingevlogen vanuit Zuid-Verweggistan waar hij bondscoach is om Feyenoord te behoeden voor degradatie. Helaas.
0 0
MrPink
Dan is Dick 81, haha. Zit ie in een rolstoel langs de kant.
0 0
Schwalbino
In het vak waar de trainer mag coachen maken ze in de kuip een betonnen vloertje zodat hij op en neer kan karren.
0 0
Bennyben
Ze haten Ajax, maar als ze nieuwe coach nodig hebben komen er alleen maar ex Ajacieden voorbij : ten cate, van gaal, keizer, bosz, Koeman, jonk.

Het grappigste vind ik nog wel dat sommige Arne slot noemen alsof die een stapje terug wil doen die werkt nu met stengs, boadu, wijndal en koopmeiers naar Linssen, diemers, berghuis en Senesi.

HahahahahA
2 0
blessure
Advocaat stopt als clubtrainer.
Dus kan hij nog steeds ergens bondscoach worden.
0 0
MrPink
Ik zie dus serieus reacties dat ze Wim Jonk graag zien komen whahahaha
0 0
voorkennis
Het is een grote puinhoop daar, Dick is er klaar mee, er is geen geld, dat stadion is compleet gedateerd en verroest en verrot, halve selectie steevast geblesseerd, Haps zit in de gevangenis, dat kut legioen kan zich nergens normaal gedragen, amper talentvolle jeugd, geen deelnemer aan de keukenkampioen divisie (grootste blunder ooit, asl je ziet wie er bij ajax allemaal vanuit daar doorstroomt), toezegging tandarts onze lieve heer Kuyt als hoofdtrainer gedaan.

Mijn god, je zal er supporter van zijn, dan heb je serieus een rot leven
3 0
Ajacied33
Ik las dat ze het waarschijnlijk gaan proberen met Kuyt hahaha. Dan lach je je toch helemaal suf? Maar ze moeten het lekker zelf weten. Feyenoord is een grote club qua naam, misschien zelfs, maar in werkelijkheid is het een leuke subtopper. En met Kuyt worden ze nog meer naar achteren geworpen. Zo'n club is niet gebaat bij een beginneling lijkt mij
0 0
Spectre
Ik hoop het, Kuyt is hun kroonprins, stel je eens voor dat die gast hun club nog verder laat zinken :D
2 0
MrPink
Haha, hij denkt ook hier is geen succes te behalen
0 0
ajaxpat
Haha,volgend jaar de horrorclown als trainer
0 0
voorkennis
VI kwam vanmorgen met onenigheid tussen Arnesen en Dick.
Vanmiddag kondigt hij aan te stoppen ...> 1+1= ....
2 0
Web
Zou maar zo kunnen
Advocaat zal wel versterkingen willen hebben in de winter?
Arnesen heeft al eerder met hem in de clinch gelegen
0 0
Ginoajax1
Wordt opgevolg door kunstgebit Kuit. Weer een verloren seizoen. Succes daar aan de haven.
2 0
voorkennis
Ja die deed het met o19 ge-wel-dig
1 0
Henkjanklaas
Kennis, ervaring, kunde en je gunt het Dickie. Heeft wel veel mazzel ook. Voorbeeldje afgelopen weekend had 1-6 voor Utreg moeten zijn. Als rasechte ajacied sinds 1963 vind ik het toch wel treurig wat Feyenoord doorgaans op de mat legt. Beetje concurrentie zou toch wel aardig zijn.
AZ speelt prima en Vitesse ook, twente binnen de mogelijkheden ook meer dan redelijk maar de rest is erg matig.
0 0
Web
Dan weten wij waar het straks in de voorbeschouwing van Liverpool- Ajax over gaat
Want volgens de heren daar, is hij de beste trainer die er is
0 0
Ginoajax1
Derksen niet hoor. Die heeft een hekel aan deze cliché uitbrakende Kuit.
0 0
Web
Ik bedoel over het stoppen van Advocaat
0 0
MickS
Je kan zeggen wat je wil van Dickie, maar met het uiterst matige materiaal dat hij heeft weet hij dat cluppie toch aardig in de race te houden. Ik vind dat een erg knappe prestatie.
1 0
roodwit007
maar 10 maal gelijk is ook middenmoot hoor!!! en dan zwijg ik over de ruim 10 pingels die men heet gehad dit seizoen anders was het niet eens midden moot
0 0
Web
Advocaat heeft het maximale uit dat matige team gehaald
Maar aan de andere kant kom je als club geen stap verder met Advocaat
Korte termijn goed, maar lange termijn heb je niets aan Advocaat

Dat word dan Dirk Kuyt?
Word het niet beter mee
0 0
Schwalbino
Een trainer is in dat opzicht niet zo bepalend. De td en de wazige figuren achter de schermen die zich met het beleid bemoeien wel. In de periode met Wim Janssen in de opleiding begon Feyenoord voorzichtig weer een beetje herkenbaar te worden. Het leverde een paar leuke spelers op. Die lijn is nu alweer jaren geleden losgelaten en Feyenoord zwemt weer als vanouds. Op de lange termijn is die groep investeerders achter de schermen een blok aan het been gebleken.
0 0
Web
Ik denk wel dat ze een goede hebben aan Frank Arnesen?
0 0
Schwalbino
Lijkt me geen verkeerde voor Feyenoord maar die vriendenclub van investeerders die heeft geen geduld en dus ook geen visie. Zitten al hoe wie weet hoelang met wel/geen nieuw stadion te klooien. Ze komen gewoon niet vooruit.
0 0
Bensco
Denk het ook niet. Feyenoord ziet in een Kuyt een vechter maar een tacticus is die niet. Het zou voor Feyenoord beter zijn om iemand vanuit het buitenland aan te trekken.
0 0
mgtow
Je kan ook een opblaaspop voor de groep zetten. Het wordt nooit wat met die club.
0 0
Schwalbino
Werkt idd ook niet zelfs als ze het erover eens worden wie de pop mag opblazen.
0 0